- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.461
Benim kollar hep sorunlu canım. Daha ilk kilo vermemden tuzluk kaslarımda sarkma vardı. Alıp verdikçe de daha da deforme oldu. İstikrarlı bir şekilde çalıştıramıyorum bir türlü. Şimdi otururken elime 1,5 kg dambıl aldım tuzluk kaslarını çalıştırdım. Ama genelde kol videolarını yapıyorum. Bazen pilates bandı veya çemberi de kullanıyorum, bazen kendi ağırlığım bazen de hiç bir şey kullanmadan yaptığım egzersizler oluyor. Düzenli yapamadığım için sonuç aldığımı söyleyemem. Ama ip atlarken üst kolumda incelme oluyor bence. Sen de eliptik yaparken daha çok sırt olsa da ön kol da çalıştırmış olmuyor musun ?Deniz kol egzersizi ne yapıyorsun? Ya benim de eskisine göre üst kol tontikleşti neden ki yaa ona moralim çok bozuluyor. Sanki zayıflasam da kollarım gitmiyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakıyorum bu kiloya yakın hallerimde eskiden hiç böyle değilmiş üst kolum gayet inceymiş. Neden olabilir sizce bu fark? Ve nasıl eriteceğiz kol için çözümü olan var mı? yoksa ben orayı çektireceğim artık şırıngayla
Canim cok bilinen bir cay markasi var ya hani l ile baslayan..haftalar once gordum.aldim..bildigim birsey degil benim.de..tadini begendim ama..icimi guzel..faydasi da varsa ne ala diye dusundummm
Oo bu faydasi daha faydali olduu..tesekkurlerüniversitedeyken çok severdim arada bir Roibos içmeyi. Dukan diyeti yaparken de içiyordum. Vanilyalı roibos vardı sanırım doğuş çayındı. Sütle yapıyordum ben, harika oluyordu. Sıcak süte poşet çayı koy muhteşem oluyor.Cherry Mom öyle deneyebilirsin. Metabolizmayı hızlandırıyor hem de faydalı.
Ben borek yediiiimmBazı menüler acayippp az ama çok iyisiniz kizlarrdünden sonra biraz salar herkes ödül verir falan diye düşünmüştüm
Tebrikleeerr..ne kadar guzel bi degisim masallahEki Görüntüle 2621717
Buda 66 kg
Benim kollar hep sorunlu canım. Daha ilk kilo vermemden tuzluk kaslarımda sarkma vardı. Alıp verdikçe de daha da deforme oldu. İstikrarlı bir şekilde çalıştıramıyorum bir türlü. Şimdi otururken elime 1,5 kg dambıl aldım tuzluk kaslarını çalıştırdım. Ama genelde kol videolarını yapıyorum. Bazen pilates bandı veya çemberi de kullanıyorum, bazen kendi ağırlığım bazen de hiç bir şey kullanmadan yaptığım egzersizler oluyor. Düzenli yapamadığım için sonuç aldığımı söyleyemem. Ama ip atlarken üst kolumda incelme oluyor bence. Sen de eliptik yaparken daha çok sırt olsa da ön kol da çalıştırmış olmuyor musun ?
Dun salmistim benBazı menüler acayippp az ama çok iyisiniz kizlarrdünden sonra biraz salar herkes ödül verir falan diye düşünmüştüm
Bir tane de 7 dakikalık kol videosu var. Eline bir şey almıyorsun ama arka arkaya yapıyorsun sona doğru epey hissettiriyor kendini :) Onu atayım sana yarın bir bak istersen. Ben severek yapıyorum.Ben kollarımda hiç çalışma hissetmiyorum hatta bazen farklı yerleri çalışsın diye eliptikteyken ters tutuyorum kolları falan ama hiç kaslarımın çalıştığını hissetmedim. Sanırım daha farklı şeyler yapmam gerek sadece kollara yönelik ağırlık gibi. Ben de video araştırayım bari. Evde 1 kglikk dumble var onları kullanırım. Birde pilates bangları sipariş verdim onlarda gelir bugün yarın. Onlar da iş görür sanırım.
Bir tane de 7 dakikalık kol videosu var. Eline bir şey almıyorsun ama arka arkaya yapıyorsun sona doğru epey hissettiriyor kendini :) Onu atayım sana yarın bir bak istersen. Ben severek yapıyorum.
Aaaaa yaptım ben hemen bakiyorum paylaşım olmadi mi acaba18.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
@pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
@melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi
@Calypso95 - Paylasim yapildi
@Leyl-i-fer - Paylasim yapildi
@Papatya - Paylasim yapildi
@arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
@_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi
@Ceylansnn - Paylasim yapildi
@hanmeli - Paylasim yapildi
Canım bundan sonra menüleri 00.00 da bildirelim en geç bugünAaaaa yaptım ben hemen bakiyorum paylaşım olmadi mi acaba
Yarın ben de zıplıyoruuuumBen bugün yapmadım. Yarın zıplayacağım.
Tebrikler canım.. yarın sana eşlik edeceğim :)
bir an önce geçse de sen de rahatlasam canım. Ben yarın zıplama yarışmasına katılacağım. Umarım bu hafta kazanan biz oluruz.
Ben borek yediiiimm
Haha sizi gidilerrr
Hey gidi ne günlerdiMucize beklerken dram yaşadıkhiç + gelip böyle guldugum bir gün hatırlamıyorum
Sporumu yaptım kaçamak yok iyi gidiyoorpapatyacım bunu söyleyeceğini tahmin ettim aslında ama hakikatten bu kadar uzun açlığa dayanabilen biri değilim bugün 13.00’ta kalktım ve temizlik yaptım tüm sebep buNormalde böyle değilim yani Ama azimliyim valla bakalım ne olacak. Senin nasıl gidiyor rakip???
1 tane hurma mi. Abooo ne yaptin sen 1 tane hurma +1 demek yenir mi hic hurma hele de 1 tane yarisini yeseydin neyseBen demin bi tane hurma yemiş olabilirim
Beni cardio dan soguttu bu hikayeAhahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?