- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.312
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.981
Bahar ayı gevsetmesin yayları leylicimYok canim bugun biraz yürüdüm ama hala artiyim hic diyet keyfindede degilim
Cherry Mom 1 saat yürüyüş
Ayyy canımKızlar benim göbeğim düştü yine sanırım dün çok sancı çektim yatana kadar geçmedi sabah iyiydim öğlende tekrar başladı şimdi biraz azaldı ne oluyor böyle anlamadım drvam ederse doktora gidicem artık
Ben sanciliyken wcye bile gitmek istemiyorumKoşubandına çıkıyorum ben de şimdi. Adet oldum biraz sancılı geçiyo. Yürümek iyi geliyo bakalım
Ne oldu canım hayırdır bişeye canın mı sıkıldı. Neden keyifsizsinYok canim bugun biraz yürüdüm ama hala artiyim hic diyet keyfindede degilim
Cherry Mom 1 saat yürüyüş
TabiykiiiBenim de acaydin
Bence devam etmese de git önemli olabilir. Geçmiş olsunKızlar benim göbeğim düştü yine sanırım dün çok sancı çektim yatana kadar geçmedi sabah iyiydim öğlende tekrar başladı şimdi biraz azaldı ne oluyor böyle anlamadım drvam ederse doktora gidicem artık
Yok bisey sukur,tembellik, kolayda ne varsa onu yemek ve dikkat etmemekNe oldu canım hayırdır bişeye canın mı sıkıldı. Neden keyifsizsin
Sen o yokken kaptır fark at iştedennisgo da yok ya kaptiramiyorum
Onlarida seviyorum ben bi ara cok uremislerdi ,dagittim,benimkilerde çürüdü,toparlarlar insallah hale bi kaktusum var turuncu turuncu aciyo bayiliyomTabiykiiibi çiçekli bu var şuan diğerleri sukulent kaktüs
CaaaakkaalllSen o yokken kaptır fark at işte
Ayyy sıklamenler ne güzel açmış bayıldımEvet mart ayi is ayı ama baksana şunlara kaptanım nasil neselendiriyor beni
Masallah
Eki Görüntüle 2602887 Eki Görüntüle 2602888
Geçmiş olsun canım bi doktora gitsen iyi olacak sanki. Çok sık oluyo çünkü. Başka bişey olmasınKızlar benim göbeğim düştü yine sanırım dün çok sancı çektim yatana kadar geçmedi sabah iyiydim öğlende tekrar başladı şimdi biraz azaldı ne oluyor böyle anlamadım drvam ederse doktora gidicem artık
Allahtan o denli kıvrandıran ağrılarım olmuyo canım.Ben sanciliyken wcye bile gitmek istemiyorum
Seninki de çok güzelTabiykiiibi çiçekli bu var şuan diğerleri sukulent kaktüs
Niye böyle sık oluyorki geçmiş olsunKızlar benim göbeğim düştü yine sanırım dün çok sancı çektim yatana kadar geçmedi sabah iyiydim öğlende tekrar başladı şimdi biraz azaldı ne oluyor böyle anlamadım drvam ederse doktora gidicem artık
1.59.5 senin boyunAmaa ben burda olmayı seviyorum. Hem daha iyi işte az daha vereyim idealim var159 - 160 boyum cnm
Pilatesi evde de yapabilirsin çok alete ihtiyaç yok youtube den videoları açıp yapabilirsin en çok küçük top ve lastik kullanılıyor. Ikisini alsan yeter. Haftada 3 gün bile yapsan ıyi sonuç olusun. Biraz kilo verirsem inşallah verebilirsem tabi bende evde yapacağım sikilasmak içinKaptanım eşim kıskanç ve takıntılı. Müsaade etmiyor bu yüzden. Ya erkek görürse diyor vs vs. Buluyor bi bahane
Bi silkelenip kendine gelmen lazım kuzum. Sonrası pişmanlık, hüsranYok bisey sukur,tembellik, kolayda ne varsa onu yemek ve dikkat etmemekcuma ya kadar kafama dank eder umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?