- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.641
kıskanıyolar bacım kıskanıyolar,ondan böle
benimki bana sürekli
delimisin sen neyine diyet yapıyon
ben seni böle beğendim deyip duruyo
ama eminim çirkinleşecek kadar kilo alsam ne der bilmem
benimkide zayıflamamı istemiyo
ben seni böyle tanıdım diyip duruyo
ben de inadın zayıflayınca mini elbiseler giyicem diyorum
belki de ondan istemiyo zayıflamamı
kesinlikle demiycem asla cısssskoptum gülsüm ne yersen ye abarttım demicen he
tabiki canım ne zahmeti ben zaten sevmeyerek istemeyerek içiyordum bırakıcam diyordum kendi kendime sonra bbirgün kalktım sabah dedimki ben bu zıkkımı içmiyorum hiç içmedim tiryaki değilim emrettim beynime sonra her aklıma geldiğinde kendi kendime o şekilde söyledim ben hiç içmedim içmiyorum diye 2 gün sadece aklıma geldi sonrasında unuttum gitti çok şükürgülsümcüm ben senin gibi bırakıp kilo almamış birilerini arıyorum.zahmet olmazsa ayrıntılı anlatırmısın.nekadar oldu bırakalı neler yaptın.
ben bu konulardan muafım ama sizlerden duyduğum kadarıyla ölmez bence ölürse dizi biter zatenay kızlar osmancık öldü mü yaaa?
ölmesin amaaaaaa
ne güzel gülhancım yaa branşın ne ?öğretmenim canım, keşke öğrenci olsaydım
maşallah arkadaşım çok güzel listen afiyet olsunKIZLAR GÜNAYDIN
dün yediklerimi yazayım hemen
sabah: domates / beyaz peynir / salatalık / 2 dlim kepek ekmeği
arada :1 elma
öğle: yarım porsiyon tavuk kavurma / salata / yarım kase çorba ekmeksiz
arada :1 elma
akşam: 3 kaşık fasulye yemeği / kocaman kasede salata / 1 dilim kepek ekmeği / 1 kase yoğurt
arada: 2 portakal
bugün sabah kahvaltımı yeni yaptım : domates / azıcık köy çökeleği / 2 dilim kepek ekmeği
şimdide su içiyorum . :79:
günaydın burçakcım afiyet olsun nesfitçi :))) o saatte plates yapmakta daha hoş olur ne güzel rahat bi uyku çekmişsindir yorulunca :)herkese günaydııınnn
inşallah herkes için güzel bi gün olur
sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum, yani sanırım faydası var iremcecim
kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı
şimdi 5i1 yerde içiyorum
ayrıca gece yatmadan saat 11:30dan sonra pilates yaptım, bacaklarım ağrıyo şimdi
afiyet olsun canım bende uzun zamandır şehriye çorbası yapmamaıştım bende bugün yapım bari :)Bende dün akşam
1 kepçe arpa şehriyeli et suyu çorbası
4 ç.k. Kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek yedim
ara: 2 yumurta kadar cevizli kabak tatlısı(tatlımın şekeri çok az kızlar inanın)
bu sabah:
Evde kahvaltı yapamadım.uyku tatlı geldi
ofiste 1 bardak çorbayla 1 dilim ekmek yedim
günaydın kızlar
benim akşam yediklerim evet fazla
ama benim metobolizmam da çok yiyerek çalışıyo demek ki
sadece protein ve karbonhidrat çok dengeli ben de dikkat edersen
valla bu listeyle zayfılayabiliyorum
az yediğim zamanki paylaşımlarımı hatırlayın sürekli kaçamak halindeydim
ve tabi kilo veremiyodum ama böyle olunca kilo veriyorum
elifcim kesinlikle süper abartı denen bişi yok afiyet olsun arkadaşımsabah kahvaltıda 3 dilim cavdar ekmeği çok az beyaz peynir
yarın domates yarım salatalık ve 1 yumurta yedim
yanında da açık çayım
birazdan da bi elma yicem
burçak sen niye gideceksin diyetisne ? kilon o kadar fazla değilki arkadaşım yardım almadanda gayet güzel veriyorsun ki,lolarıcanım seni ekmek de tutuyo
ekmek yiyince insan başka bişi aramıyo yemek için
bide metabolizmanı hızlandırmak için sana çok yediriyo olabilir dediğin gibi
ama kendisi de demiş zaten, az yiyeceğin günler de gelecek diye
birden sana az yedirseydi metabolizman iyice yavaşlardı
benim yıllar önce diyetisyene giden baya kilolu bi arkım vardı, onun da çok yavaşmış, ama sonra habire bişiler yemeye başladı ve 15 kilo verdi sonunda, gerçi bıraktı o devam etmedi ama devam etseydi kilosunu da korurdu belki daha da verirdi
ayrıca kahvaltın da gayet güzel canım
afiyet olsun
ben de 2 haftalık bi izin kullanıcam şubat başında ve ankarada olucam, ozaman diyetisyene giktem istiyorum
kilo vermek için değil de nasıl korurum diye bide özellikle yağ, kas miktarını ve bazal metabolizma hızımı merak ettiğim için
canım akşam neden yemek yemedin ? sebze yemeği yada çorba salata felan hafif bişeyler yeseymişsin keşkeKızçeler günaydın..
