Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aramıza hoşgeldin canım. Panik yapmaya hiç gerek yok hep birlikte halledicez. Sağlıklı beslenerek spor yaparak gidecek Allah'ın izniyle hepsi. Gün sonunda menü ve Spor bildirimi yapıyoruz menüleri yorumluyoruz. Haftalık spor yarışımız var. Haftanın 3 günü da adım yarışı yapıyoruz.

Tamam kardelencim. Bugün hava cidden çok güzel. Baharı evden izliyoruz ama umarım yazı izlemeyiz.
İnşallah canım yaa

Merhaba kizlaarr
Ben bu ara zor uyanıyorum sabahları. Kahvaltım hep 12 lerde geceleri uyuyamıyorum gündüzleri kalkamıyorum. Bunu düzene sokmam lazim
Bir de bu aralar grubumuz biraz suskun ya nerelerdesiniz kızlar
Birkaç sabah erken kalksan düzene girersin bence canım.
Ben de bugün iki dakika oturmadım. Eşim de evde. Profiterol istediler onu yaptım. Akşam yemeği eşimden bugün. Ama erkek mutfaga girince herşey daha yorucu oluyo nedense

Ay ne güzel marketiniz açık ben de bi çıksam dedim ama açık yer yok yasak var
Bugün son artık canım az kaldı.

Eeveeeeeet işte eski deniz geri döndüüüüü

Bugün itibari ile mi yazayım

Çok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazım

Çok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazım
Aramıza hoş geldin umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın.. Kesinlikle çözümü olmayan bir sorun değil, kararlı olunca üstesinden geleceğine eminim.

Başarırsın, istedikten sonra insanın yapamayacağı şey yok. Yeter ki gayret et. Olacak, birlikte başaracağız

Canım buraya aktif olarak katılım sağlayabilirsen zaten motivasyonun düşmez çünkü burda hepimiz aynı gaye için mücadele veriyoruz. Bunun için motivasyon arttıracak şeyler yapıyoruz hep birlikte. İnşallah sen de düğüne kadar hedefine ulaşacaksınız. Bu arada tam olarak kaç kilosun ve hedefin nedir canım.

Sorma onlar mutfağa girince sonradan mutfağı temizlemek daha zor oluyo
Ay kalkamıyorum ya bir deneyeyim yarin

Canım sizde sokağa çıkma yasağı yok mu

Akşamın süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…