Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsun

Maşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsun
Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca

Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil

ohoo benim rakübüm hem tek öğün yiyor hem de 70dk eliptik yapıyor ben nasıl yarışayım şike varrr hile yapıyo

18.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom - Paylasim yapildi

Umutumut82 - Paylasim yapilmadi

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi

kardelelen321 - Paylasim yapilmadi

pawlover - Paylasim yapildi

Tempus - Paylasim yapildi

melita09 - Paylasim yapilmadi

nrmyn - Paylasim yapildi

Mehfam - Paylasim yapildi

Calypso95 - Paylasim yapildi

Leyl-i-fer - Paylasim yapildi

P Papatya - Paylasim yapildi

arasveannesi - Paylasim yapilmadi

B bluuee - Paylasim yapildi

birsevgi - Paylasim yapildi

_nazenince_ - Paylasim yapildi

dennisgo - Paylasim yapildi

balpamuk - Paylasim yapildi

U Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi

Ceylansnn - Paylasim yapildi

hanmeli - Paylasim yapildi

ohoo benim rakübüm hem tek öğün yiyor hem de 70dk eliptik yapıyor ben nasıl yarışayım şike varrr hile yapıyo

papatyacım bunu söyleyeceğini tahmin ettim aslında ama hakikatten bu kadar uzun açlığa dayanabilen biri değilim bugün 13.00’ta kalktım ve temizlik yaptım tüm sebep bu Normalde böyle değilim yaniAma azimliyim valla bakalım ne olacak. Senin nasıl gidiyor rakip???

Oturduğum yerde 500 kol egzersizi yaptım. Devam edebilirim. Bunu yarınki spora ekleyeceğim canım haberin olsun.

Deniz kol egzersizi ne yapıyorsun? Ya benim de eskisine göre üst kol tontikleşti neden ki yaa ona moralim çok bozuluyor. Sanki zayıflasam da kollarım gitmiyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakıyorum bu kiloya yakın hallerimde eskiden hiç böyle değilmiş üst kolum gayet inceymiş. Neden olabilir sizce bu fark? Ve nasıl eriteceğiz kol için çözümü olan var mı? yoksa ben orayı çektireceğim artık şırıngayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…