Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam bu mesajla kendime gelmistim,(misafir falan yok engel yok hic dusunmemustim bunu).aksam istanbul sayisini ogrendim yine çöktüm.benim once psikolojimi toplamam lazim,hem yapiyorum hem yiyorum ne edersem kendime ediyorum.artik diyet menuler yapmaya karar verdim diyet yemek tarifleri arastiricam.cocuklarda yemesin kilo aliyolar

Bulduklarımı atim mii

Kizlaar kizlaaarr tek tek alıntı yapamadım ama görürsünüz hepiniz zaten
Evet evdeyiz, evet canımız sıkılıyo, evet sıkıldıkça yemek istiyoruz. Ya da uzun zamandır uğraşıyoruz ama bi yerde tikandik, gram gram gidiyo ya da hiç gitmiyo. Hangi sebeple olursa olsun. Bıraktığımız an şuankinden daha kötü olacağız inanın. Çünkü fiziksel görünüm ve psikoloji birbirini çok fazla etkileyen şeyler. Kendime bir süre izin vereyim deyip 1 hafta kenara cekildiginiz an kilo almasaniz bile ödem toplayacaksınız. Kendinizi şiş hissettiğiniz zaman da psikolojiniz bozulacak. Psikolojiniz bozulunca kendinizi daha çok yemeye vereceksiniz derken bu böyle böyle aylar sürecek. O kadar çok düştüm ki bu hataya. Siz de düşmediniz mi 5 verip 8 geri almadık mi
Yapmayalım artık ve şu süreç bittiğinde "oo karantina sana yaramış" lafı yerine "ne kadar zayiflamissin nasıl başardın" lafı duyalım. Yaz geldiğinde her şey düzelecek belki, efil efil elbiseler giyip dolduralım park bahçeleri

Vayy hadi İnşaAllah

Maşallah size ne güzel kilo vermişsiniz bende 100 den 89 a düştüm ama takıldım gibi ne yaptınız siz yazar mısınız bana boş bı vaktinizde

Ayna gibi oldu bu sözler çok haklısın zaten ben kendimi toparladım K KuruPapatya sen diyince aklıma geldi ketojenige iyice kafa yordum genel bir fikrim vardi ama detaylı bakmamıştım.kafamda menüler toplam günlük kalori ve makrolari olusturdum.oldukca zor aslında günlük 20 grm karbonhidrat var sadece ama hiç yoksa 30 günlük.deneyecegim bakalım disipline girerim belki çok saldim son aylarda

Maşallah size ne güzel kilo vermişsiniz bende 100 den 89 a düştüm ama takıldım gibi ne yaptınız siz yazar mısınız bana boş bı vaktinizde
Sağol canım bende seni tebrik ederim
Başta Karatay ile başlamıştım haftanın en az 6 günü 1 saat spor yaptım.( Yürüyüş bisiklet çoğunlukla.) Sonra kabızlık yaptı ve kilo verememeye basladm o gün bugün kendi cabamla biraz daha verdim ama artık yoruldum gibi yeni seylere ihtiyaç var keto bakalim etkili olacak mı

Merhaba

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 yk recel
Aralar
2 muz 1 elma
Aksam
4 yk pilav
3 yk tavuk sote
Salata
2.5 lt su

40 dk. Agirlikla alt vücut
15 dk. Kardio Cherry Mom

Yarasın ortim güzel reçelleri tavuk pilavları götürüyorsun inan benim durumum senden çok çok kötü

Ketojenik zehirlenmesi yaşıyorum okuyorum video.izliyorum.sitelere bakıyorum yapanları okuyorum ne detaylı bir diyetmis yaa okudukça cahil kalıyorum sanki işi layıkıyla yapayım dersende kullanılan ürünler ucuyorrr çok pahalı yok hindistan cevizi MCT kolojen daha neler neler bunları yapmadan da kilo veren çok tabi bir kaç gün daha araştırıp kafamda herşeyi anladıktan sonra.baslayacagim
Okurken öğrendim ki migren ataklarini azaltiyormus herhalde mayalı ürünler falan olmadığı için niye bilmiyorum ama her yapan bunu demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…