Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldi kalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık

merhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
Merhaba gel tabi canım hoşgeldin:)
1. Sayfadaki kurallarımızi okuyup kabul ettiğini yazarsan dahil olmuş oluyorsun hemde orada tüm işleyisimiz var özet bilgi almış olursun

Haha sizi gidilerrr ben tahinli kek yiceeemm ona saklıyorum kendimi. Belki yarın yapar haftayi kacamaksiz geçiririm belki bir dahaki cumayı beklerim bakayım
Bence bugun ye.. rakibin kaçamaksınız giderken çok şık bir hareket olacaktır. Sen keki al ben kazanan olayım

Günaydin
Pazartesi hafta sonu kontrolü açısından tartıliyoruz ama resmi bir durum değil tabi kendi aramızda . Bazen cumartesi pazar kaçak gocekler oluyor ya onlem almış oluyoruz cumaya kadar :))
Bende hergün tartılıyorum birde tarrının resmini çekiyorum kendimi gaza getirmek için

Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldi kalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık
Yani teknik olarak bilmiyorum ama daha çok yoruyorsa daha fazla kalori yaktırır herhalde
bana da ipli daha etkili gibi geliyor çünkü daha çok yoruyor ve terletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…