- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.421
Kilo az olunca tabiiiiBen dün de kaçamak yaptım dayak istiyorum bence ben
Aha rakip çok kurnazAfiyet şifa olsun. Ye ye nolacak sanki
Kız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemBizi gaza getirme.. kendimizi tutamaz gaza geliriz sonra hep beraber kas alırız
Yalnız benim de cnm hurma çektiAha rakip çok kurnaz
Ben anlamam hem göze hem tartıya hitap edin lütfenKız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemTartı için kötü olur ama görünüş olarak iyi oluruz. sen gaza gel abart hihihi
Bi tane yiyverem mi
He bu arada muz sanciya iyi gelir hqtirlatayimYalnız benim de cnm hurma çekti
Yok bizimKız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemTartı için kötü olur ama görünüş olarak iyi oluruz. sen gaza gel abart hihihi
Ahahah tamam tamamBen anlamam hem göze hem tartıya hitap edin lütfen
Ahahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşunYok bizimCherry Mom ile bir hikayemiz var ona gönderme yaptım. Bir hafta her gün cardio yaptık inceldik ama + geldik tartıda. Ben bir de haftanın sonuncusu oldum. Ondan dedim. Yoksa kaslanalım güzelleşelim canım benim :)
Tm tm sabah yicemYiyin yiyin pazartesi tartilarindan sonra seksi ayakabimi firlatirim sizeterlik yok ne yapalım
Mucize beklerken dram yaşadıkAhahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşun
Ye kuzum vallaTm tm sabah yicem
Göz yaşlarım içime içime aktı :)Ahahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşun
Ben de.. ama ne rahattık değil mi? Sonuçta incelme vardı ve karşılığını aldığımızı biliyorduk. Yine de tartıda görsel daha şık olurdu :)Mucize beklerken dram yaşadıkhiç + gelip böyle guldugum bir gün hatırlamıyorum
Rahattik vallaBen de.. ama ne rahattık değil mi? Sonuçta incelme vardı ve karşılığını aldığımızı biliyorduk. Yine de tartıda görsel daha şık olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?