Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben her hafta bugün hörül hörül ağlıyordum bu hafta biryandan da not girince adapte olamadım.bu arada biberli yoğurt çok lezzetli oluyormuş maraşlı olunca acı da gelmedi

Demek ki işe yarıyomuş endişelenmeye gerek yokmuş. Ben hiç aç kalmıyorum ama demek ki hiç zayuıflayamıcak mıyım? Demek ki sancılı süreç geçirmeden olmucak bizim iş.

Kızlar nöbette çok yorulmuşum eve gelir gelmez uyudum.Spora da gidemedim tabii ama dün akşam dışardaydım en az 40 dk yol yürüdüm. nasip haftanın geri kalan günlerine. . .

akşam yediklerim (10 a doğru); az pirinç çorbası, 4-5 çatal karnabahar haşlama, 4-5 çatal patates püresi, 1 dilim kepek ekmeği ve yanında turşu.

KIZLAR GÜNAYDIN

dün yediklerimi yazayım hemen
sabah: domates / beyaz peynir / salatalık / 2 dlim kepek ekmeği
arada :1 elma
öğle: yarım porsiyon tavuk kavurma / salata / yarım kase çorba ekmeksiz
arada :1 elma
akşam: 3 kaşık fasulye yemeği / kocaman kasede salata / 1 dilim kepek ekmeği / 1 kase yoğurt
arada: 2 portakal

bugün sabah kahvaltımı yeni yaptım : domates / azıcık köy çökeleği / 2 dilim kepek ekmeği
şimdide su içiyorum . :79:

akşam yemeğinde sebze türlüsü
brokoli çorbası
ve 2 kaşık yağsız makarna
bi kase yoğurt yedim
yanında da 2 dilim ekmek

menün güzel arkadaşım brokoli çorbasıda çok lezzetli oluyor doğrusu

afiyet olsun arkadaşım menün gayet dengeli olmuş

Bende öğlen

1 tane kepekli kaşarlı tost
1 bardak çay
domates,biber yedim kızlar

afiyet olsun arkadaşım :79:

olur öyle arada seni tok tutacak bişeyler yemeye çalış

ben bugün ara öğün olarak
1 tane kflakes yedim
sadece 90 kalori

afiyet olsun arkadaşım baya düşük kalorili bir öğün olmuş.

ayyy canım çok sevindim adına emeklerimizin karşılığını alıyoruz vallla

afiyet olsun arkadaşım

inşallah tatlı çok şekerli dseğildir. ben tatlı yiyince daha çok acıkıyorum.

herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)

canım sirkeli suyun faydası oluyormu ?

herkese günaydııınnn

inşallah herkes için güzel bi gün olur

sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum, yani sanırım faydası var iremcecim

kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı

şimdi 5i1 yerde içiyorum

ayrıca gece yatmadan saat 11:30dan sonra pilates yaptım, bacaklarım ağrıyo şimdi

menü dengeli canım,bişey sorucan ama bu arada.turşu çok kalorilimidir acaba kızlar.bende bazen yiyiyorum yemekte ama bilmiyorum valla

2 poğçayı yemişsin sonunda :)
ara olarak un helvası ehh fena değil ama miktarıda önemli
akşam da yememezlik etmeseydin inş

akşam yemeğinde sebze türlüsü
brokoli çorbası
ve 2 kaşık yağsız makarna
bi kase yoğurt yedim
yanında da 2 dilim ekmek

elifim hepimiz şahit olduk senin kilo verdiğine ama şimdi normalde sen bana akşam mönümde bunları yedim deseydin ben fazla derdim.hem çorba hem sebze hem makarna hem ekmek.
Nasıl oluyo bu şimdi ya benim kafam karıştı

ay kızlar osmancık öldü mü yaaa?

