- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.501
Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldiKalori olarak muhtemelen aynı şey değildir ama herkesin ipi yok birde ekstra ses yapıyor o yüzden ziplamada kabul demiştiktek seferde 200 şahane yalnız ben sıksam 100 çıkar onu bile korktuğum için yapmıyorum ayağımı sakatliyorum parmak ucu zipliyorum.cunku
Günaydın canımYarın ben de zıplıyoruuuum
Merhaba gel tabi canım hoşgeldin:)merhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
Aramıza hoşgeldin canımmerhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
Yani teknik olarak bilmiyorum ama daha çok yoruyorsa daha fazla kalori yaktırır herhaldeBen de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldikalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık
Bence bugun ye.. rakibin kaçamaksınız giderken çok şık bir hareket olacaktır. Sen keki al ben kazanan olayımHaha sizi gidilerrrben tahinli kek yiceeemm ona saklıyorum kendimi. Belki yarın yapar haftayi kacamaksiz geçiririm belki bir dahaki cumayı beklerim bakayım
Bende hergün tartılıyorum birde tarrının resmini çekiyorum kendimi gaza getirmek içinGünaydin
Pazartesi hafta sonu kontrolü açısından tartıliyoruz ama resmi bir durum değil tabi kendi aramızda . Bazen cumartesi pazar kaçak gocekler oluyor ya onlem almış oluyoruz cumaya kadar :))
Ay o da ayrı bir macera. Bence yılın buluşuydu benim bünyem içinHey gidi ne günlerdi
Bir de denizin içli köfte yaparken zayıflama hikayesi var o da bambaşka bi olay
Bence bugun ye.. rakibin kaçamaksınız giderken çok şık bir hareket olacaktır. Sen keki al ben kazanan olayım
Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldikalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık
bana da ipli daha etkili gibi geliyor çünkü daha çok yoruyor ve terletiyor.Yani teknik olarak bilmiyorum ama daha çok yoruyorsa daha fazla kalori yaktırır herhalde
Hoşgeldinmerhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
GünaydınGünaydın kızlar :) 600 kez zıpladım bile
Merhabamerhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
İnşallah kolay atlatırsın cnm.Günaydın
Regl olmuşum karın ağrısıyla uyandım. Biraz erken olmuşum gelecek hafta bekliyordum kendisini.. neyse Cuma’ya kadar en azından ödem falan da kalmaz iyi oldu :)
Sen her şekil de geçersin beni canımGünaydın
Ve süpersin :) erkek kalkan yol alır ben daha yatakta yuvarlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?