- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.701
Koşubandına çık denizcim sen halledersin. Bu arada leslileri 45 dk ise 4500 adım olarak hesap ediyoruz. Adımsayar kullanıyorsan sorun yok gerçiNerede yürüyorsun da 10 bin adım oluyor yahu. Bak dışarı çıkacağım ha
Yok yahu o gaza getirmek içindiNerede yürüyorsun da 10 bin adım oluyor yahu. Bak dışarı çıkacağım ha
Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendimeBen bir çözebilsem ne yaparsam daha çok adım atarım evin içinde ortalığı kasıp kavuracağım. Kapışalım istersen ne olacak ki en fazla kaybederim :) ama hemen söyleyeyim ben 10 binin çok uzağındayım :)
Bugün evlerde yürüyorz telefondan adım sayar açıp. İş yaparken falan yerimizde adımlıyoruz akşam 10dan sonra herkes kaç adım attığını paylaşıyo birinciyi buluyoruz. Pazartesi çarşamba ve cuma günleri yapıyoruzYürüyüş yarışması nasıl oluyor
Ev içinde yürüyoruz canım. Telefonlara arkadaşlar adım sayar uygulama indiriyorlar. Leslie yi de kabul ediyoruz. Koşubandı varsa onda da olur. Gün sonuna kadar en çok adım sayısı yapan kazanıyorYürüyüş yarışması nasıl oluyor
Süper bi aktiviteee benim kızların en sevdiği şeyYok yahu o gaza getirmek içindi
Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime
Her hafta pazartesi çarşamba cuma günleri yapıyoruz canım. Ayrıca geç kalmış sayılmazsın herkes yeni başladı sayılır.Eyvah geç kaldım desenize :) O kadar iş yaptım telefonum yanımda değildi neyse artık geç kalmış sayılmam :)
İşi biliyolar yolla kızları birlikte coşalımSüper bi aktiviteee benim kızların en sevdiği şey
Ya ben de hala mutfakta çizgi oynayacağım. Bir iki zıplıyorum kaçıyorum şimdilik. Çünkü halıyı kaldırmadım yerim dar :) Bir başlarsam çok eğleneceğime eminim.Yok yahu o gaza getirmek içindi
Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime
Geç kalmadın cnm. İkindin 3e kadar tembel tembel yatıp, sonra yürümeye başlayıp 14binleri bulanlar var burdaEyvah geç kaldım desenize :) O kadar iş yaptım telefonum yanımda değildi neyse artık geç kalmış sayılmam :)
Evde hareketi arttırmak adına canım gün içinde attığın adımlar. Ama tabi arkadaşlar günlük işleri yaparken yerlerinde sayıyor adımlıyorlar. Benim ev küçük çok yapamıyorum bu şekilde ama leslie yapıyorum koşubandında yürüyorum ben de.Günlük toplam adım sayısına mı bakılıyor, yoksa düzenli atılan adımlara mı?
Ben çok mu soru soruyorum acaba :)
Koşu bandına öğleden sonra geçerim zAten ama 15 dakika cardio yapıyorum ben onda sadece. Bakalım kaç adım edecek. Leslie adım sayısı var demek neyse telefonla Leslie yapmaktan kurtuldum :) akıllı saat olmadığı için telefonu kullanıyordum.Koşubandına çık denizcim sen halledersin. Bu arada leslileri 45 dk ise 4500 adım olarak hesap ediyoruz. Adımsayar kullanıyorsan sorun yok gerçi
Evde hareketi arttırmak adına canım gün içinde attığın adımlar. Ama tabi arkadaşlar günlük işleri yaparken yerlerinde sayıyor adımlıyorlar. Benim ev küçük çok yapamıyorum bu şekilde ama leslie yapıyorum koşubandında yürüyorum ben de.
Benim evimde pek küçük cnm. Sadece kendi etrafımda yürüyor gibi oluyorum başım dönüyor bi süre sonra ama güzel oluyorEvde hareketi arttırmak adına canım gün içinde attığın adımlar. Ama tabi arkadaşlar günlük işleri yaparken yerlerinde sayıyor adımlıyorlar. Benim ev küçük çok yapamıyorum bu şekilde ama leslie yapıyorum koşubandında yürüyorum ben de.
Ahah aynen bi süre sonra trans a geçiyor insan :))Benim evimde pek küçük cnm. Sadece kendi etrafımda yürüyor gibi oluyorum başım dönüyor bi süre sonra ama güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?