Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardio

Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil
Ben 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardio
Kızlar yaptığınız videoları bana atar mısınız denemek isterim

Günaydin
Pazartesi hafta sonu kontrolü açısından tartıliyoruz ama resmi bir durum değil tabi kendi aramızda . Bazen cumartesi pazar kaçak gocekler oluyor ya onlem almış oluyoruz cumaya kadar :))

Kontrol için tartılıyoruz gidişatınız ne durumda diye sonra ona göre tedbir alıyoruz

Kızlar zıplamayı ipsiz yapınca daha çok yapabiliyorum sanki. Dün denedim hemen nefesim kesilmedi 200 e kadar ulaştım tek seferde . Normalde ip atlarken 100 e doğru tıkanıyorum
Kalori olarak muhtemelen aynı şey değildir ama herkesin ipi yok birde ekstra ses yapıyor o yüzden ziplamada kabul demiştik tek seferde 200 şahane yalnız ben sıksam 100 çıkar onu bile korktuğum için yapmıyorum ayağımı sakatliyorum parmak ucu zipliyorum.cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…