- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.001
Bu cuma bime geliyormuş pilates araç gereçleri ben de bant alsam mı acaba.Pilatesi evde de yapabilirsin çok alete ihtiyaç yok youtube den videoları açıp yapabilirsin en çok küçük top ve lastik kullanılıyor. Ikisini alsan yeter. Haftada 3 gün bile yapsan ıyi sonuç olusun. Biraz kilo verirsem inşallah verebilirsem tabi bende evde yapacağım sikilasmak için
Bence de denizin yokluğunu fırsat bil o büyük ihtimal artılarla gelecek fark atmak için büyük fırsatdennisgo da yok ya kaptiramiyorum
Al al kol falan çalışmak içind e ıyi oluyor.Bu cuma bime geliyormuş pilates araç gereçleri ben de bant alsam mı acaba.
Bende kollar içler acısı zatenAl al kol falan çalışmak içind e ıyi oluyor.
Oturdugun yerden bile calistirabilirsin kolu al sen lastiğiBende kollar içler acısı zaten
Ayy biliyorum o kaktüsü annemin de var benimkiler daha minnak bikaç seneye ancak açarlarOnlarida seviyorum ben bi ara cok uremislerdi ,dagittim,benimkilerde çürüdü,toparlarlar insallah hale bi kaktusum var turuncu turuncu aciyo bayiliyom
Kız o nasıl kahvaltı maşallah afiyet olsunIyi aksamlar gençler
Kahvaltı
4 dilim ekmek
3 dilim hellim
8 tane topi peynir
1 yk reçel bugün ekmek yiyesim geldi
Ara
10 tane kuru uzum
Akşam
1 kase nohut yemeği
5 yk pilav
Salata
2.5 lt su
1.5 saat fitness
6000 adımCherry Mom
Yumurta yemekten biktim ya yakında civciv çıkartacağımKız o nasıl kahvaltı maşallah afiyet olsunben şimdiden acıktım sabah yüzmeye gitcem aç aç nasıl yüzcem bakalım
Ben sevmiyorum yumurta o yüzden anlıyorum seniYumurta yemekten biktim ya yakında civciv çıkartacağım
Ben severim aslında ama her gün her gun sıkıyor. Bi de rejim psikolojisi sanirim yumurta yemeyince acıkacağım diye ödüm kopuyor bugün o kadar ekmeği bu psikolojiyle yedim galiba acıkmayayım diye. Zayifladiktan sonrada bi psikolojik tedavi şart bizeBen sevmiyorum yumurta o yüzden anlıyorum seni
Ay gelemiyorum ya. Bir misafir sarmalına düştüm sorma. İki arada kaçamak girdim şimdi çıkıyorum :)dennisgo da yok ya kaptiramiyorum
Ben fark atacağım ona dermişim :) şaka bir yana yukarı gitmemek için insan üstü çaba harcıyorum. Her şeyi geçtim sabah akşam bir tatlı kaşığı arı sütü bal polen yiyorum benim bünye alışık değil kilo alırım diyordum ama anlamlı bir fark olmadı neyse ki. Şimdilik iyi gidiyor. Ama eksi de göremiyorum maalesefCaaaakkaalll
Bende alacağımBu cuma bime geliyormuş pilates araç gereçleri ben de bant alsam mı acaba.
Kesinlikle, benim için de şartBen severim aslında ama her gün her gun sıkıyor. Bi de rejim psikolojisi sanirim yumurta yemeyince acıkacağım diye ödüm kopuyor bugün o kadar ekmeği bu psikolojiyle yedim galiba acıkmayayım diye. Zayifladiktan sonrada bi psikolojik tedavi şart bize
Aynen ekmekler çok fazla olmuş canimIyi aksamlar gençler
Kahvaltı
4 dilim ekmek
3 dilim hellim
8 tane topi peynir
1 yk reçel bugün ekmek yiyesim geldi
Ara
10 tane kuru uzum
Akşam
1 kase nohut yemeği
5 yk pilav
Salata
2.5 lt su
1.5 saat fitness
6000 adımCherry Mom
Tm cnm bakayım biPilatesi evde de yapabilirsin çok alete ihtiyaç yok youtube den videoları açıp yapabilirsin en çok küçük top ve lastik kullanılıyor. Ikisini alsan yeter. Haftada 3 gün bile yapsan ıyi sonuç olusun. Biraz kilo verirsem inşallah verebilirsem tabi bende evde yapacağım sikilasmak için
Bütün sporlar kaçamak içinCuma o kaçamağı yapcam kararlıyım ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?