- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.441
Ye kiz hurmanin glusemik endeksi dusukTm tm sabah yicem
Pazartesi tartısına hiç sıcak bakmıyorum şu an. Tabiki günde bir milyon kere tartılıyorum bana her gün pazartesi :)Yiyin yiyin pazartesi tartilarindan sonra seksi ayakabimi firlatirim sizeterlik yok ne yapalım
Kizlarrrrrrrrrrrrrrr görün görün utaninnnn yeni üyemiz spor yapmış birde puanlarini hesaplamış a benim canım a benim tatlım
Hahhahahah teşekkür ederimmm menunde simdi çok güzel geldi gözüme
Ya benim migrenimi tetikliyor bu detoks. Nasıl oluyor anlamadım ama 2 kez denedim ikisinde de baş ağrısı yaşadımYe kiz hurmanin glusemik endeksi dusuk
Bikasikta yoğurt ye detoks olsun
Hiç kendini zorlama bu durumda.. ben de pek sevmedim. Yapmıyorum o nedenle..Ya benim migrenimi tetikliyor bu detoks. Nasıl oluyor anlamadım ama 2 kez denedim ikisinde de baş ağrısı yaşadım
Bazı şeyler herkese gelmiyor cnm evetHiç kendini zorlama bu durumda.. ben de pek sevmedim. Yapmıyorum o nedenle..
Maşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsunSabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
2 ince dilim kızarmış ekmek
1 çk tereyağı üstüne bal
Bir çatal acuka..
Öğle
Sarma içi
2 saat sonra ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt
Akşam yarın lt süt..
Aralarda çay kahve ve iki küçük parça fit lokum..
Su hiç hesaplamadım yarın şişemi alocam yanıma..
Spor
20 dk Leslie 30p
34 dk zumba 102 p
10 dk koşu 40p
Adım 13 bin
O neymiş yahuKızlar p90x3 diye bir spor duydunuz mu ? Ben bir iki gündür bakınıyorum hatunlar fena incelmiş..
Spor esnasında 9 bin bittiydi zatenMaşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsun
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hocaO neymiş yahu
Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorumSpor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Kızlar geç kalmadan hemen diyet ve spor menümü paylaşayım. Bugün ilk ve tek öğünümü 17.30’da yiyebildim.
Saat 17.30’da:
-6 adet kabak mücver
-2 kaşık yoğurt
Saat 23.20’de:
-1 kase zencefilli-tarçınlı yoğurt
Spor: 70 dk eliptik
Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil
Oturduğum yerde 500 kol egzersizi yaptım. Devam edebilirim. Bunu yarınki spora ekleyeceğim canım haberin olsun.İyi geceler kizlar
ohoo benim rakübüm hem tek öğün yiyor hem de 70dk eliptik yapıyor ben nasıl yarışayımşike varrr hile yapıyo
Oturduğum yerde 500 kol egzersizi yaptım. Devam edebilirim. Bunu yarınki spora ekleyeceğim canım haberin olsun.
Bu sıralar abartmıştım vücudumu toparlamam lazım diye biraz zorluyorum. Akşamları sütlü kahve beni zayıflatıyor yoksa çok kaçırıyorum yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?