Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam arkadaşım sen iste yeter her türlü sıkıştırmayı yaparız merak etme sen :))))
burçakcım abartı olmamış kesinlikle canım üzülme gayet iyi idare etmişsin bence :))
begüm haftasonu olunca malesef kimse olmuyor ben hiç olamıyorum derse gidiyorum çünki ama arkadaşlar biraz daha özen gösterilse çok iyi olacak gün içinde en fazla 4 yada 5 kişi burda oluyor
maşallah begümcüm listen çok güzel afiyet şifa olsun inşallah :)
afiyet olsun burçakcım kolay gelsin demeye yetişememişim güle güle kirlet diyim bari :))
kızlarr sevgililer günü yaklaşıyor.
neler alıcaksınız kocalarınıza :97:

amaaannn begüm hiç uğraşamam çok lazımsa o bana alsın

bende az önce geldim eve kızlar bugün ki mönüm şöyle oldu
sabah kahvaltıyı annemde yaptım biraz zorladı ama yemedim fazla
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 lokma sucuklu yumurta
öğlen
çeyrek simit
çeyrekten daha az börek
10 tanede kızarmış patates yedim okulda kızlar getirmişti yemek zorunda kaldım açtım çünki başka seçenekte yoktu

Canım malum hafta sonu herkes biyerlerde gezmede yada evde iş güç oluyodur.

Ben de geç uyandım. dünkü spor yine yormuş beni.
12:00 gibi; 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, biber, 2 tatlı kaşığı reçel.

15:30 gibi; 1 tahta kaşığı tavuklu pilav, 3-4 yk yoğurt, 3 yk irmik helvası

17:00; 15 tane fındık

Akşama da ne kadar hafif geçirebilirsem o kadar iyi olur. Spora gidemiyorum ama dışarda işim var yürüyerek gidip gelicem nerden baksam 1 saati bulur yolum.

simiti neden çeyrek yedin? yarım simitle ayran bir öğüne yeter normalde. patatesle aynı öğün değildi sanırım simit? Bir de dışarda olunca saatini ve yediklerini ayarlamak zor oluyo gerçekten.

simiti neden çeyrek yedin? yarım simitle ayran bir öğüne yeter normalde. patatesle aynı öğün değildi sanırım simit? Bir de dışarda olunca saatini ve yediklerini ayarlamak zor oluyo gerçekten.

malesef gülhancım o yazdıklarımın hepsini aynı anda yedim ((( evet kantinde kapalıydı bisküvü felan alamadım mecburiyetten yedim işte (

kızlar merhabalar

gülhancım o helvalar olmamış sanki ama erken yediğin için çok da sorun olmaz

gülsümcüm sen de aynı şekilde öğleyin yediğin için eritmişsindir sanırm yediklerini

kızlar biraz da spor yapsanız tam olacak aslında ama

ben bide öğle yemeğimi yazayım
2 yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk yoğurt
ton balıklı salata
ekmek yok

erittim diye düşünüyorum burçak sürekli hareket halindeydim çünli ama özel olarak spor yapmam lazım leslie yapıyorum ama

erittim diye düşünüyorum burçak sürekli hareket halindeydim çünli ama özel olarak spor yapmam lazım leslie yapıyorum ama

canım yazmadığın için .ben de yapmıyosun diye düşünmüştüm
birazdan gezmee ideceğiz ondan önce 3 yk bulgur pilavı eklediğim ton balıklı salatamı yedim ekmeksiz

orda da belki ikramlardan yerim bilmiyorum

evet canım yazmayı unutuyorum sürekli ama yapıyorum atlamıyorum yani :)) afiyet olsun canım dikkatli ol orda gerçi eminim ama yinede uyarım arkadaşımı

kızlar bugün doğru düzgün bişey yiyemedim kedim oldu
öyle şeker yakışıklı bişey ki onun peşinde dönmekle meşgulum

kızlar bugün doğru düzgün bişey yiyemedim kedim oldu
öyle şeker yakışıklı bişey ki onun peşinde dönmekle meşgulum

oyy bayılırım kedilere benimde vardı kedim adı paşa ydı ama bakamadım ben ya çok iş çıkarıyodu bana hertarfı dağıtıyordu pisliğinden bıkmıştım :))) arkadaş istedi ona verdim şimdi paşa paşa yaşıyor orda

merhaba arkadaşlar.dünkü yediklerimi yazamadım zaten hastaydım çok bişi yiyemedim.resmen dökülüyorum hastalıktan moralim de sıfır kaçamaksız da kilo veremiyorum arkadaşlarım da birden vereceksin heralde diyorlar ama ben umudumu kaybediyorum.acaba spor olmadığı için mi diye yürüyüşe başladım bakalım bu hafta sporla belki gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…