Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonuçlar ne zaman çıkacak canım? Doktorla görüşebildin mi? Daha doğrusu mailleşebildin mi ?
Kontrol ediyorum ama daha çıkmamış normal şartlarda çıkmış oluyodu en geç sabah çıkar sanırım. Baş ve göğüs ağrılarımı iyiye yormadı ama bakalım tsh ta bakmış bu sefer normalde sadece prolaktin bakıyoduk bide başıma o çıkmaz inşallah

Sabah kendini çok aç susuz biraktiysan ondan mı yoksa yine aynı baş ağrısımi.
Kan vercem diye çok aç kaldım gelince de uzanmıştım buraya bakınırken uyumuşum daha yeni yedim bişeyler belki de ondandır ama baya çok ağrıyo açlık bu kadar ağrıtır mı ki hiç yaşamadım

Oho hemde ne agritir açlık susuzluk yorgunluk e birde hastanede stres oldun baş ağrısı için tüm nimetler var geçmiş olsun güçlü bir ağrı kesici yok mu

Oho hemde ne agritir açlık susuzluk yorgunluk e birde hastanede stres oldun baş ağrısı için tüm nimetler var geçmiş olsun güçlü bir ağrı kesici yok mu
Var apranaxım var o da çok mu güçlü gelir bakim majezikte olması lazım bi yerlerde

Bana göre laylaylom onlar ama içmiyorsan ssni bilmem kuzum birşey alda çok ağrıyorsa beklemekle gecmez
Senin sık oluyo sık içtiğin için geçirmez belki ben kırk yılda bi ağrı kesiciyle görüşüyorum kalkim de içiyim bakiim

Senin sık oluyo sık içtiğin için geçirmez belki ben kırk yılda bi ağrı kesiciyle görüşüyorum kalkim de içiyim bakiim
Şifa olsun inşallah evet ben artık reçeteli ağrı kesiciler kullaniyorum öyle bir bakıyorum ki onlara servet gibi azaldı mı stres oluyorum su bela başımızdan gitsede ilaclarimi yazdirsam bende

Şifa olsun inşallah evet ben artık reçeteli ağrı kesiciler kullaniyorum öyle bir bakıyorum ki onlara servet gibi azaldı mı stres oluyorum su bela başımızdan gitsede ilaclarimi yazdirsam bende
Ayy dikkat et inşallah migren ataklarının sıklığı azalır da rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…