- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.821
Bu sabah 10da kahvaltı yaptım en geç 18de de akşam yemeği yerim kuzum. Sen neler yapıyorsunSen kaç kaç arası yiyeceksin kuzum ☺
Dışarı çıktık şimdi kuzum hava cok güzel bugünBu sabah 10da kahvaltı yaptım en geç 18de de akşam yemeği yerim kuzum. Sen neler yapıyorsun
HayırdırAyaklarımda derman kalmadııığğğğ
Sabahtan çıktık daha yeni girdik eve sahilde köpecikle fazla cozuttuk galibaHayırdır
Oo süpersiinnBende dışarıda açlıktan ölecektim migren tuttu yinede bişey kacirmadim ✌
Arkdaslarla disari ciktik restaurant kısmı geç aciliyormus cafe kısmında menü hamburger patso pizza ayvalık tostu kumpir eeee ben ne yiyeceğimaç kaldım.sutlu Nescafe falan gecistirdim ama hafiften basım.tuttu eve geldim.koca bir salata yaptım birde sebze corbam vardı hapimida aldim mutluyum gururluyum
Sabahtan çıktık daha yeni girdik eve sahilde köpecikle fazla cozuttuk galiba
İyi yapmissiniz açık hava iyi gelir sana da kuzum.Dışarı çıktık şimdi kuzum hava cok güzel bugün ☺
MaşaAllah çok güzelEki Görüntüle 2601873
Bende coook yoruldumbuda,ek,degistir,sula,yika,temizle bugun de boyle gecti.bahar güzel yaa
İsteMaşaAllah çok güzel
Ne güzel böyle şeylerle motive olmakİstedunya sıkıntıları arasindaki mutluluk ve huzur
Degisikliklerin ilk gunleri zordur.Psikolojim bişeyler yemek istiyor
Miden istemiyorsa psikolojinin kulağını çekPsikolojim bişeyler yemek istiyor
Cumaları öyle mi yapsakHalıda tartılmak gerçekten motive ediciymiş ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?