Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle gülhancım bunu yapacaksın bu listeni yayınlayacaksın tüm takımlara tabi itirafınla beraber (kızma arkadaşım ne yapıyosak senin için ) tatlı konusunda burçağa katılıyorum bende :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım
Alalh kolaylıklar versin sana
yok canım olur mu öyle şey, sen de beni dinledin, ben de çok teşekkür ederim canım
ayrıca bence böyle şeyleri de konuşabiliriz bu topikte
bide kolay gelsin gülsümcüm şimdiden

Son düzenleme:
burçak benim alıntılarıda sil sana zahmet bak yarım saat vakti var sadece ona göre seninkilerde duruyor daha

Son düzenleme:
of ya 30 dk geçtiği için 22:25deki mesajımı silemiyorum, kime başvurucam yönetici olarak sen biliyomusun gülsümcüm?

of ya 30 dk geçtiği için 22:25deki mesajımı silemiyorum, kime başvurucam yönetici olarak sen biliyomusun gülsümcüm?

canım kalliste ablaya mesay yaz yarın muhakkak uğrar cumaya görür mesajını sayfa numarasını ve mesajınıda söyle o siler ama elifde edi değilmiydi ya o yapamazmı yarın acaba ??

canım kalliste ablaya mesay yaz yarın muhakkak uğrar cumaya görür mesajını sayfa numarasını ve mesajınıda söyle o siler ama elifde edi değilmiydi ya o yapamazmı yarın acaba ??

anladım canım
bilmiyorum ki yapabiliyosa yapsın

sen de yaz bence, senin 22:12deki mesajında tehlikeli :)))

tamam canım söylerim :))
hadi sen git işini yap şimdi
ben yazayı mesajı
öpüyorum seni, kolay gelsin

gülsümcüm cezamı şimdi gördüm. Yalnız bişey söylemek istiyorum. Başka takımdaki insanları tanımadığım için ordakilere bi liste yazmak benim için bişey ifade etmiyor. Onlara karşı bir sorumluluğum yok çünkü. Ben daha sağlam kendim için faydalı bir ceza istiyorum. mesela akşam yemeklerinde sadece çorba içmek gibi. Bundan daha ağır ceza olmaz sanırım. hem benim de işime yarar. Kaçamak zaten hiç olmaması lazım ama yeme düzeninde de önemli bir değişiklik yapıp akşam yenilenleri minimuma çekicem.

Bugün yediklerimi yazıyorum;

sabah; 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk light peynir, 3 zeytin.

ara: bitki çayı

öğle: 4-5 kaşık makarna, marul salatası

akşam: 100 gr biftek, bol salata, 3 çatal bulgur pilavı

ara: sütlü kahve.

Önümüzdeki dönem okula öğle yemeklerini götürmeyi istiyorum. Sabit menü yapıcam; sebze, yoğurt şeklinde. Daha kontrollü hale gelir yediklerim.

canım günaydın böyle ağır cezalar seni daha zorlar
bak öğünlerini hafif ve doyurucu yapmadığın için
kilo vermen de kaçamaklardan uzak durmanda zorlaşıyo
sadece çorbayla metobolizmanı yavaşlatırsın sana bi faydası olmaz
üstelik sen spor yapan bi insansın daha fazla kaloriye ihtiyacın var yakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…