Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydin kizlar mutlu sabahlar ben geldimmmm. Dügünde bitti cok sükür evime geldim dün gece.... bu arada artiyim cumaya kadar yedigim sarma ve baklavalari eriticem ... evde ufak tefek yerlestirmeler kaldi onlarida az az yapicam.

Belkide sadece goz ardi ettigi icin yazdigim mesajlari gormedi bende buraya yazdim anlattigim kaybetme korkusu olmamasi diyorum yedim cunku diyet yapmiyorum ki diyet olursa illaki bir yerde patlak veriyor ve 2 degil gide gele gide gele 3 4 dilim olabiliyo ben kendi yasadigimi ornek verdim diyetteyken tatli yada sevdigim herhamgi bi yemek her neyse yememek icin direnirken kac defa buzdolabina gidip yemek icin tutup geri gitmek ama en sonunda dayanamayip yemek eminim bunu yasamayan yoktur en az bir kere yasamisizdir cunku beynimiz bunu 'kıtlık' olarak algiliyor ve en sonunda bozuluyor bu diyet isi belki diyette olsaydim tatli veya yemek her neyse ne yemissem aksam oldugunda tekrae yeme istegi gelicekti denemesi bedava deneyin gorun evet bence de herkes illaki bi kacamak yapiyor ben neredeyse 10 gun yemedim seker tatli recel vs hic bisey.. ama diyet oldugu icin beyin ye zaten daha yiyemiceksin diyor ve gecmis olsun karar verdigimiz sey gitti ha ben i tatliyi yedim hakikaten pisman degilim yoksa hem bisvuki tatli hem yemek ne gorsem yiyicektim bende ise yariyo anlattigim durum isteyen denesin isteyen denemesin

Neden zoruma gitsin ki hanim efendi ben yazdim buraya gecmise gidip okudum mesajlari ve karistirmisim dedim ayrica hakkini yemisim ozu dilerim dedim eger zoruma gitseydi veya kabullenmeseydim hic yazmazdim ki

Neden zoruma gitsin ki hanim efendi ben yazdim buraya gecmise gidip okudum mesajlari ve karistirmisim dedim ayrica hakkini yemisim ozu dilerim dedim eger zoruma gitseydi veya kabullenmeseydim hic yazmazdim ki
Ortaya yazdın. O arkadaşın hakkını yemişim özür dilerim diye. Suçlarken de isim vermediğin için herkes üstüne alındı. Özür dilerken eğer gerçekten pişmansan kimi kırdıysan ona gidersin ‘arkadaş’ diyerek değil ama arkadaşım ben böyle böyle söyledim ama yanlış anlamışım diye direk hakkını yediğin kişiden özür dilersin. Ortaya yazmakla olmaz öyle.

Herkesin ustune alindigini bilmiyorum yorumlarda hezeyan ustune alinmisti yanlis hatirlamiyorsam bende hemen duzelttim hayir sana bisey demedim diye soyledim o zaman soylemistim kime dedigimiz ve o konusmalar arasinda nasil goz ardi ediyorduk? Gibi biseyler soyledi ozel mesaj atiliyor mu atilmiyor mu bakmadim yalan yok direk yazdim

Neyse beni ilgilendirmiyo ben sadece yanlış yaptığın halde gelip herşey mükemmelmişte biz sana cevap vermiyomuşuz gibi lanse etmenden hoşlanmadım ve o yüzden yazdım. Bu da son mesajım, biz de biliyoruz tüm sağlığa zararlı şeylerin tadının mükemmel olduğunu ama burada 100 gram için onu yememe iradesi gösteren insanlara gelip oh yedim gibi bi imada bulunmanda bana göre son derece yanlış. Cevap vermediğimizi kendin söylüyorsun o zaman ne diye insan gelip yedim iyi ki de yedim der ki.. bana damara basmak gibi geliyor..

Ohh yedim demedim yedim pisman degilim yazdim oda anlattigim bu ceza konusuna giriyor damara basmak degil.. yedim kararinda biraktim eger diyet ceza vs olsaydi daha cok yiyecektim ve yasadim buseyi buraya yazdim ozellikl damara basma adina yapilmis birsey degil simdi bu hafta bir cok kisi arti geldi oda mı damara basmak oluyor arri geldigi icin

Herkesin bünyesi, iradesi farklı olur cnm. Mesela sen kısıtladıkça daha çok yeme isteği olur. Mesela bende bişeyi zararlı diye yemek istemezsem ve belli bi süre dayanırsam artık o şeyi çıkarırım hayatımdan. Başka bi arkadaş kilo verebilmek ve sağlıklı hissettiği kiloya gelene kadar mücadele eder yemez. Herkesin mücadelesi farklı işte. Beyin kodlaması farklı. Artı gelme konusuna gelince elbette diyette bu duraklamalar olcak. Ben 1 yıl boyunca kendi irademle 18 kilo verdim ve sonraki 1 yıl hiç veremedim. Yedim mi hayır aşırıya hiç kaçmadım. Ama burda güzel bi motive var, birliktelik var. Vermesek de artı da gelsek mücadelemiz güzel. Birbirimize zararlı olanları söylüyoruz. Mesela uyarmaları hoşuma gidiyor beni arkadaşların. Herkes birbirini düşünüyor.

Yine yanlış lanse etmek istedin peki et. Arkadaşlarım beni anlamıştır. İyi günler

Evet anladim bende beynime bu kodladigim ama daha cok yanlis yaptigimi anlatmaya calisiyordum cunku bende boyle bir etki yaratti diyette degilim ama beyin oyle kodlanmis ki yemek gordugunde saniyorki diyet ve kisiylama hayir diyet yapmiyorum ac degilim acikinca yiyicem diyince o kitlik sinyani gitti isteyen dener yazdim belki bir cok kisiye de boyle oluyordur

Boşa kendini yorma canım ne yapmak istiyorsa, ne anlamak istiyorsa öyle yapıyor

Burası diyet yaparak sağlıklı zayıflama grubu farkındasın değil mi. Bu takımın kuralları var ve bizler kendi hür irademizle bu kuralları kabul ettik. Kimse bize dikte etmedi. Sen diyet yapmıyorsan başka bi alanda yada başka bi takımda devam edebilirsin. Neden bu kadar uzatıyorsun. Biz sana yanlış yapıyorsun dediğimizde yanlış yerlere çekiyorsun kimseye kulak asmıyorsun. Sonra millete akıl veriyorsun. Biraz kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye diyorum dinlersen. Yoksa hep ben ben ben demekten etrafında kimseyi bulamayacaksın.

Günaydin kizlar mutlu sabahlar ben geldimmmm. Dügünde bitti cok sükür evime geldim dün gece.... bu arada artiyim cumaya kadar yedigim sarma ve baklavalari eriticem ... evde ufak tefek yerlestirmeler kaldi onlarida az az yapicam.
Oh oh çoğu gitti azı kaldı. Düğününüz hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Nabersiniz ifçiler? Ben yine aç
Ben gayet iyiyim. Akşam geç saatler biraz zorluyo o kadar. Az önce sıkı bi kahvaltı yaptım ben de. Çok acıkırsam kahveyle bastırıyorum

Şimdi kahvaltımı yaptım ben cnm. Ama varya bu gece ful başım ağrıdı hala da devam ediyor
Geçmiş olsun canım ya açlıktan mı

Bilemedim cnm. Bende migren de var o da olabilir.

Tesekkur ederim canim benim. Artik kendime odaklanicam.yürüyüs yapicam düzenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…