- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.061
Uzun süre açlık migrene iyi gelmiyo o yüzden olabilir canım kötüysen zorlama kendiniŞimdi kahvaltımı yaptım ben cnm. Ama varya bu gece ful başım ağrıdı hala da devam ediyor
Ben de birazdan yapcam inşallahOh oh çoğu gitti azı kaldı. Düğününüz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ben gayet iyiyim. Akşam geç saatler biraz zorluyo o kadar. Az önce sıkı bi kahvaltı yaptım ben de. Çok acıkırsam kahveyle bastırıyorum
Geçmiş olsun canım ya açlıktan mı
Aslında ben kahveyi neden düşünmedim ya. O açlığa iyi gelir demi.Oh oh çoğu gitti azı kaldı. Düğününüz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ben gayet iyiyim. Akşam geç saatler biraz zorluyo o kadar. Az önce sıkı bi kahvaltı yaptım ben de. Çok acıkırsam kahveyle bastırıyorum
Geçmiş olsun canım ya açlıktan mı
Evet epey tıkıyo beni deAslında ben kahveyi neden düşünmedim ya. O açlığa iyi gelir demi.
Yok cnm alışsın kafamUzun süre açlık migrene iyi gelmiyo o yüzden olabilir canım kötüysen zorlama kendini
Ben de birazdan yapcam inşallahafiyet olsun
Sağol canım benim sana da afiyet olsunUzun süre açlık migrene iyi gelmiyo o yüzden olabilir canım kötüysen zorlama kendini
Ben de birazdan yapcam inşallahafiyet olsun
Bence o korkunç ya bide biri onu yaptığı için diskalifiye oldu galibaYok cnm alışsın kafamsu orucunu duydunuz mu? Bir çok hastalığa şifa oluyormuş. İçinde migren de var.
Beni uzun süre bastırıyor canım.Aslında ben kahveyi neden düşünmedim ya. O açlığa iyi gelir demi.
Aaa öyle mi? Tm o zmn ya iyi olduğu yazdığımBence o korkunç ya bide biri onu yaptığı için diskalifiye oldu galiba
Günaydıın ben deeeeGünaydın kızlar bazı şeylere tahammül edemiyorum bunun bir çözümü yok mu tutarsız davranan arkadaşlara artık gerçekten tahammül edemiyorum muhattap olmadıkça uzatıyorlar
canım diskalifiye olma sebebi su orucu değil takımda bildirim yapmayıp kendi sayfasında 1-2 kilo aldığını yazdığı için diskalifiye edildiBence o korkunç ya bide biri onu yaptığı için diskalifiye oldu galiba
canım sen muhatap olmamaya devam et bu arada göbeğin için dr a gittin mi ne yaptınGünaydın kızlar bazı şeylere tahammül edemiyorum bunun bir çözümü yok mu tutarsız davranan arkadaşlara artık gerçekten tahammül edemiyorum muhattap olmadıkça uzatıyorlar
:))))) Evet aynen öyle uyansında yanıma alayim sarılıp uyuyaym diyorumYa o bacak arasına girme bacak tutma beni de deli ediyor kuş kadarlar biz de dev gibi üstüne dusucem diye odum kopuyor. Çok deli oluyorsun ama uyuyunca 5 dkka geçmeden deli gibi ozluyorsundimi
Günaydın canim.kolay gelsin düzenli menuye dön hemn toparlarsin insallahGünaydin kizlar mutlu sabahlar ben geldimmmm. Dügünde bitti cok sükür evime geldim dün gece.... bu arada artiyim cumaya kadar yedigim sarma ve baklavalari eriticem ... evde ufak tefek yerlestirmeler kaldi onlarida az az yapicam.
Takıntı yaptıGünaydın kızlar bazı şeylere tahammül edemiyorum bunun bir çözümü yok mu tutarsız davranan arkadaşlara artık gerçekten tahammül edemiyorum muhattap olmadıkça uzatıyorlar
Günaydın canim.kolay gelsin düzenli menuye dön hemn toparlarsin insallah ☺
Yok bu gün iyiyim elhamdülillah devam ederse gideceğim artık dikkate alırlar mı onu da bilemiyorum ama daha doğrusu kestiremiyorum tam olarak ne olduğunucanım sen muhatap olmamaya devam et bu arada göbeğin için dr a gittin mi ne yaptın
Bu hedefler bile bence kendini.zinde hissetmeme yardımci olurInsallah canim sirkelenmem lazim acilen...Rabbim hastalik vs.vermezse yüksek hedeflerim var
Aa yanlış biliyomuşumcanım diskalifiye olma sebebi su orucu değil takımda bildirim yapmayıp kendi sayfasında 1-2 kilo aldığını yazdığı için diskalifiye edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?