- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.401
Yaaaaaaa sen nereye ama çok oyalandik yaa ofBu ara sürekli kafamda izne mi ayrılsam sorusu dönüyo gazlama beni
Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldımvar mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu
Beslenme şeklini değiştirip vücudu şaşırtabilirsin , direnç oluşturmuş vücudun , dikkat etmene ragmen 3 ayda 1 kg veriyorsan bence beslenme şeklini değiştir mesela 1 ay , sonra yine geri dönersin. Kaçamaklar illa ki olabiliyor ama çok fazla olmadıgı sürece kilo vermene engel olmaması lazım spor da yapıyorsan.Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldımvar mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada
Bende düşünüyorum sankiBu ara sürekli kafamda izne mi ayrılsam sorusu dönüyo gazlama beni
Bu ara çok fast food çekiyo canım artık yürüyüşe de çıkamıyorum evin işleri de bitmiyo isyanlardayım. Aynen şimdiye mezun olmamız lazımdıYaaaaaaa sen nereye ama çok oyalandik yaa of
Geçen biri birazdan duşakabinde oturayım yazmıştı sen de bi git bakalımAyyyy nerelereee gidem dışarıda çıkamıyoruz en fazla salondan oturma odasına gidem
Kız dur sen yenisin biz napalımBende düşünüyorum sanki
74 kilo ile diyete başlamıştım ve ayda 3 kilo kesin veriyordum bazen 4 bile oluyordu. Şuan o zmndan daha az yiyorum ama gramlar gidiyor, bazen o da gitmiyor bende anlamadım cnm. Çok moralim bozuluyorYaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada
Bi ay diyetisyene gitmiştim onun listeleriyle epey gitmişti denemek istersen atayım özeldenK KuruPapatya
Kaçamaklar hic fazla değil ama eski kararlılık yokbeslenme şeklini nasıl değiştireyim mesela
Standart türk şekli.besleniyorum sabah yumurta peynir domates salatalık öğlen yemem acikirsam.yulaf yoğurt yerim.aksam sebze yemeği veya et tavuk yerim salata corba ... Günde sadece 1 dilim.ekmek yerim..
Bende düşünüyorum sanki
At bakayim kuzum onada 2 gün uyar 3. Gün vazgeçerim.Bi ay diyetisyene gitmiştim onun listeleriyle epey gitmişti denemek istersen atayım özelden
Oofff evet yaaa arbys biftekli offfffffBu ara çok fast food çekiyo canım artık yürüyüşe de çıkamıyorum evin işleri de bitmiyo isyanlardayım. Aynen şimdiye mezun olmamız lazımdı
Ama işte ne kadar uyumlu ve sadık bir grubuz. Birimiz hepimizay susuyorum sizle bunalimada girilmiyor hemen peşimden intihar ediyorsunuz
HahahahaAma işte ne kadar uyumlu ve sadık bir grubuz. Birimiz hepimiz
Bi şişkinlik var karnımda dünden beri. Lahana mı acaba dedim ama dayanamadım şimdi yine kaynattım. Maydanoz ve limon haricinde bu sefer elma da koydum. Gözüme soğan ilişti acaba onu da mı koysam diye düşündüm. Fayda faydaHahahaha
Ölçülelim mi yarın hazır şişmişken ben kazanayımBi şişkinlik var karnımda dünden beri. Lahana mı acaba dedim ama dayanamadım şimdi yine kaynattım. Maydanoz ve limon haricinde bu sefer elma da koydum. Gözüme soğan ilişti acaba onu da mı koysam diye düşündüm. Fayda fayda
Yok yok yapmayın kızlaaarBu ara sürekli kafamda izne mi ayrılsam sorusu dönüyo gazlama beni
Dün sabah ölçmüştümkiiiÖlçülelim mi yarın hazır şişmişken ben kazanayım
Mesela 30 gün ketojenik beslenebilirsin sonra yavastan eski düzenine dönersin tekrar bi öneri sadeceK KuruPapatya
Kaçamaklar hic fazla değil ama eski kararlılık yokbeslenme şeklini nasıl değiştireyim mesela
Standart türk şekli.besleniyorum sabah yumurta peynir domates salatalık öğlen yemem acikirsam.yulaf yoğurt yerim.aksam sebze yemeği veya et tavuk yerim salata corba ... Günde sadece 1 dilim.ekmek yerim..
Bizde basaramiyoruz malesefGünaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyimve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?