ölmesin amaaaaaa

ya ben izlerken uyuya kalmışım ne oldu ki dizide

yediklerin iyi canım ama saat olmamış

dünki yediklerinde bugünkülerde gayet iyi arkadaşım böle devam

senin azmine hayranım burçakcım gerçekten bravo

Bende dün akşam
1 kepçe arpa şehriyeli et suyu çorbası
4 ç.k. Kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek yedim

ara: 2 yumurta kadar cevizli kabak tatlısı(tatlımın şekeri çok az kızlar inanın)

bu sabah:
Evde kahvaltı yapamadım.uyku tatlı geldi
ofiste 1 bardak çorbayla 1 dilim ekmek yedim

canımcım turşunun kalorisi hakkında bi bilgim yok açıkçası ama çok severim ben kornişonu, normalde bi kaseyi yerdim ama 2 tane yedim bıraktım hem sık yemediğim için sorun olacağını sanmıyorum
belki kalorisinden ziyade tuzlu olduğu için vücutta su tutulmasına neden oluyosa o yüzden yenilmemesi gerekiyo olabilir

bide osman denize düştü, caroline cadısı ona tokat attıktan sonra babasıyla deniz kenarına gitmişlerdi, ali kaptan kendi kendine konuşurken osmanın yanından kalktığını farketmedi, osman da bi halata takılınca ayağı suya düştü
ali kaptan bunu da görmedi ve suyun içindeki hava kabarcıkları kesilmişti dizi biterken

kocişle birbirimize bakakaldık resmen

senin azmine hayranım burçakcım gerçekten bravo

sağol canımcım, ya içim rahat etmiyo yapmayınca, ben de saat falan dinlemedim yaptım ama bacaklarım ağrımış, zaten tam beceremediğim için daha çok yoruyorum sanırım bedenimi

sana da afiyet olsun canım
gayet güzel
ben de dün akşam kocişe kedi dilinden pasta yapmıştım ondan yedim azıcık :)))

günaydın kızlar
benim akşam yediklerim evet fazla
ama benim metobolizmam da çok yiyerek çalışıyo demek ki
sadece protein ve karbonhidrat çok dengeli ben de dikkat edersen
valla bu listeyle zayfılayabiliyorum
az yediğim zamanki paylaşımlarımı hatırlayın sürekli kaçamak halindeydim
ve tabi kilo veremiyodum ama böyle olunca kilo veriyorum

sabah kahvaltıda 3 dilim cavdar ekmeği çok az beyaz peynir
yarın domates yarım salatalık ve 1 yumurta yedim
yanında da açık çayım
birazdan da bi elma yicem

sabah kahvaltıda 3 dilim cavdar ekmeği çok az beyaz peynir
yarın domates yarım salatalık ve 1 yumurta yedim
yanında da açık çayım
birazdan da bi elma yicem

canım seni ekmek de tutuyo

ekmek yiyince insan başka bişi aramıyo yemek için

bide metabolizmanı hızlandırmak için sana çok yediriyo olabilir dediğin gibi

ama kendisi de demiş zaten, az yiyeceğin günler de gelecek diye

birden sana az yedirseydi metabolizman iyice yavaşlardı

benim yıllar önce diyetisyene giden baya kilolu bi arkım vardı, onun da çok yavaşmış, ama sonra habire bişiler yemeye başladı ve 15 kilo verdi sonunda, gerçi bıraktı o devam etmedi ama devam etseydi kilosunu da korurdu belki daha da verirdi

ayrıca kahvaltın da gayet güzel canım
afiyet olsun

ben de 2 haftalık bi izin kullanıcam şubat başında ve ankarada olucam, ozaman diyetisyene giktem istiyorum

kilo vermek için değil de nasıl korurum diye bide özellikle yağ, kas miktarını ve bazal metabolizma hızımı merak ettiğim için

Kızçeler günaydın..

Dünkü menüm:

Sabah: 1 kase corn flakes
Öğle: 1 kase çorba, 2 tane ufak haşlanmış içli köfte, 1 bardak ayran, 2 kaşık da kereviz (çorba ve köftenin bulguru ekmek yerine geçtiği için ekmek yemedim)

Ara: çeyrek simit ve beyaz peynir

Akşam: 1 dilim kepekli ekmek, bol bol da peynir yedim.

Bu sabah da yine mısır gevreği ile kahvaltı yaptım, ara öğünde de 1 kupa çorba içtim..

Elif kız ne güzel kilo vermişsin maşallah

Elacım bol bol patlıcan tüket bence, içinde nikotin var nasılsa, ihtiyacını karşılar belki biraz. Sigara aklına geldikçe su iç canım. Benim babam minik bonbon şekerlerden almıştı, sürekli şeker yiyodu :) Sonra da çekirdeğe sardı ve 65 kiloluk adam şu an 85 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…