Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Nasılsın?evden çalışma nasıl gidiyor ? Her kes iyi mi? Umut paşanın oyun istekleri devam mı :)
Daha iyi gidiyor Denizcim, Umut da alıştı biraz daha. Bana git çalış diyor artık o derece Tabi yine arada oyun istekleri de oluyor ama daha iyiyiz ilk günlere göre, o da ben de alıştık :)
Sen nasılsın??

Daha iyi gidiyor Denizcim, Umut da alıştı biraz daha. Bana git çalış diyor artık o derece Tabi yine arada oyun istekleri de oluyor ama daha iyiyiz ilk günlere göre, o da ben de alıştık :)
Sen nasılsın??
Ben de iyiyim canım. Evde yuvarlanıyorum :) bir ay saldım, biraz gelişi güzel geçti ama artık toparlamak istiyorum.. Değişen koşulların yeni çözümlerini aramaktayım :)

Canım hiç ihtimal yokken test bile yaptım bişey çıkmadı ama gene de çok gerginim
Regl olamamak da gerginliğini arttırıyordur. Ama biliyorsun stresin çok etkisi var. Yumurtlamamış bile olabilirsin bu gerginlikle o da geciktiriyor olabilir. Umarım bir an önce en azından bu düzene girer de gerginliğin geçer .

Başka kapışmak isteyen var mı dennisgo senle de kapışcaktık kaçla meydan okuyosuun?
Ben bir çözebilsem ne yaparsam daha çok adım atarım evin içinde ortalığı kasıp kavuracağım. Kapışalım istersen ne olacak ki en fazla kaybederim :) ama hemen söyleyeyim ben 10 binin çok uzağındayım :)

Kız yookk aç yatıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…