Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet burçakcım 2 hafta üsüste bildirim yapmayan kişi diskalifiye olur by genel kural ve diğer genel kuralda paylaşım yapmayan üye diskalifiye olur senacım malesef bu yüzden diskalifiye oldu diğer konuya gelince tek başıma karar vermek istemiyorum canım bugün burda olan kişilerin ortak kararları ile olsun

senanazın oğlunun sağlık problemleri vardı ama bu kadar zamanda gelmediği için malesef benimde düşüncem diskalifiye kızlar

diğer arkadaşlarada yarına kadar müddet verelim derim ben
bi mazeret bildirmezlerse diskalifiye olsunlar
çünkü biz kuralları yumuşatıp alttan aldıkca işin cıcığı çıkıyor baksanıza.

zaten yarın gelmek zorundalar bildirim yapılacak eğer gelmezseler malesef diskalifiye olacaklar yarınki listede burçak sende aynı fikirdemisin ??

tamam canım
bi toplanalım o zaman bidaha, tekrar konuşalım

sen de haklısın canım

slm takyoncum msj ını aldım canım kazayla hamile kalmışım farkında olmadım için kürtaja alcaklar bi kaç gündür bununla uğraşıyorum umarım beni anlamışındır canım daha düzelemedim

slm takyoncum msj ını aldım canım kazayla hamile kalmışım farkında olmadım için kürtaja alcaklar bi kaç gündür bununla uğraşıyorum umarım beni anlamışındır canım daha düzelemedim

geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et keşke aldırmak zorunda kalmasaydın doğursaydın ama vardır muhakkak bi sebebi canım seni izinli gösterimmi yarın uğrayacakmısın buralardamısın ona göre haber ver esracım

zaten düşükle sonuçlandı canım parçaları alcaklar bide kızımı emziremiyorum babamız mama felan aldı anlıycan çok zor zamanlar geçiriyorum biliyorum fazla oluyorum ama 1 hafta izin istiyorum canım kafamı toplayım tekrar gelirim bu arada 2 gün gelmedik diye bi çırpıda silip atmayın beni kız o yürecinüz nasıl dayanıcak benim yokluğuma haa

kız kim varki kiminle toplanalım

sen de haklısın canım
belli bi gün belirleyebiliriz mesela yarın akşam
ben cumartesi ankaraya gidicem de k.validemlere orda giremeyebilirim, eşimin kardeşi hiç kalkmaz da pc başından sağolsun

canım geçmiş olsun yaa
ben de korkuyorum walla, reglim gecikti çünkü ((
gerçi daha 1 hafta olmadı gecikeli, geçen ay da nerdeyse 1 hafta geç gelmişti ama insan tırsıyo, evlenmeden önce ne güzel böyle dertlerim yoktu

canım hiç kimsenin gitmesini istemiyoruz hepimiz dost olduk burda ama işte haber verilmeyince olmuyor bak haber ver canımı ye tamam canım bu hafta izinli göstermeme gerek yok o zaman sen yarın kilo bildirimini yap yine haftaya kadar izinli olursun ama kendi aramızda izinli ol 1 hafta için izinli yazmıyalım şimdi listeye

tamam canım kilo bildirimimi bu gün sölesem çünki zaten net bi kilom yok lekem çok fazla gidiyo sıkı durun kızlar kilom 55 olmuş şimdilik

tamam canım kilo bildirimimi bu gün sölesem çünki zaten net bi kilom yok lekem çok fazla gidiyo sıkı durun kızlar kilom 55 olmuş şimdilik

tamam canım 55 olarak yazdım ama haftaya değişebilir kilon muhakak şimdi çok kanaman felan olu sabit değildir bence bu kilo neyse haftaya kilo alarak gelmede sakın

saolasın canım bende önceki gün temizlik felan yaptım perdeleri felan yıkadım astım işte ağrı felan olunca şüphelendim zaten test yaptım silik 2 . çizgiyi gördüm kendilinden düşmeseydi tabikide doğurmak isterdim hayırlısı böleymiş demekki neymiş önlemini sıkı almak gerekirmiş

anladım canım büyük geçmiş olsun
hayırlısı böyleymiş demek ki

ve haklısın canım, aslında olmaz diyorum ama geciktikçe acaba mı diye düşünüyorum ve geriliyorum hem bu yüzden hem de geciktiği için
off of bi olsa da kurtulsam

anammmm bütün takım hamilemiyiz kız yoksa yeni üyelermi geliyor takıma :)) bende şüpheleniyorum 10 gün günüm geçti ama bende pko da olduğu için emin olamıyorum hormonlardan dolayıda geçikiyor bazen

anammmm bütün takım hamilemiyiz kız yoksa yeni üyelermi geliyor takıma :)) bende şüpheleniyorum 10 gün günüm geçti ama bende pko da olduğu için emin olamıyorum hormonlardan dolayıda geçikiyor bazen

ay yok ben olmiyim lütfen (
hiç sırası değil

daha çok zamanı var

çok geçmiş olsun canım,üzüldüm

böle haber etse herkes kimseyi silip atmayız ayolcum esracım

valla aynen bende katılıyorum canım,evlenmeden önce geçiksede strestendir diyodum geçiyodu.şimdi böle korkuyo insan banada oluyo aynen.

kızlar ben çıkıyorum, akşam gelirsem burda da birileri olursa görüşürüz artık
herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…