- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.941
Ay yok yine aynı çıkarsak düşer bayılırımAyyy erkeklerin bacakları çöp.gibi olur genelde zatn :)) sıkıyorsa gobegiyle karşılaştırsın
Moral bozuyolar artık karıştırmıyorum onuBende geçenlerde eşimin bel ve basenini ölçtüm kendiminki ile karşılaştırdım. Eşim kızdı kafayı yedin iyice diye
Demi cnm ya onların da göbekleri varAyyy erkeklerin bacakları çöp.gibi olur genelde zatn :)) sıkıyorsa gobegiyle karşılaştırsın
canım bfit i,n sahipleri de bayan içeriye erkek sinek bile almıyorlarKaptanım eşim kıskanç ve takıntılı. Müsaade etmiyor bu yüzden. Ya erkek görürse diyor vs vs. Buluyor bi bahane
Bi daha konuşayım bakayımcanım bfit i,n sahipleri de bayan içeriye erkek sinek bile almıyorlar
ay cnm neden böyle bi şe yaptın ki?Bende geçenlerde eşimin bel ve basenini ölçtüm kendiminki ile karşılaştırdım. Eşim kızdı kafayı yedin iyice diye
İşte merakay cnm neden böyle bi şe yaptın ki?
Merhaba çok geçmiş olsun canım ya Allah kimseyi ne hasta olarak nede ziyaretci olarak hastanelere düşürmesin nerden baksan zorMerhaba kizlar..
Dun bir yakinimin acile kaldirilmasi ile oldikca yohin saatler gecirdim..bugun de sabahtan izin aldim.is yerinden.
Suan durum.kontrol.altinda cok sukur..
Kusuruma bakmayin lutfen bugun yemek listemi paylasacagim.. zaten sadece kahvalti etmistim ki dun durumlar boyle oldu
Degiillll miii akıl var mantık varİşte merakhalbuki o da 184 adam, kendimle ne kıyaslarsam
Şuurun kapandığı bir ana denk gelmişay cnm neden böyle bi şe yaptın ki?
Ah o da olmasa başka nerden üste çıkacaktım bilmem.Demi cnm ya onların da göbekleri var
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar..
Dun bir yakinimin acile kaldirilmasi ile oldikca yohin saatler gecirdim..bugun de sabahtan izin aldim.is yerinden.
Kusuruma bakmayin lutfen bugun yemek listemi paylasacagim.. zaten sadece kahvalti etmistim ki dun durumlar boyle oldu
İyi hadi geçmiş olsun spor park market hepsi bi arada çıktı aradanDışarıdan geldik Cook yoruldum yaaayürüdüm park aletlerine bindim market falan derken helak oldum
Ay iyi bari cumaya bisey kalmaz kolay gele azicikda sen helak olKoşubandına çıkıyorum ben de şimdi. Adet oldum biraz sancılı geçiyo. Yürümek iyi geliyo bakalım
Aynen öyle vallaAy iyi bari cumaya bisey kalmaz kolay gele azicikda sen helak olnapalim yatarak kilo verilmiyor
canım geçmiş olsun merak etmiştimMerhaba kizlar..
cnm,Demi cnm ya onların da göbekleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?