Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover Mehfam if nasıl gidiyo kızlar..
Beni hiç zorlanmadı bu sistem. Şekersiz günler de gayet iyi. Biraz sporu arttırabilsem çok iyi olacak aslında
Ben çok acıktım ya gece en son eşime yemek mi sipariş etsek açlıktan uyuyamıyorum falan dedim ama sağolsun bu saatte delirdin heralde yat uyu dedi aç aç uyudum

benim bu haftaki hedefim 61.5 olsun pawlover bundan sonra eksiye düşmemek adına hedefleri düşük tutacağım bir daha takıma ekşi getirmek istemiyorum
Moral bozmak yok canım. Geçmişi bıraktık önümüze bakıyoruz. Çok iyi kilolar verdin kaç hafta yine olur. Haydi canlan biraz.
.
Bu hafta derece yapıcaaaz
Haydiiiiiii

Cherry Mom baban gitti mi kuzum. Spor işleri nasıl gidiyo. Koşubandına çıkmak istiyorum ben ama cimcime ler izin vermiyorlar. İkisi beraber çıkıyorlar yürüyorlar ben dışarda kalıyorum
Kuzum babam gideli cok oldu 2 3 gün kaldı gitti annem.istanbulda tek kalamiyor geceleri huzursuz oluyor o yüzden kalamadı çok
Bende bisiklete başlayamadım 1 hafta oldu herhalde hiç kullanmadim aslında İstanbul öncesi son günler iyi degerlendirmem.lazim ama olmuyor çok yorgunum bugün başlayacaktım ama gece yine uyumadı 6 da.uyandi öyle böyle derken 9 da geri uyudu 11 de uyandı hal.boyle.olunca bu gecede geç uyur spor yine yalan oldu artık dışarı çıkınca bos durmamaya calisicam

Canım yaa çok zor işin gerçekten. Allah kolaylık versin. Fırsat buldukça dinlen sen de. Park yürüyüşleri yapıyorsun yediklerine zaten dikkat ediyorsun sıkma canını

Size ne anlatcam benn. Bugün eşimin böbrek taşı kırma randevusu vardı. Neyse biz gittik hastaneye ama elektriklerde arıza varmış çarşambaya kaldı.
Neyse hava güzel yürüyelim dedik.Kızılay Kan merkezinin önünden geçerken hemşire kan vermek istemez misiniz dedi.
Bilgileri aldılar. Dr beyle görüşün bi dedi hemşire. Dr. Kilomu sordu bende 54 küsür dedim. Yok kızım o kadar yoksun, bi sıkıntı olur bak kan verme vs dedi. Hocam varım dedim. İkna oldu artık. Nasıl sevindim nasıl anlatamam
Kanı uça uça verdim

Hahahha boyun kaçtı kuzum senin bak öyle zayıfsan bizide uğraştırma boş yere kilo veremedim sabit geldin falan uzulmeyelim boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…