- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.901
Ohhhh kolay gelsinTa ta ta tamm annemden bir mesajj ramazan hazırlığı yapılacakmış, mantılar oruklarrree ben nasıl yarışcam şimdi hadi sizde hazırlık yapın
MuhteşemsiiiiiiiiiinnAbimin oyununa gelmedim kızlar zorla kek yedirmeye çalıştı ama yok dedim yarın 69 kiloyu görmem lazım dedim. Kendisi de sözde diyetteydi bugün neredeyse 2 ekmek yedi
Bendr diyorum bu reyyank kim. Patatesi gorunce tanidim meftuniymis
Kuzum spor yapamayınca menü yazmayı unutuyorum
Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaaHasta falan mı diye geldi aklıma, dünde pek yazmadı sanki demi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
İyiyim kuzum. Geldim. Bırakmam seni. Cuma günü eksileri kapıştırcaz
Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptınSabah tartıldım 69.9
Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibarenKizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? @bluuee @arasveannesikardelelen321 @Umutumut82
Eki Görüntüle 2622545
Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artıkÇok fark.yok 510 puancik ☺
Super ozaman benimde eşim bu hafta full işteSelam canlar
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım
Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
Muhteşemsiiiiiiiiiinn
Gülmekten karnım ağrıdı ya çok tatlısın
Bundan sonra yazıyorum ben dee
Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa
Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptın
Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibaren
Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artık
Oh oh bu hafta süperiiizSuper ozaman benimde eşim bu hafta full işte
Benim eşim de ramazan sonuna kadar evdeSuper ozaman benimde eşim bu hafta full işte
Teşekkür ederim canım daha da eksileri birlikte görücez pes etmek yok şimdi abim yürüyor 10 bin adım yapıyor sonra bende sıra 10 bin şimdi 10 bin akşamSelam canlar
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım
Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
Muhteşemsiiiiiiiiiinn
Gülmekten karnım ağrıdı ya çok tatlısın
Bundan sonra yazıyorum ben dee
Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa
Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptın
Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibaren
Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artık
Hadi şükür gördün 69 uSabah tartıldım 69.9
Yok canım 20 bin ben de göremem, teselli ödülüne yarışalım artık ne yapalımBen walk challenge a başladım bile kızlar ama böyle 20 binleri falan görünce hiç umudum kalmıyor
Ta ta ta tamm annemden bir mesajj ramazan hazırlığı yapılacakmış, mantılar oruklarrree ben nasıl yarışcam şimdi hadi sizde hazırlık yapın
Ooooo bana iyi oldu seni geçerim ama kıyamam ortime. Sen yaparsın ama yemezsin bence. Dondurucuya atmalık zaten onlar boşver
Hadi hayırlısı 90 günlük mu şimdi o programKızlar p90x3 programım geldi ilk günü yaptım güzeldi
Walk challenge bugün zor ya 20 binleri duyunca insan bari sonuncu olmayayım diyor
Çok şükür ama sun içince yine 70 uzaklaşma lazım şu 7 lerdenHadi şükür gördün 69 u
Dün baya spor yapmışsın canım ondandır akşam yaptın galiba birde o ertesi güne kalıyorBen artıyım ya tartıda( neden öyleyim bilmiyorum
1 sayfada güncel listemiz var canım oradan gorebilirsin.herkesin kilosunu :)) ben 67 yim 82 ile basladimSelam kızlar 10 bin 500 adım tamam biraz dinlenip tekrar bir kaç bin adım daha atmak istiyorum gerisi de gece hazır 6 lı rakamları görmüşken vazgeçmek yok. Bu arada sizi kilolar kaç hiç birinizin kilosunu bilmiyorum yavaş yavaş tanışırsın diyorum ama acele ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?