Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşamki mönüm;

1 kepçe çorba
4 kaşık nohut
1,5 dilim ekmek
az turşu
1 kase yoğurt

ara:2 yumurta kadar kabak tatlısı (kurumuş ama yazık hiç şekeri kalmamıştı,yemeyincede böle oluyo işte)
1 fincan cappicıno şekersiz,1 tatlı kaşığı tahin pekmez attım bide ağzıma

akşam böle bi canımın bişeyler isteyesi vardı,ne yediğimi bilemedim açıkcası.ama çokta kaçırmamışım dimi kızlarr

bu sabah:1,5 dilim ekmek
lor ve kaşar peyniri 2 k.k.kadar
domates,salatalık,biber
2 fincan çay

ara:4 tane kuru kayısı yedim

herkese merhabalaaarrrr

öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim

hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine

afiyet olsun canım,kabak yeğegin nasıl.sarımsaklı pirinçlimi yapıyosun ?

Kızlar ya 3410 uncu sayfaya dünden beri giremiyorum.bi orda yazılanları kaçırdım işte dün bakım muhabbetine girememiştim ya.şimdi ne zaman oraya girsem yine bakımda yazıyo.bi önceki ve bi sonraki sayfaları açıyo onu açmıyo çok entresan.sizde de öylemi?

afiyet olsun canım,kabak yeğegin nasıl.sarımsaklı pirinçlimi yapıyosun ?

yok canım soğanlı, biberli
küp küp doğruyıp kavuruyorum koısık ateşte
kapatmaya yakın da baharatını koyuyorum
yoğurtla çok hoşuma gidiyo benim

canım ben açtım ama

selam arkadaşlar burçakcım gülhancım teşekkür ederim canlarım şükür iyiyim birz daha bugün toparlandım biraz

yahu ne olmuş böyle nerde bu millet noluyor arkadaşlar cumadan cumayamı uğrayacaksınız buraya takım ruhu bumudur yaa birlik bumudur eminim herkesin işi gücü vardır bi sebebi vardır ama günde bir kere 5 dakikanızı ayıramayacak kadarmısınız kızlar yaa 12 kişilik takımdan 4 kişi 5 kişi gelmiş sadece kusura bakmayın kızlar ama koyduğumuz kuralları bi daha gözden geçirmemiz gerekecek kırılmaca darılmaca yok şimdi bir bakayım en son ne zaman gelmiş kızlar tekrar yazacım inşallah

valla bence kurallara uymak lazım gülsümcüm

sevindim canım biraz daha iyi olmana
bence de faydası olacak gözden geçirmenin
kimseler gelmiyo desem yeridir (

begüm sürekli online
amonra sürekli online
shelly sürekli online
esw sürekli online
ebrehe izinli
ferihan izinli
atceken en son 25/01 de gelmiş
iremce en son 25/01 de gelmiş
senanaz en son 12/01 de gelmiş
elakerem en son 24/01 de gelmiş

buyrun kızlar ne yapacağız peki ben çıkamıyourm malesef işin içinden bu arkadaşlarında muhakkak vardır bi sebepleri ama neden bildirilmiyor ??

valla bence kurallara uymak lazım gülsümcüm
bencede öylede ama begüm ne yapacaz akıl verin sizde
sevindim canım biraz daha iyi olmana
bence de faydası olacak gözden geçirmenin
kimseler gelmiyo desem yeridir (

teşekkür ederim canım Allah razı olsun
evet haklsısınız ama ben elimden geleni yapıyorum dahada yapacak bişey gelmiyor benim aklıma siz söyleyin bişeyler

canım kuralları yürürlüğe mi koysak acaba
kilo almayanın, mazareti olmadan gelmeyinin diskalifiye edilmesi gibi
biliyorum acımasız gelebilir ama sonuçta gelmeyerek veya kilo alarak takımın motivasyonunu bozuyosa birisi ( kim olursa olsun ) bunun sonucuna katlanmalı, en azından belli bi süre uzaklaştırılmalı ya da tekrar deneme sürecine alınmalı, aynı devam ederse diskalifiye olur, düzelirse no problem zaten ama deneme sürecini atlattıkkan sonra tekrar eski haline dönerse ihtara bile gerek kalmadan diskalifiye edilmeli bu kez, köprüyü geçene kadar olmasın yani

diğer arkadaşlar sadece 2 gün olmuş gelmeyeli ama senanaz 15 gündür yok ve bildirimde yapmıyor o yüzden senanaz bu hafta diskalifiye olacak diğer arkadaşlarda yarın muhakkak gelirler yapılan ihtarı anlayıp devam ederler inşallah eğer aynı şey tekararlanırsa malesef dizkalifiye olunacak

anladım canım
peki doğrudan diskalifiye mi olacak gelmeyen yoksa deneme süreci mi, neye karar verdin?
senanınkine bişi diyemem zaten bu yarışmaların genel kurallarından biri sanırım dimi 2 hafta üst üste bildirim yapmamak diskalifiye sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…