- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.381
Eki Görüntüle 2621706
Kızlar bu 92 kg olduğum halim belki daha fazla bile olabilirim.
Ben yaptım daa galiba no kilodaydım emin olamadım şimdiBizim takımm NO KİLO spor yaptık mı kızlarr bu hafta biz alalım herkes hergün az çok bi puan katkısında bulunsuun
Ordan alıntılayıp burda alıntı ekliyorsun canımBen diger sayfadaki mesajları alıp burda nasıl yorumlicam biri öğretebilir mi banamenülere yorum yazmak istiyorum ama ordan alıp buraya nasıl yapcmm
Aynenn NO KİLOdasın baktımm süperrBen yaptım daa galiba no kilodaydım emin olamadım şimdi
Teşekkür ederim şuan 71.8 kg kilom. Bende birlikte başarabileceğimizi düşünüyorum. Tek yapınca ister istemez motivasyonum düşüyor. Besmele çekip başladım Allah utandırmasın inşallah daha çok azimle kurtulalım bu kilolarınızdan çok merak ediyorum 60 kilo olduğum zamanki halimihoşgeldiinNe güzelsin canım maşallah yüzün çok tatlı ama ah şu kilolarımızz şu an kaç kilosun peki?71 yazıyo isminin yanında sanırım 71 misin? Birlilte verirz inşallah burdaki herkes zayıflıyor sen de zayıflarsın emek verince olmayacak şey degil karşılığını illa ki alırız
Teşekkür ederim inşallah birlikte başaracağız.
No kilo bakalım bu hafta bizi geçebilecek misinizBizim takımm NO KİLO spor yaptık mı kızlarr bu hafta biz alalım herkes hergün az çok bi puan katkısında bulunsuun
Hele hele bekleyin bakalım. Ben bi kendime geleyim de inşallahNo kilo bakalım bu hafta bizi geçebilecek misiniz
Hiç sanmıyorum
Ohhh missVarmış varmış :)) sen dönene kadar catladimda baktım :) baya vitamin mineral varmis birde cilde çok iyi geliyormuş
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
2 ince dilim kızarmış ekmek
1 çk tereyağı üstüne bal
Bir çatal acuka..
Öğle
Sarma içi
2 saat sonra ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt
Akşam yarın lt süt..
Aralarda çay kahve ve iki küçük parça fit lokum..
Su hiç hesaplamadım yarın şişemi alocam yanıma..
Spor
20 dk Leslie 30p
34 dk zumba 102 p
10 dk koşu 40p
Adım 13 bin
Adım yarışındaki derecem gidecek gibi eyvahhhKizlarrrrrrrrrrrrrrr görün görün utaninnnn yeni üyemiz spor yapmış birde puanlarini hesaplamış a benim canım a benim tatlım
Hahhahahah teşekkür ederimmm menunde simdi çok güzel geldi gözüme
Ben bugün yapmadım. Yarın zıplayacağım.Bizim takımm NO KİLO spor yaptık mı kızlarr bu hafta biz alalım herkes hergün az çok bi puan katkısında bulunsuun
Tebrikler canım.. yarın sana eşlik edeceğim :)Ben yaptım daa galiba no kilodaydım emin olamadım şimdi
bir an önce geçse de sen de rahatlasam canım. Ben yarın zıplama yarışmasına katılacağım. Umarım bu hafta kazanan biz oluruz.
Pazartesi günü adımlar konuşacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?