Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu cuma bime geliyormuş pilates araç gereçleri ben de bant alsam mı acaba.

Onlarida seviyorum ben bi ara cok uremislerdi ,dagittim,benimkilerde çürüdü,toparlarlar insallah hale bi kaktusum var turuncu turuncu aciyo bayiliyom
Ayy biliyorum o kaktüsü annemin de var benimkiler daha minnak bikaç seneye ancak açarlar

Kız o nasıl kahvaltı maşallah afiyet olsun ben şimdiden acıktım sabah yüzmeye gitcem aç aç nasıl yüzcem bakalım

Ben sevmiyorum yumurta o yüzden anlıyorum seni
Ben severim aslında ama her gün her gun sıkıyor. Bi de rejim psikolojisi sanirim yumurta yemeyince acıkacağım diye ödüm kopuyor bugün o kadar ekmeği bu psikolojiyle yedim galiba acıkmayayım diye. Zayifladiktan sonrada bi psikolojik tedavi şart bize

Ben fark atacağım ona dermişim :) şaka bir yana yukarı gitmemek için insan üstü çaba harcıyorum. Her şeyi geçtim sabah akşam bir tatlı kaşığı arı sütü bal polen yiyorum benim bünye alışık değil kilo alırım diyordum ama anlamlı bir fark olmadı neyse ki. Şimdilik iyi gidiyor. Ama eksi de göremiyorum maalesef

Kesinlikle, benim için de şart

Aynen ekmekler çok fazla olmuş canim
Hellim yağda kızartma ise oda tehlikeli
5 YK pilav pirinç pilavı galiba ustune birde bu yine fazla sanki

Sporların etkisini böyle seylerle bozma bence kuzum

Tm cnm bakayım bi

Hmavidag hulyacim senden de hiç menü gelmedi bekliyoruz haydi spor yapabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…