- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.561
İyi olmuş cnm. Hava almışsın işteEdirnede yaşıyorum canım ben. Bizde yasak yok ama çıkmıyoruz yinede. Biraz eksik vardı markete gidip geldim
Aramıza hoşgeldin canım. Panik yapmaya hiç gerek yok hep birlikte halledicez. Sağlıklı beslenerek spor yaparak gidecek Allah'ın izniyle hepsi. Gün sonunda menü ve Spor bildirimi yapıyoruz menüleri yorumluyoruz. Haftalık spor yarışımız var. Haftanın 3 günü da adım yarışı yapıyoruz.şartları okudum ve kabule diyorum arkadaşlar.
ben 37 yaşımdayım 1.67 boyundayım ve 100 kiloyu gördüm bugün moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim bana yardım eder mısınız?
Of kardiyo nasıl iki tur yapabiliyorsun ben 30 dk yaptım da ter aktı kafamdan falanYaris yokmuş ben kardio yu iki tür yapayım yine
Arka arkaya yapamıyorum Bend e bi sabah bi akşam ama çok yoruyor gerçekten felaketOf kardiyo nasıl iki tur yapabiliyorsun ben 30 dk yaptım da ter aktı kafamdan falan
İnşallah canım yaaTamam kardelencim. Bugün hava cidden çok güzel. Baharı evden izliyoruz ama umarım yazı izlemeyiz.
Birkaç sabah erken kalksan düzene girersin bence canım.Merhaba kizlaarr
Ben bu ara zor uyanıyorum sabahları. Kahvaltım hep 12 lerdegeceleri uyuyamıyorum gündüzleri kalkamıyorum. Bunu düzene sokmam lazim
Bir de bu aralar grubumuz biraz suskun ya nerelerdesiniz kızlar
Bugün son artık canım az kaldı.Ay ne güzel marketiniz açık ben de bi çıksam dedim ama açık yer yok yasak var
Eeveeeeeet işte eski deniz geri döndüüüüüBugün öğlen yemeğim bomba gibi oldu biraz ip atlamam gerekecek sanırım. Hiç öyle bir niyetim yoktu ama oldu bir kere.. akşam da bakliyat pilav yemeyi düşünüyordum bol karbonhidrat için bol zıplama şart :)
Bugün itibari ile mi yazayımHoşgeldiincumaları tartı günümüz, 2 hafta sonra asıl listeye giriyosun performansa göre menü ve sporlarımızı günlük olarak bu sayfaya yazıyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Çok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazımAramıza hoşgeldin canım. Panik yapmaya hiç gerek yok hep birlikte halledicez. Sağlıklı beslenerek spor yaparak gidecek Allah'ın izniyle hepsi. Gün sonunda menü ve Spor bildirimi yapıyoruz menüleri yorumluyoruz. Haftalık spor yarışımız var. Haftanın 3 günü da adım yarışı yapıyoruz.
Akşamı tümden değiştirdim 1000 de ip atladım oldu bence :)
Aramıza hoş geldin umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın.. Kesinlikle çözümü olmayan bir sorun değil, kararlı olunca üstesinden geleceğine eminim.Çok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazım
Başarırsın, istedikten sonra insanın yapamayacağı şey yok. Yeter ki gayret et. Olacak, birlikte başaracağızÇok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazım
Yazabilirsin istersen tabi kiiBugün itibari ile mi yazayım
Canım buraya aktif olarak katılım sağlayabilirsen zaten motivasyonun düşmez çünkü burda hepimiz aynı gaye için mücadele veriyoruz. Bunun için motivasyon arttıracak şeyler yapıyoruz hep birlikte. İnşallah sen de düğüne kadar hedefine ulaşacaksınız. Bu arada tam olarak kaç kilosun ve hedefin nedir canım.Çok güzel. Motivasyonum düşüyor benim çok kez kilo verdim ama geri aldım. Şimdi şu ülkemizdeki olaganüstü durumlar kalktıktan sonra düğünüm olacak ve kilo vermem lazım
Sormaİnşallah canım yaa
Birkaç sabah erken kalksan düzene girersin bence canım.
Ben de bugün iki dakika oturmadım. Eşim de evde. Profiterol istediler onu yaptım. Akşam yemeği eşimden bugün. Ama erkek mutfaga girince herşey daha yorucu oluyo nedense
Bugün son artık canım az kaldı.
Eeveeeeeet işte eski deniz geri döndüüüüü
Canım sizde sokağa çıkma yasağı yok muKızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım
Akşamın süper olmuşBugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek, sucuklu yumurta ( 3 ince dilim sucuk 2 yumurta) domates biber maydanoz
Ara; 1 Türk kahvesi 1 bisküvi ( 57 kalori)
Öğlen ; 1 yaprak milföyden 2 ince dilim kaşar ile tost
Ara; 1 kutu meyve suyu
Akşam : yoğurtlu kabak sote
-3 lt su
-1000 ip adımı sonra taslarım ama bugun pek yürüyüş yok :)
Kaçamakım yok da inanılmaz acıkıyorum.. Hep bişiler yemek istiyorumHuhuu nelerdesiniiz? Kaçamak yapmıyosunuz diğmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?