- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.961
Benimki övünüyo mesela ben buna kaç para yatırdım haberiniz var mı sizin diyecnm,
onlar fazlalıklarını sorun etmiyorlar, hatta göbeği ile övünen bile gördüm.
Üstüne bide biz diyet yapınca bize gülüp, dalga geçiyolar.
Bizde o fazlalıkları vermek için kaç para yatırıyoz? Acaba haberi var mı?Benimki övünüyo mesela ben buna kaç para yatırdım haberiniz var mı sizin diye
Bizde durum tam tersi malesef. Eşimin azıcık var çıkıntı. Biraz çoğalmaya başlasın hemen az yemeye başlar eritir. Sinir oluyorum bende. Ben aylarca uğraşırım vermek için,o 1 haftada 3 kilo verir. Anlamıyorum bunuBenimki övünüyo mesela ben buna kaç para yatırdım haberiniz var mı sizin diye
Metabolizma meselesi ya eşimin de az göbeği ve maşallah çokta sağlam yiyo bi oturuşta 3 tabak pilav yanına sulu yemek yada 14-15 kuru dolma gömebiliyoBizde durum tam tersi malesef. Eşimin azıcık var çıkıntı. Biraz çoğalmaya başlasın hemen az yemeye başlar eritir. Sinir oluyorum bende. Ben aylarca uğraşırım vermek için,o 1 haftada 3 kilo verir. Anlamıyorum bunu
Hay maşallahMetabolizma meselesi ya eşimin de az göbeği ve maşallah çokta sağlam yiyo bi oturuşta 3 tabak pilav yanına sulu yemek yada 14-15 kuru dolma gömebiliyove bunlara rağmen az göbeği babası da öyle dünyayı yiyo incecik. Bence tamamiyle metabolizma meselesi
Ala.alahhhCuma günü kaçamak yapmak istiyorum inşallah eksi gelirim
Bizde de ayni durum öğrenciyken tanistik ozamandan beri 70 kg 71 oldu mu felaket olmuş gibi davranıyorBizde durum tam tersi malesef. Eşimin azıcık var çıkıntı. Biraz çoğalmaya başlasın hemen az yemeye başlar eritir. Sinir oluyorum bende. Ben aylarca uğraşırım vermek için,o 1 haftada 3 kilo verir. Anlamıyorum bunu
Cıks değil vişneli ıslak kek aşeriyorum regl geçti 10 gün ondan galiba sevmediğim halde aklımda sürekli tatlı vaarrAla.alahhhözel bir gün mü
Kutladimmi acabaTeşekkür ederim canım,
Evet mart ayi is ayı ama baksana şunlara kaptanım nasil neselendiriyor beniayy bayıldım çiçeğine dün bende bahçede ağaçlara ilaç yaptım soğan sarımsak ektim
Yaa maşallah çok güzellerEvet mart ayi is ayı ama baksana şunlara kaptanım nasil neselendiriyor beni
Masallah
Eki Görüntüle 2602887 Eki Görüntüle 2602888
Yok canim bugun biraz yürüdüm ama hala artiyim hic diyet keyfindede degilimLeyl-i-fer sen neler yapıyorsun canım. Eksiye geçebildin mi biraZ.
Ben acken uyuyamıyorum denedim sabaha kadar uyuyamadim kalkip sut icmistim ve uyumustumBen çok acıktım ya gece en son eşime yemek mi sipariş etsek açlıktan uyuyamıyorum falan dedimama sağolsun bu saatte delirdin heralde yat uyu dedi aç aç uyudum
Benim de acaydinYaa maşallah çok güzellerben de dün çiçeklerimin saksılarını değiştirdim insanın içini açıyo
Sen burda kal yine menu yorumu yaparsin,hemde korumada kalirsinAmaa ben burda olmayı seviyorum. Hem daha iyi işte az daha vereyim idealim var159 - 160 boyum cnm
Bunu eşinin arkadas esi veya esinin akrabası bi bayanla asabilirsin sonra alisir zatenEşim spor salonuna göndermiyor, aslında ç8k istiyorum gitmeyi. Evde yapmak da işte ona göre oluyor
Ay icim açıldıEvet mart ayi is ayı ama baksana şunlara kaptanım nasil neselendiriyor beni
Masallah
Eki Görüntüle 2602887 Eki Görüntüle 2602888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?