- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.021
Amin. Geçmiş olsun İnşaAllahSevgili kaptanım ve arkadaslarim..
Cok tesekkur ederim..
Allah cumle kuarina şifasını ikram buyursun..
Kolay olmayan bir surec geride kaldı çok şükür
Hepsi olmasa da bi kısımcığııBütün sporlar kaçamak için
Cezasıni vercem yemeye usenecek haberi yokBütün sporlar kaçamak için
Yaaa demesene öyleeeCezasıni vercem yemeye usenecek haberi yok
Spor yap spor yorgunluktan yemek düşüncek hal kalmadı nerde bayılsam diye bakıyorumÇay içiyorum şimdi bende valla. Başım ağrımaya başladı
Az daha mekik çekeyim bariSpor yap spor yorgunluktan yemek düşüncek hal kalmadı nerde bayılsam diye bakıyorum
Çek çek beline kuvvetAz daha mekik çekeyim bari
Ohhh mis gibi mekikAz daha mekik çekeyim bari
Korse düşünmeye başladım aslında. Şu ayarlanabilir olanlarlar. Belki fıtığıma da iyi gelirOhhh mis gibi mekiktıkar karnını baya
Sağol bilmiyorum ki etkilemez herhaldeAyyy canım( çok üzüldüm dunku yürüyüş etkiler mi acaba çok geçmiş olsun
Ben de anlamadımNiye böyle sık oluyorki geçmiş olsun
Bilmiyorum devam ederse gidicemAyyy sıklamenler ne güzel açmış bayıldım
Geçmiş olsun canım bi doktora gitsen iyi olacak sanki. Çok sık oluyo çünkü. Başka bişey olmasın
Allahtan o denli kıvrandıran ağrılarım olmuyo canım.
Seninki de çok güzel
Bence de bence biz hatayı psikolojik destek almamakta yapıyoruzBen severim aslında ama her gün her gun sıkıyor. Bi de rejim psikolojisi sanirim yumurta yemeyince acıkacağım diye ödüm kopuyor bugün o kadar ekmeği bu psikolojiyle yedim galiba acıkmayayım diye. Zayifladiktan sonrada bi psikolojik tedavi şart bize
Ben yazdim buraya kaale alip cevap vermediniz isterseniz yine cevap yazmayin ben soyleyecegimi soylim iyiliginiznicin anlatacagim sonrasini siz bilirsiniz artik.Bence de bence biz hatayı psikolojik destek almamakta yapıyoruz
İnşallah çok etki eder canimTeşekkür ederim güzel anlatmışsınyapim bakim bu hafta etki etcek mi
çay kahve yeşil çay su istediğin kadar kuzuPeki suda mı içmiyoruz o 16 saatte?
Ay söylemişsin içebiliriz diye
Ya o bacak arasına girme bacak tutma beni de deli ediyor kuş kadarlar biz de dev gibi üstüne dusucem diye odum kopuyor. Çok deli oluyorsun ama uyuyunca 5 dkka geçmeden deli gibi ozluyorsundimiSağol canım valla bazen cinnetin esigine geliyorum. 5 dakikada olsa ayrı kalmak istiyorum çok yalvarıyorum oğlum 2 saniye yanımdan git bana dokunma nolur ama yok yanımda olmayı bırak devamlı kucağıma çıkar kafama sırtıma durmaz..su andada öyle kafası bacaklarımın arasında yazıyorum
Elektrik süpürgesi dediğin şeyi pek anlamadım araştırayım canim. Burnu için bende güzel bir spreey aldım hergun olmasada gün aşırı uyumadan önce uyguluyorum değişen birşey pek yok :/
çok teşekkür ederim canimHmavidag bu arada tebrik ederim canım 1,1 kg eksi çok iyi ✌
yaaa istanbul olmasına ayrı bi sevindim inşallah hersey çok güzel olur canım kaptanimEvet listede ismini gördüm sevindim ara ara bakıyorum buraya çok vakit ayıramıyorum maalesef. Kaptanım da demiş doktorayı bitirdim, İstanbul'a taşındım. Ekimden beri buradayız, alıştık baya :)
Sen neler yapıyorsun? Oğlusun nasıl?
Kaptanım burayı çok özlüyorum inan ki daha fazla zaman ayırabilmeyi çok isterdim ❤
Bu sabah 1/8 simitHmavidag hulyacim senden de hiç menü gelmedi bekliyoruz haydi spor yapabiliyor musun?
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Bize beni kaale almıyosunuz gibi bi ithamla gelmene müsade edemicem. Burda hepimiz senin iyiliğin için bişeyler yapmaya çalıştıkça tersimize dolandın. Yalan yanlış ithamlarda bulundun. Sonra çocukmuşuzcasına sorunlarını sorunun olan kişiyle direk konuşarak çözmek, hatanı düzeltmek yerine kaptan ama bana böyle yapıyolar dedin. Ama yetti mi aslaa ! Sonra geldin evef haklıymışsınız o ‘arkadaş’ öyle dememiş dedin özür diledin sözde ama burada kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. O arkadaşa düzgünce diyemedin evet hakkını yemişim kusura bakma demek zoruna gitti. Bence sen bizim psikolojimizi boşver de kendi iyiliğin için sen bi psikolojik destek al. Sürekli tutarsız davranıyosun. Artık şeker yemiyorum şöyle böyle diyosun iki gün geçmiyo zayıflama takımında hepimize küfür edermişcesine gelip ağlayan pasta yedim pişman değilim diyosun. E ama hani şeker çok kötüydü? Burada bilinçli insanlar olarak ‘diyet’ yapmaya çalışmıyoruz. Sağlıklı şekilde zayıflamaya gayret ediyoruz. Dediğin gibi hiç kaçamak yapmayan insan zaten yoktur bizde yapıyoruz ki bazen artı gelebiliyoruz. Sana değer verip cevap yazmak istememiştim ama hepimizi salak yerine koymana da müsade edemedim. Umarım bu kez anlayabilirsin yazdıklarımıBen yazdim buraya kaale alip cevap vermediniz isterseniz yine cevap yazmayin ben soyleyecegimi soylim iyiliginiznicin anlatacagim sonrasini siz bilirsiniz artik.
Ceza insanda yapma istegi uyandirir baska bi gun olsa belki yemeyeceginiz bir sey ceza olunca beyin diyor ki artik yiyemeyeceksin bulmusken ye.. direniyoruz, hepimiz yasamisizdir dolap kapisina kadar gelip donmek ama en sonunda vazgecip yemek sınırları cezaları kaldırin ben şunu fark ettim diyet yapmadim ama beyinimizi oyle kodlamisiz ki ac degilsin sofra hazirliyorsun cocuguna aile uyesine her neyse kodlanmis ya diyet yememeliyim beyin hemen bi sinyal uyariyor bak yemek var ye bana cok oldu halbuki 20 dk olmadi yiyeli kendime dedim ki beynim ben diyette degilim ve yemekler kacmiyor, ayrıca daha demin yedim ve ac degilim.
Anında tepkim düzeldi evet ac olmadigim ve diyette olmadigim sinyalini algiladi.
O an kendimi kisitlamis olsaydim diyette ya da yasakli cezali seylere saldirirken bulucaktim hayatinizdan cikarin artik yasak ceza beyninizi boyle kodlamayin benden soylemesi gerisi size kalmis artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?