Dünkü menüm:
Sabah: 1 kase corn flakes
Öğle: 1 kase çorba, 2 tane ufak haşlanmış içli köfte, 1 bardak ayran, 2 kaşık da kereviz (çorba ve köftenin bulguru ekmek yerine geçtiği için ekmek yemedim)
Ara: çeyrek simit ve beyaz peynir
Akşam: 1 dilim kepekli ekmek, bol bol da peynir yedim.
Bu sabah da yine mısır gevreği ile kahvaltı yaptım, ara öğünde de 1 kupa çorba içtim..
Elif kız ne güzel kilo vermişsin maşallah
Elacım bol bol patlıcan tüket bence, içinde nikotin var nasılsa, ihtiyacını karşılar belki biraz. Sigara aklına geldikçe su iç canım. Benim babam minik bonbon şekerlerden almıştı, sürekli şeker yiyodu :) Sonra da çekirdeğe sardı ve 65 kiloluk adam şu an 85 kilo
aaaa yoluna taş koyyo resmen e baktıki işler ciddi hanım çıtır oluyorbenim eşimde bu kadar ekmekle mi zayıflıcan diyodu
dün akşam raporu gözüne sokunca aferim sana dedi
yeter bu kadar zayıflamışsın işte daha yapma rejim diyo gıcık
bende soğuk diye yiyemiyorum domates salatalık felan diş hassayiyeti var sadece yumuşak şeyler yiyorum domatesi çiğ yemeyeli yıllar oldu herhaldeBu hafta kesin gidiyorum canım spora :)
Evet yaa hiç benim aklıma gelmiyo domates filan yemek. Canım istemiyo çünkü, bi tek öğle yemeğinde salata olarak alıyorum tabağıma. Kendime bi liste hazırlicam gün içinde yeneceklerin listesi şeklinde.
Yoğurt - meyve - salata hep eksik bende.
