- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.841
Çocuk bu diye diskalifiye ederler mazallahCumaları öyle mi yapsak
Aman Allah korusun o zmnÇocuk bu diye diskalifiye ederler mazallah
Allah seniHalıda tartılmak gerçekten motive ediciymiş ahahah
Hedefleri almış mıydın cnm?Çocuk bu diye diskalifiye ederler mazallah
Evet listede ismini gördüm sevindim ara ara bakıyorum buraya çok vakit ayıramıyorum maalesef. Kaptanım da demiş doktorayı bitirdim, İstanbul'a taşındım. Ekimden beri buradayız, alıştık baya :)Aaa kaptanım hoşgeldin çok özlemişim. Bende yeni donebildim takıma .yogunluklarin tezin işin nasıl sonuçlandı. Hem hızlı hem yavaş buyuyorlar bazen bakıyorum bende ne çabuk büyüdü bazen bakıyorum kuş kadar kere
Kaptanım burayı çok özlüyorum inan ki daha fazla zaman ayırabilmeyi çok isterdimcanımmorordek doktorayı bitirdi o artık bir dr ve şehir değiştirdi yeni işe başladı fırsat buldukça geliyor yokluğu çok belli oluyır
Yok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiinHedefleri almış mıydın cnm?
O zmn ilk hedefi ben yazayım. 54 olsunYok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiin
67 :/Yok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiin
Çay ve kahvenin tarifini de bulcam yapmak istersen bi bak bakalım
Bende kaydettim hepsini cnm. Teşekkür ederim
Bana iyi gelmişti bu detoksBende kaydettim hepsini cnm. Teşekkür ederim
Olsun canım hatanın neresinden dönersen kardır. Geçmişi bırak önüne bakselam kizlar ben cok iyi gidiyorken cuma ve cumartesi sapittim biraz. buraya yazmaya da yuzum olmadi. zaten listedeyken cumalari bana biseyler olur
bugun saglam bir sekilde ilerliyorum.
cuma hedefim 59.4 biraz az farkindayim ama gercekci olmam lazim
YapayımÇay ve kahvenin tarifini de bulcam yapmak istersen bi bak bakalım
Selam canım aynen maalesef genelimizde öyle bur durum oluyor ama cumaya kadar dikkat edersen eksiye yine ulasirsinn :)selam kizlar ben cok iyi gidiyorken cuma ve cumartesi sapittim biraz. buraya yazmaya da yuzum olmadi. zaten listedeyken cumalari bana biseyler olur
bugun saglam bir sekilde ilerliyorum.
cuma hedefim 59.4 biraz az farkindayim ama gercekci olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?