- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.881
Çok iyi gidiyorsun canim sporlarda menüde şahaneSabah 9.30
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- Peynir
- Zeytin
- Domates salatalik
- Maydanoz
- Biber
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Yeşil çay
Akşam 17.30
- Yarım elma
- 1 kase yoğurt
- Az sütlü şekersiz neskafe
2,5 lt su
- 4 kaşık etli kuru fasulye
- 1 dilim tam buğday ekmeği
60 dk leslieCherry Mom
Sağol canım. Allah'ın izniyle doğum günümde (Nisan sonu) 75 olma hedefim var. İnşallah becerebilirim.Çok iyi gidiyorsun canim sporlarda menüde şahane
77 benim hedefYok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiin
TeşekkürlerCanım hedefim 84
Doğum günün kutlu olsun canım.
Tamam hedef olarak üçünü tatmayı koyuyorum... İnşallah fazla atmamışımdırAra ara bakmaya çalışıyorum emniscim umarım daha sık da gelebilirim
Evet yaa hepsini tatmıştın. Bence yine yaparsın hadi yeni hedefin bu olsun gene hepsini ol teker teker
Daha yürürken ağrı yapıyor zatenGüzel yurumussun canim ağrı yaptı mı ? Bu saatten sonra inşallah bozmaz havalar ya bende çocuk parkta oynarken park çevresinde turluyorun iyi oluyor öbür türlü eve hapis
günayınlarrBende dışarıda açlıktan ölecektim migren tuttu yinede bişey kacirmadim ✌
Arkdaslarla disari ciktik restaurant kısmı geç aciliyormus cafe kısmında menü hamburger patso pizza ayvalık tostu kumpir eeee ben ne yiyeceğimaç kaldım.sutlu Nescafe falan gecistirdim ama hafiften basım.tuttu eve geldim.koca bir salata yaptım birde sebze corbam vardı hapimida aldim mutluyum gururluyum
ayy bayıldım çiçeğine dün bende bahçede ağaçlara ilaç yaptım soğan sarımsak ektimEki Görüntüle 2601873
Bende coook yoruldumbuda,ek,degistir,sula,yika,temizle bugun de boyle gecti.bahar güzel yaa
bu haftaki artının yanında doğumgününde fazla abartmayacan değil miYarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem söz
Özledik valla kuzum.Kızlar
Yaşıyorum ama henüz dönüş yapamadım. Ses vermek için geliyorum. Misafirlerimiz henüz gitmedi. Bende de misafir varsa ben iptal :) bu akşam gidebilirler sahalara döneceğim..
doğum günün kutlu olsun cnm,Yarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem söz
Bu defa olacakYok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiin
Bende dün başladım bakalım nasıl olacak sonuçlarBu defa olacak
58,8 Diyorummm.
If e başladım bugün
Ben listeyle yapmıyorum. Sebze ve et tüketmeye özen göstercem. Sabah 11 akşam 18 düşünüyorum yemekleriKızlar,
İf e başladım bugün .
Liste var mı elinizde?
Günaydın kaptanım migren ilaçlarımgünayınlarr
ne hapı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?