- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.681
Ben üçüncülüğe alıştım İnşaAllah onu bari görürüm bugün
Ben üçüncülüğe alıştım İnşaAllah onu bari görürüm bugün
Bugün bence hiç şansım yok. Rakiplerim fenaaa
İnanmak başarmanın yarısıdır walk walk walkBugün bence hiç şansım yok. Rakiplerim fenaaa
Valla geçtim harekete çok teşekkürlerrİnanmak başarmanın yarısıdır walk walk walk
Daha iyi gidiyor Denizcim, Umut da alıştı biraz daha. Bana git çalış diyor artık o dereceGünaydın canım
Nasılsın?evden çalışma nasıl gidiyor ? Her kes iyi mi? Umut paşanın oyun istekleri devam mı :)
Hadi bakalım.
Tabiki saymıyorum ama üst liste daha fazla sorumluluk içeriyor. Sonuçta sadece kendini değil herkesi etkiliyorsun diye öyle dedim.E ama listedesin ne demek değilsin alt listemizi hiçe mi sayıyosun
Ben de iyiyim canım. Evde yuvarlanıyorum :) bir ay saldım, biraz gelişi güzel geçti ama artık toparlamak istiyorum.. Değişen koşulların yeni çözümlerini aramaktayım :)Daha iyi gidiyor Denizcim, Umut da alıştı biraz daha. Bana git çalış diyor artık o dereceTabi yine arada oyun istekleri de oluyor ama daha iyiyiz ilk günlere göre, o da ben de alıştık :)
Sen nasılsın??
Azıcık ip ucu versene bana ya evde nasıl daha çok adım atacağızHadi bakalım.
Regl olamamak da gerginliğini arttırıyordur. Ama biliyorsun stresin çok etkisi var. Yumurtlamamış bile olabilirsin bu gerginlikle o da geciktiriyor olabilir. Umarım bir an önce en azından bu düzene girer de gerginliğin geçer .Canım hiç ihtimal yokken test bile yaptım bişey çıkmadı ama gene de çok gerginim
Nerede yürüyorsun da 10 bin adım oluyor yahu. Bak dışarı çıkacağım haNe 10000i bu saate 10000 mi kalır ohooo geçtim bile
Ben bir çözebilsem ne yaparsam daha çok adım atarım evin içinde ortalığı kasıp kavuracağım. Kapışalım istersen ne olacak ki en fazla kaybederim :) ama hemen söyleyeyim ben 10 binin çok uzağındayım :)
45 dakika yaptım seni geçmek için iki 45 dakika daha yeter mi :)İnanmak başarmanın yarısıdır walk walk walk
Ses vermiyorlar yürüyorlar herhaldeYoksa beni burayı canlandırayım diye oyalayıp yürüyonuz mu
Kız yookk aç yatıyorum resmenBu sabah 9’dakalktımbirsevgi Ancak şu bir gerçek ki ne kadar boş mideyle yatarsa o kadar rahat ve erken kalkıyor insan sabah. Eğer yatmaya yakın ağzıma küçük bir şey bile atsam sonuçta vücut onu sindirmek için çaba sarfediyor ve bu huzursuz ediyor ağırlaştırıyor insanı. Ne kadar az yemek o kadar hafiflik ve rahatlık...
Yooo daha iyisini yaparsın içindeki yürüyen canavarı çıkarBen üçüncülüğe alıştım İnşaAllah onu bari görürüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?