- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.081
evet tatlım ya bi regl dengemizi alt üst ediyo
ama o da doğanın kanunu olmasa daha kötü
keşke spor yapabilsem ama o kadar miskinim ki totomu kaldırasım gelmiyo
işte öğeln araları yarım saat akşam iş çıkışı yarım saat yürüyorum hafta 2-3 gün falan
aslında başlasan sonra sen de faydasını gördükçe bırakmak istemeyeceksin
her akşam yarım saat leslie yapsan ilk başta o bile çok faydalı olur ama sen bilirsni yine de canım
şu spor yapmaya bende bi türlü vakit bulamıyorum burçakcım ya
canım ben napıyorum biliyomusun
evde yemek yoksa misal gelir gelmez yemeği hazırlıyorum, o pişerken de sporumu yapıyorum
masayı hazırlarken de yemek dinlenmiş oluyo ve yetiştiriyorum böylece ikisini de
mesela pilatesi netten yaptığım için gelir gelmez açıyorum videoyu o dolmaya başlıyo, ben yemeği yapana kadar dolmuş oluyo sonra ben de rahatça yapıyorum
1 kase tarçınlı yoğurt yedim ara olarak
1 fincan da form çayı içicem şimdi
afiyet olsun canım
ben de 1 saat önce bi mandalina yedim, öğlen yemeğimi bekliyorum, biraz daha zaman geçsin mandalinanın üzerinden
bende 1 saat sonra çıkıcam yemeğe
burçakcım sen ne işle meşgulsün bu arada ,söylediysende ben unuttum
iyi günler kızlar iki gündür giremiyorum rahatsıozdım biraz yatak döşek yatıyorum parmağımı oynayatacak halim yok bi kaç gün giremeyebilirim takım size emanet bu arada herkes kaçmış gene 4 yada 5 kişidden başka gelen giden olmamış hayırdır inşaAllah
Canım geçmiş olsun biz buralardayız sen iyileşmene bak.iyi günler kızlar iki gündür giremiyorum rahatsıozdım biraz yatak döşek yatıyorum parmağımı oynayatacak halim yok bi kaç gün giremeyebilirim takım size emanet bu arada herkes kaçmış gene 4 yada 5 kişidden başka gelen giden olmamış hayırdır inşaAllah
canım ben napıyorum biliyomusun
evde yemek yoksa misal gelir gelmez yemeği hazırlıyorum, o pişerken de sporumu yapıyorum
masayı hazırlarken de yemek dinlenmiş oluyo ve yetiştiriyorum böylece ikisini de
mesela pilatesi netten yaptığım için gelir gelmez açıyorum videoyu o dolmaya başlıyo, ben yemeği yapana kadar dolmuş oluyo sonra ben de rahatça yapıyorum
aslında başlasan sonra sen de faydasını gördükçe bırakmak istemeyeceksin
her akşam yarım saat leslie yapsan ilk başta o bile çok faydalı olur ama sen bilirsni yine de canım
çikolata yerken 1 paketin hepsini değilde.iki parçasını yesek daha güzel olur bence arkadaşım.ama bölede söyleyince bide kilolarınıza bakıyorum zaten çok kilonuz yok
aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su
yarım saat sonra
1 bardak portakal-greyfurt suyu
1 dilim ekmek
2 salatalık
4 zeytin
2 çk bal
3 yk lor salatası
öğleye de yanıma 5 yk karnıbahar yemeği, 1 kase salata ve 4 yk yoğurt ve ekmek getirdim :))
Bugün yedklerim;
12:30; Bir adet kaşarlı simit, 5 zeytin
aralarda 5i1 yerde ve su içtim
16:30 ;10 tane fındık, yarım diyet çikolata, 3 çay keyfi kurabiye
17:30 ; bir haşlanmış patates.
arada spora gittim 1 saat kaldım.
20:00; bir kase tarhana çorbası,
bir porsiyon patates salatası
2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 porsiyon meyve, yarım diyet çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?