Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de bence biz hatayı psikolojik destek almamakta yapıyoruz

Bence de bence biz hatayı psikolojik destek almamakta yapıyoruz
Ben yazdim buraya kaale alip cevap vermediniz isterseniz yine cevap yazmayin ben soyleyecegimi soylim iyiliginiznicin anlatacagim sonrasini siz bilirsiniz artik.

Ceza insanda yapma istegi uyandirir baska bi gun olsa belki yemeyeceginiz bir sey ceza olunca beyin diyor ki artik yiyemeyeceksin bulmusken ye.. direniyoruz, hepimiz yasamisizdir dolap kapisina kadar gelip donmek ama en sonunda vazgecip yemek sınırları cezaları kaldırin ben şunu fark ettim diyet yapmadim ama beyinimizi oyle kodlamisiz ki ac degilsin sofra hazirliyorsun cocuguna aile uyesine her neyse kodlanmis ya diyet yememeliyim beyin hemen bi sinyal uyariyor bak yemek var ye bana cok oldu halbuki 20 dk olmadi yiyeli kendime dedim ki beynim ben diyette degilim ve yemekler kacmiyor, ayrıca daha demin yedim ve ac degilim.
Anında tepkim düzeldi evet ac olmadigim ve diyette olmadigim sinyalini algiladi.
O an kendimi kisitlamis olsaydim diyette ya da yasakli cezali seylere saldirirken bulucaktim hayatinizdan cikarin artik yasak ceza beyninizi boyle kodlamayin benden soylemesi gerisi size kalmis artik

Diyeti cikartin hayatinizdan kahvaltinizi diyet olmadan tadina vara vara yiyin once ac psikolojimizi duzelticez diyet diye cok yormusuz herkes zayifliyorsa bende yaparim sadece duzenli saatlerde yiyorum ne az ne fazla yemek gordugum an beynim bana ye bulmusken ye gitsin diyet yapiyoruz bi kitlik donemi geciricez bunu da yersen diyete motivesin anlik motive geliyor ta ki yeni yemegi kyapana kadar gidin gezin dolasin hayatinizi yasayin diyeti unutun sabah kahvaltinizi diyette degilim istedigimden yiyicem diye yapin diyette oldugundan daha az yediginizi goruceksiniz ve beyniniz sizi darlamayacak diyet sınır diye ben soylimde siz yine cevap vermeyin dinlerseniz kendinize iyilik yapmis olacaksiniz hadi iyi geceler

Teşekkür ederim güzel anlatmışsın yapim bakim bu hafta etki etcek mi
İnşallah çok etki eder canim
Peki suda mı içmiyoruz o 16 saatte?
Ay söylemişsin içebiliriz diye
çay kahve yeşil çay su istediğin kadar kuzu
Ya o bacak arasına girme bacak tutma beni de deli ediyor kuş kadarlar biz de dev gibi üstüne dusucem diye odum kopuyor. Çok deli oluyorsun ama uyuyunca 5 dkka geçmeden deli gibi ozluyorsundimi
Hmavidag bu arada tebrik ederim canım 1,1 kg eksi çok iyi ✌
çok teşekkür ederim canim
yaaa istanbul olmasına ayrı bi sevindim inşallah hersey çok güzel olur canım kaptanim oglusum o hastaneye yattıktan sonra anca toparladı diyebilirim onun haricinde gayet muzur. Senin oglusun nasıl sevdi mi istanbul u
Bu sabah 1/8 simit
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ıhlamur
5 6 zeytin
Bol yeşillik

Ara

Avuç içi çiğ badem 2 ceviz
Aksam 2 yk pilav
Kuru fasulye
(Dünden kalan) yarım balık

Su olcmuyorumcanım
Gün içinde çay kahve bolca (sade)
Elim iyileşmek üzere dün 6000 adım haftaya spora başlarım
Şekersiz 21 gün de de 17 gün bitti ama nelere nelere Hayır dedim birbilsen

Bize beni kaale almıyosunuz gibi bi ithamla gelmene müsade edemicem. Burda hepimiz senin iyiliğin için bişeyler yapmaya çalıştıkça tersimize dolandın. Yalan yanlış ithamlarda bulundun. Sonra çocukmuşuzcasına sorunlarını sorunun olan kişiyle direk konuşarak çözmek, hatanı düzeltmek yerine kaptan ama bana böyle yapıyolar dedin. Ama yetti mi aslaa ! Sonra geldin evef haklıymışsınız o ‘arkadaş’ öyle dememiş dedin özür diledin sözde ama burada kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. O arkadaşa düzgünce diyemedin evet hakkını yemişim kusura bakma demek zoruna gitti. Bence sen bizim psikolojimizi boşver de kendi iyiliğin için sen bi psikolojik destek al. Sürekli tutarsız davranıyosun. Artık şeker yemiyorum şöyle böyle diyosun iki gün geçmiyo zayıflama takımında hepimize küfür edermişcesine gelip ağlayan pasta yedim pişman değilim diyosun. E ama hani şeker çok kötüydü? Burada bilinçli insanlar olarak ‘diyet’ yapmaya çalışmıyoruz. Sağlıklı şekilde zayıflamaya gayret ediyoruz. Dediğin gibi hiç kaçamak yapmayan insan zaten yoktur bizde yapıyoruz ki bazen artı gelebiliyoruz. Sana değer verip cevap yazmak istememiştim ama hepimizi salak yerine koymana da müsade edemedim. Umarım bu kez anlayabilirsin yazdıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…