- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.421
Tam bu mesajla kendime gelmistim,(misafir falan yok engel yok hic dusunmemustim bunu).aksam istanbul sayisini ogrendim yine çöktüm.benim once psikolojimi toplamam lazim,hem yapiyorum hem yiyorum ne edersem kendime ediyorum.artik diyet menuler yapmaya karar verdim diyet yemek tarifleri arastiricam.cocuklarda yemesin kilo aliyolarAaaa neden oyle ya. Vallaha simdi kimseyle gorusmuyoruz karantina gunleri bitince duyacagin ilk sey aaa sen kilo mu aldin olacak biliyorsun demi. Bence super firsat karantina bitince hafiflemis olarak sokaga ciksak cifte bayram olur bize. Psikolojik olarak zor bir surec evet ama kimseyle gorusmuyoruz misafir gelmiyor kimse cagirmiyor kacamak olsa bile evde kendin yapip yiyeceksin planlarin bozulmayacak ben simdj kendime kacamak hakki veriyorum. Bir gun kacamak yapiyorum. Sonra dikkat ediyorum. Tabii ilk oncelik artiya gecmemek bende cok veremiyorum kilo ama artiya gecmeden devam ediyorum. 100 200 gr ancak veriyorum. Az ama arti degil en azindan kucuk hedeflerle ilerlemeye calisiyorum ne cok sıkıyorum ne de serbest birakiyorum kendimi. Sende bunca yol almissin one gidemiyorsan bile geriye de gitme en azindan sagligimiz yerinde cok sukur bu stresi biraz azaltip kendi isimize adaptr olalim. Yapabilirsin inan ilk once kendine
Bulduklarımı atim miiTam bu mesajla kendime gelmistim,(misafir falan yok engel yok hic dusunmemustim bunu).aksam istanbul sayisini ogrendim yine çöktüm.benim once psikolojimi toplamam lazim,hem yapiyorum hem yiyorum ne edersem kendime ediyorum.artik diyet menuler yapmaya karar verdim diyet yemek tarifleri arastiricam.cocuklarda yemesin kilo aliyolar
Vayy hadi İnşaAllahKizlaar kizlaaarr tek tek alıntı yapamadım ama görürsünüz hepiniz zaten
Evet evdeyiz, evet canımız sıkılıyo, evet sıkıldıkça yemek istiyoruz. Ya da uzun zamandır uğraşıyoruz ama bi yerde tikandik, gram gram gidiyo ya da hiç gitmiyo. Hangi sebeple olursa olsun. Bıraktığımız an şuankinden daha kötü olacağız inanın. Çünkü fiziksel görünüm ve psikoloji birbirini çok fazla etkileyen şeyler. Kendime bir süre izin vereyim deyip 1 hafta kenara cekildiginiz an kilo almasaniz bile ödem toplayacaksınız. Kendinizi şiş hissettiğiniz zaman da psikolojiniz bozulacak. Psikolojiniz bozulunca kendinizi daha çok yemeye vereceksiniz derken bu böyle böyle aylar sürecek. O kadar çok düştüm ki bu hataya. Siz de düşmediniz mi5 verip 8 geri almadık mi
Yapmayalım artık ve şu süreç bittiğinde "oo karantina sana yaramış" lafı yerine "ne kadar zayiflamissin nasıl başardın" lafı duyalım. Yaz geldiğinde her şey düzelecek belki, efil efil elbiseler giyip dolduralım park bahçeleri
Maşallah size ne güzel kilo vermişsiniz bende 100 den 89 a düştüm ama takıldım gibi ne yaptınız siz yazar mısınız bana boş bı vaktinizdeYaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldımvar mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada
Ayna gibi oldu bu sözlerKizlaar kizlaaarr tek tek alıntı yapamadım ama görürsünüz hepiniz zaten
Evet evdeyiz, evet canımız sıkılıyo, evet sıkıldıkça yemek istiyoruz. Ya da uzun zamandır uğraşıyoruz ama bi yerde tikandik, gram gram gidiyo ya da hiç gitmiyo. Hangi sebeple olursa olsun. Bıraktığımız an şuankinden daha kötü olacağız inanın. Çünkü fiziksel görünüm ve psikoloji birbirini çok fazla etkileyen şeyler. Kendime bir süre izin vereyim deyip 1 hafta kenara cekildiginiz an kilo almasaniz bile ödem toplayacaksınız. Kendinizi şiş hissettiğiniz zaman da psikolojiniz bozulacak. Psikolojiniz bozulunca kendinizi daha çok yemeye vereceksiniz derken bu böyle böyle aylar sürecek. O kadar çok düştüm ki bu hataya. Siz de düşmediniz mi5 verip 8 geri almadık mi
Yapmayalım artık ve şu süreç bittiğinde "oo karantina sana yaramış" lafı yerine "ne kadar zayiflamissin nasıl başardın" lafı duyalım. Yaz geldiğinde her şey düzelecek belki, efil efil elbiseler giyip dolduralım park bahçeleri
Sağol canım bende seni tebrik ederimMaşallah size ne güzel kilo vermişsiniz bende 100 den 89 a düştüm ama takıldım gibi ne yaptınız siz yazar mısınız bana boş bı vaktinizde
At uyarsa yaparimBulduklarımı atim mii
Ben yapmadım size yarasınAllahım ne kadar güzellerkaydettim bende. Teşekkürler cnm
Çok haklısın dün ve bu günü yazayımhezeyan5381 sende canım? Menüde yok hemde 23.marttan beri yok haydi canım bekliyoruz yazmadıkça.bosluyor insan yediklerini
Merhaba
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 yk recel
Aralar
2 muz 1 elma
Aksam
4 yk pilav
3 yk tavuk sote
Salata
2.5 lt su
40 dk. Agirlikla alt vücut
15 dk. KardioCherry Mom
Yaz canım.hic farketmez menü dediğin kamacaklida olur ne yapalimÇok haklısın dün ve bu günü yazayım
Tam yazacak menüm oluyor üzerine olmayacak bir şey yiyorum yazamıyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?