Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaa ben burda olmayı seviyorum. Hem daha iyi işte az daha vereyim idealim var 159 - 160 boyum cnm
Ya aslında çok idealsin o kiloda bizde de o bilinç olur inşallah itiraf edeyim ki ben şuan bile kendimi beğeniyorum ve öyle olunca da insan zor kilo veriyor. Kendimi begenme sebebimde yanlış anlasilmasin 82 lerden düşüp 15 kilo verince oldum artık diyorsun ilerde de bu kiloyu beğenmeyecegim inşallah

Evet cnm verdikçe veresin geliyor. Yetmiyor verdiğin kilo, daha fazlasını vermek istiyor insan. Mesela ben kendimi kilolu görüyorum. Ama herkes en fazla 51 52 kilosun der. Ama yok benim için yeterli değil bu sözler

Evet cnm verdikçe veresin geliyor. Yetmiyor verdiğin kilo, daha fazlasını vermek istiyor insan. Mesela ben kendimi kilolu görüyorum. Ama herkes en fazla 51 52 kilosun der. Ama yok benim için yeterli değil bu sözler
Hayır zaten daha zayıf gözükmüyor olsan bile 160 a 54 kilo gayet iyi maşallah şuan aslında pilates tam senlik bir spor ben yapmadım ama vücudun güzel şekil aldığıni.soyluyorlar

Sende kiloları kendin mi verdin yoksa diyetisyen destekli mi cnm?

Benim kilo basen ve üst bacak içinde ya
Ay artık üst bacak diyince gülesim geliyo. Geçen eşim tutturdu senin bacağım benimkinden kalın dedim yürü git nasıl olcak uğraşma benle bi ölçtük aynı O günden beri dalga geçiyo benle

Eşim spor salonuna göndermiyor, aslında ç8k istiyorum gitmeyi. Evde yapmak da işte ona göre oluyor
Sadece bayanların gittiği salonlar var ya Konya'da kesin vardır baktin.mi hiç ? Hem calismiyorsun ya şu ara sosyallik olur sana çocuk flan olunca istesende gidemiyorsun faydalan bu aralıktan bence

Ay artık üst bacak diyince gülesim geliyo. Geçen eşim tutturdu senin bacağım benimkinden kalın dedim yürü git nasıl olcak uğraşma benle bi ölçtük aynı O günden beri dalga geçiyo benle
Ayyy erkeklerin bacakları çöp.gibi olur genelde zatn :)) sıkıyorsa gobegiyle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…