Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun regl oldum kizlar..5 gun ya da daha fazla erken geldi..umarim bir sorunum yoktur..aklima getirmiyorum..bu surec eoey yioratti beni..Allahim hepimize kolaylik versin şifa versin inşallah

Evde kalınca hormonlarımız değişti vücut reaksiyon gösterir gün ışığından mahrumuz bu değişimler çok normal.
Ben de dana senin şu tatlı tarifinde ki sirkeyi soracaktım. Elma sirkesi mi kullanıyorsun, üzüm sirkesi mi? Deneyeceğim tarifini.

Kaptanım bu hafta dereceye gircez inşallah. Herşey düzene girecek. Allah'ın izniyle hayatlarımız da düzene girecek moralleri düşürmemek lazım.

Güzel başlangıçlar olsun Tempus . Ramazan’da oruç tutanlar kendine uygun şekilde diyete devam ediyor. Sonuçta açlık aralığı çok fazla ve dengelemek lazım 2 öğünü. Bununla ilgili biraz araştırma yapabilirsin Ramazan’da diyete devam edenlerin nasıl beslendiği konusunda örnek menüler oluşturulmuştur mutlaka. Ama kendini dinleyerek kendi kendini de dengeleyebilirsin. Mesela ben de tatlı krizi çok olur öyle uzun açlıklarda. Buna göre kendini frenleyecek hafif ve diyete uygun tariflerle tatlı krizlerini geçiştirebilirsin.

E ama listedesin ne demek değilsin alt listemizi hiçe mi sayıyosun

Deniz e ben de katılıyorum pawcım. Ben de alt listede olunca motive olamadım ben de asıl listede olduğumda vermiştim kiloyu. Takımımı mahçup etmemek adına deli gibi asılıyordum diyete

Mutlaka araştıracağım teşekkürler :)

Deniz e ben de katılıyorum pawcım. Ben de alt listede olunca motive olamadım ben de asıl listede olduğumda vermiştim kiloyu. Takımımı mahçup etmemek adına deli gibi asılıyordum diyete
Alt listemizde çok kapışmalı oluyo aslında bazen ağlar bakın alt listemiz

Sana katılıyorum canım. Tok yatınca sabah kslkılmıyo bi ağırlık yorgunluk oluyo. Dediğin gibi vücut gece boyunca çalışıyo tok yttığımızda dinlenmesi gerekirken. Bi yerde okumuştum, akşam yemeği erken yenmeli diyordu. Vücut gece aç olduğu süre boyunca hücreleri yeniliyormuş. Salgılanan hormonlar vücudu tazeliyormuş gençleştiyormuş. Tok yatınca bunlar olmuyormuş. Elektronik bir cihaz bile sürekli çalıştırıldığında ömrü kısalıyor. Bedenimiz de böyle ne kadar yersek o kadar hazmetmeye çalışıyo yoruluyor yaşlanıyor. Ayça kayanın bu konuyla ilgili yazılarını okuyabilirsiniz çok aydınlatıcı

Canım hiç ihtimal yokken test bile yaptım bişey çıkmadı ama gene de çok gerginim

Gerçekten harekete geçmem gerek. 2 gün çok depresif bi ruh halinde idim. Sinirden ağladım dün. Şu günlerden çıkalım bir an önce. Sevdiklerimize kavuşalım, doya doya sarılalım İnşaAllah.
Geçecek canım. Herşey yoluna girecek. Yalnız değilsin. Lütfen bırakma böyle kendini. Hadi canlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…