aldırma sen ona burçak benimkide dedi dedi baktıki ben umursamıyorum demiyor artıkiyi yapmışsın canım
hepsi mi gıcık bunların yaa
dün akşam bana manken gibi olcan yakında diyen adam sabah kalkmış koca popolu diyo bana
kendine bak dedim ben de
bence de en mantıklısı bu senin için
yoksa senin beslenme hep yarım yamalak olacak
en güzeli düzeni oturtana kadar liste yapmak
Allah razıu olsun canım su gibi aziz ol :))kızlar evde içtiğim hariç 1 lt suyu bitirdim
hadi bakalım siz de için
o zamanda zayıfla ne by halin şişko demeye başlar kesinlikle hepsi aynı bunlarınbenimki bana sürekli
delimisin sen neyine diyet yapıyon
ben seni böle beğendim deyip duruyo
ama eminim çirkinleşecek kadar kilo alsam ne der bilmem
kız sende damarına basma adamın dur hele bi zayıfla sonra giyecem dersin korkutma şimdiden gözünü :)
benimkide zayıflamamı istemiyo
ben seni böyle tanıdım diyip duruyo
ben de inadın zayıflayınca mini elbiseler giyicem diyorum
belki de ondan istemiyo zayıflamamı
aman onu hep söylerler zaten
gerçi benimki sağolsun o konuda gıcıklıkta sınır tanımıyo ama
biz tanıştığımızda ben 55 kiloydum, dal gibi kızdım, kilo vermeye başlamadan önce bana şey derdi, sen kandırdın beni, inceciktin sen tanıştığımızda şimdi kocaman oldun, ben de verince görürüsün derdim hep
hah şimdi veriyorum işte
o da kıskanmaya başladı
geçen dışarda yemek yedik, lavaboya gidicektim, bekle beraber gidelim diyince neden dedim, neymiş üstümdeki pantalon bana çok yakışmış, tek başıma gidemezmişim, sinir ediyo beni
laf zamanı koca popolu burçak işine gelmedi mi de ay çok yakıştı bilmem ne, kıskançlık tripleri, ay hepsi gıcık walla :))))
kesin ondandır
kızım sen de adamı çatlatacan mı hasetinden :))))
erkekler bi tuhaf
hem eşlerini sevgililerini çok kıskanırlar ama yanlarında fıstık gibi bi hatunla dolaşmaya da bayılırlar
kesin ondandır
kızım sen de adamı çatlatacan mı hasetinden :))))
erkekler bi tuhaf
hem eşlerini sevgililerini çok kıskanırlar ama yanlarında fıstık gibi bi hatunla dolaşmaya da bayılırlar
kesinlikle demiycem asla cıssss
tabiki canım ne zahmeti ben zaten sevmeyerek istemeyerek içiyordum bırakıcam diyordum kendi kendime sonra bbirgün kalktım sabah dedimki ben bu zıkkımı içmiyorum hiç içmedim tiryaki değilim emrettim beynime sonra her aklıma geldiğinde kendi kendime o şekilde söyledim ben hiç içmedim içmiyorum diye 2 gün sadece aklıma geldi sonrasında unuttum gitti çok şükür
ben bu konulardan muafım ama sizlerden duyduğum kadarıyla ölmez bence ölürse dizi biter zaten
ne güzel gülhancım yaa branşın ne ?
maşallah arkadaşım çok güzel listen afiyet olsun
günaydın burçakcım afiyet olsun nesfitçi :))) o saatte plates yapmakta daha hoş olur ne güzel rahat bi uyku çekmişsindir yorulunca :)
afiyet olsun canım bende uzun zamandır şehriye çorbası yapmamaıştım bende bugün yapım bari :)
elifcim kesinlikle süper abartı denen bişi yok afiyet olsun arkadaşım
burçak sen niye gideceksin diyetisne ? kilon o kadar fazla değilki arkadaşım yardım almadanda gayet güzel veriyorsun ki,loları
canım akşam neden yemek yemedin ? sebze yemeği yada çorba salata felan hafif bişeyler yeseymişsin keşke
aaaa yoluna taş koyyo resmen e baktıki işler ciddi hanım çıtır oluyor
bende soğuk diye yiyemiyorum domates salatalık felan diş hassayiyeti var sadece yumuşak şeyler yiyorum domatesi çiğ yemeyeli yıllar oldu herhalde
aldırma sen ona burçak benimkide dedi dedi baktıki ben umursamıyorum demiyor artık
Allah razıu olsun canım su gibi aziz ol :))
o zamanda zayıfla ne by halin şişko demeye başlar kesinlikle hepsi aynı bunların
kız sende damarına basma adamın dur hele bi zayıfla sonra giyecem dersin korkutma şimdiden gözünü :)
dolaşırkende gözleri dört döner bakan eden varmı diye benimki hepsinden gıcık herhalde işe gittiğim zaman makyaj yaparken bile söylenirdi yok niye yapıyorsun boşver ben beğeniyorumya yeter dışarı çıkarken yapma ben dişlerimi çıkarınca sustu geri :90::90:
öğlen 6kaşık pırasa 1dilim ekmek 5zeytin 1kk peynir.şimdi de yeşil çay içiyorum.
ya hoşuma gidiyo onu sinirlendirmek kıpkırmızı oluyo yüzü
afiyet olsun canımöğlen 6kaşık pırasa 1dilim ekmek 5zeytin 1kk peynir.şimdi de yeşil çay içiyorum.
afiyet olsun canıumKızlar öğle yemeğimi bildiriyorum
1 kase tavuk çorbası,
1 kalın dilim kereviz 2 kaşık et de vardı üzerinde
1 kase domates salatalık, 2 kaşık da acılı ezme yedim
Yoğurdumu da aldım arada yicem.
