- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.141
kızlar ben çıkıyorum, akşam gelirsem burda da birileri olursa görüşürüz artık
herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar canım inşallah görüşürüz bende çıkıyorum yemek felan yappim akşamda ütü yapacam kaç gündür es geçtim işleri biriktikızlar ben çıkıyorum, akşam gelirsem burda da birileri olursa görüşürüz artık
herkese iyi akşamlar
Kızlarrrr teyzemi olucam yoksa.anamm anammmm anammmmm.
Hepde hep birden.aman kızlar durun sırayla olsun bari
iyi akşamlar canım inşallah görüşürüz bende çıkıyorum yemek felan yappim akşamda ütü yapacam kaç gündür es geçtim işleri birikti
valla bilmiyorum begüm sende teyzelikten çık artık anneliğe gel hadi :)))
e canım tamam şimdilik teyze olarak kal ama birazda biz tadalım şu teyzelik nasıl bir duyguymuşamannnnn diyim gülsümüm amannnn.ben önce teyze olıyım daha iyi
bende çıkıyorum kızlar.yarın büyük günde görüşmek üzere
bugün yemeğe davetliyim bakalım cuma öncesi ne kadar kaçamaksız gececek
gülhancım afiyet olsun diyemicem ve biraz acımasız olucam
sen naptın canım yaa
kaşarlı simiti ben normal zamanda yağını midem almadığı için yemem mesela, sen kilo vermeye çalışırken yemişsin
çikolatalar bisküviler de gırla gitmiş maşallah
farkındasın dimi kilonun yerinde saydığının, sen bence dua et kilo almadığına
bide akşam üstüne 1 porsiyon patatesin yanına 2 dilim ekmek yemişsin
o porsiyon kaç kaşıktı acaba, az olduğunu sanmıyorum onun da
oturup yarım ekmeği de öyle yemişsin anlaşılan
ayrıca o diyet çikolata dediğin şeyin içinde bolca tatlandırıcı var, canın çok ttalı çekiyosa sütlü kahve iç ya da bi kare bitter at ağzına, oturup hergün bi paketi yemek ne demek yani?
ben haftada 1 gün tatlı yiyorum da abarttım mı diyorum ki ben 57 kilo, 36 beden biriyim artık
bugün bile akşam atılmasın diye muz yedim, şimdi de elma ve mandalina yedim acaba fazla mı yiyorum diye düşünüyorum şu anda
sen böyle devam edersen bu takımın motivasyonunu da bozacaksın bence
kimse bana kızmasın
gülhancım sen hiç bozulma darılma
söylediklerimin sert olduğunun farkındayım ama yediklerine bi bakarsan objektif bi gözle az bile söyledim
emeğine yaptığın spora yazık
o yediklerinin popona göbeğine gıdına yapıştığını bi düşün de ne kadar çirkin duracaklarını daha iyi anlarsın eminim
Burçakcım bu yediklerimi kardeşime söyledim dün o zaten bana baya bi fırça attı. Dalga geçti benimle. KEndisi iradesiyle 15 kilo verdi sporsuz. Ben de hiç yapmazdım bu kadarını ama farkındayım kendimi aştığımın. Ne desen yeridir. Ben demiştim zaten aşırı gidenlere azarlanmak haktır diye. ben de hakettim işte. doğru söze ne denir ki?
takııımmm nerdesiniz ya
akşam menüm yeşil mercimek çorbası
bi tavuk butyarım haşlanmul patates ve yoğurt
yanında 2 1 dilim ekmek
walla ben buralardayım ama başka kimse yok(
afiyet olsun canım
çorbanın ölçüsü ne?
bide ekmeğin ne kadar olduğunu anlamadım
1 kase çorba
1 dilim ekmek olcaktı 21 olmuş
takııımmm nerdesiniz ya
akşam menüm yeşil mercimek çorbası
bi tavuk butyarım haşlanmul patates ve yoğurt
yanında 2 1 dilim ekmek
canım alınmadığına sevindim ama söylemek zorundaydım
sonuçta burda bi arkadaşlık kurduk ve biliyosun dost acı söyler
dikkat et artık biraz
diyet şeyler yeme
sana 2 hafta çikolata, tatlı, abur cubur tarzı şeyler yemenin yasaklanmasını teklif ediyorum ceza olarak ayrıca yasağı ihlal edersen daha ağır bi ceza verilmesini
sen sporla falan olmıcan çünkü
kendine gelmen lazım artık
bu arada ben de akşam yemeğimi yazayım da bazıları örnek alsın
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 .5 kepçe çorba
1 salata tabağı brokolim vardı, 1/3ünü yiyebildim
ekmek yok
iyi akşamlar kızlar bende akşam yemeğinde 6 kaşık pilav 1 tane tavuk köfte ve yoğurt yedim
ben örnek aldım
canım pilav çok olmuş, 3 dilim ekmek yapar bu miktar
iyi yapmışsın canım, ben gülhana dedim canım aslında, dün yediklerini ve benim yazdıklarımı okumuşsundur sanırım
ceza konusunda ne diyosun peki?
Burçakcım bu yediklerimi kardeşime söyledim dün o zaten bana baya bi fırça attı. Dalga geçti benimle. KEndisi iradesiyle 15 kilo verdi sporsuz. Ben de hiç yapmazdım bu kadarını ama farkındayım kendimi aştığımın. Ne desen yeridir. Ben demiştim zaten aşırı gidenlere azarlanmak haktır diye. ben de hakettim işte. doğru söze ne denir ki?
evet pilavım çok oldu ama sinirliydim burçak ne yediğimi bilemedim şu an bile sinirden midem ağrıyor kayınvalidemlere sinirlendim yine off olan benim mideme oluyor :))
biliyorum gülhana yazdığını ama bende pay çıkardım kendime :26: ceza konusunda kesinlikle katılıyorum gülhan çok iyi bir cezayı haketti bencedeilk önce bütün takımlara bu yediği listeyi yayınlayarak başlayabilir bence cezasına siz ne dersiniz :))
aman gülhan burçağın avukatlığı maşallah yani Allah davalılara yardım etsin maşallah burçakcım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?