Tatlı krizim geliyo galiba, allahtan yanımda hiç tatlı bişey yok
afiyet olsun arkadaşımöğle yemeğinde yayla çorbası
3 tane köfte 2 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim
1 dilim de ekmek çünkü pilav ve çorba içtim diye
Kızlar öğle yemeğimi bildiriyorum
1 kase tavuk çorbası,
1 kalın dilim kereviz 2 kaşık et de vardı üzerinde
1 kase domates salatalık, 2 kaşık da acılı ezme yedim
Yoğurdumu da aldım arada yicem.
Tatlı krizim geliyo galiba, allahtan yanımda hiç tatlı bişey yok
öğle yemeğinde yayla çorbası
3 tane köfte 2 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim
1 dilim de ekmek çünkü pilav ve çorba içtim diye
afiyet olsun canım
afiyet olsun canıum
afiyet olsun arkadaşım
bende 1 tabak ot kavurması yedim üzerine yoğurt koyarak :90:
canım benimki vermekten ziyade nasıl korurum on uöğrenmek için
bide yağ kas oranımı merak ediyorum, o yüzden gitmek istiyorum diyetisyene
ay benimki de seninki gibi
neymiş dışarı çıkarken süsleniyomuşum, ona süslenmiyomuşum, ya insan evin içinde niye makyajla gezsinki?
ki öyle abartan bi insan da değilim, fondoten kullanmam zaten
bi kalem, bi allık, bide göz altı kapatıcısı hepsi bu
bazen de rimel, temizlemesi zor geldiği için çoğunlukla onu da kullanmıyorum zaten
afiyet olsun canım
öğleyin kahvaltı yaptım yine
2 dilim ekmek
1 yk lor peyniri
domates, salakalık, biber
2 zeytin
1 yumurtadan omlet
2 çay kaşığı bal ve pekmez
ya ben regl olucam, iştahım açıldı, karnım gurulduyo resmen ne yersem yiyeyim
bazen oluyodu bu ama bugün fenayım yani
kahvaltıdan sonra 10 fındık ve 20 leblebi yedim bide
akşama muz alıcam walla, yoksa ben evdeki pastadan yerim yani
kızlar hepinize afiyet olsun
ben de şimdi lipton yemek sonrası içiyorum bi tane
bende bi salllama yapim kendime yemek sonrası iyi olur çay isteyen varmı kıslar gelirken getireyim
ben de alayım bi çay
kızlar liptonun acaili form çayını aldım
onu deniyorum şimdi
hmm yeşil çay alıcam bende bugün kızlar sizin önerdiğiniz bi çay vardı 5i bi yerde mi neydi bimde satılıyor demiştiniz neydi onun adı ?
5 i 1 yerde canım bimde satılıyo doğru hatırlıyosun
çayın adımı 5i bi yerde eşime söylüycem gelirken al diycem başka adı yok demi yanlış bişey almasın sonra ben 5i bi yerde derim o gider 7 si biyerde baharat alır gelir
yok kız doğadan 5 i 1 yerde çayı al resmini de koyim
afiyet olsun canım evet anladım bi git bakim ne diycek :44: aynı ya bende öyle aşırı bişey yapmam fondoten rimel allık bide sürme ruj felanda çok kullanmıyorum seviyolarya ondan kıskanıyolar galba burçak
bende bi salllama yapim kendime yemek sonrası iyi olur çay isteyen varmı kıslar gelirken getireyim
ben de alayım bi çay
kızlar liptonun acaili form çayını aldım
onu deniyorum şimdi
hmm yeşil çay alıcam bende bugün kızlar sizin önerdiğiniz bi çay vardı 5i bi yerde mi neydi bimde satılıyor demiştiniz neydi onun adı ?
çayın adımı 5i bi yerde eşime söylüycem gelirken al diycem başka adı yok demi yanlış bişey almasın sonra ben 5i bi yerde derim o gider 7 si biyerde baharat alır gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?