- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.921
Harikasın ya darısı başıma inşallah bende hemen vermek istiyorum bu kiloyu karantinadan çıkınca fark edilmeli1 sayfada güncel listemiz var canım oradan gorebilirsin.herkesin kilosunu :)) ben 67 yim 82 ile basladim
Olur olur daha iyisini yaparsın senHarikasın ya darısı başıma inşallah bende hemen vermek istiyorum bu kiloyu karantinadan çıkınca fark edilmeli
Kizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? @bluuee @arasveannesikardelelen321 Umutumut82
Eki Görüntüle 2622545
Kolay gelsin canımKuzu bugün disarlardayim banka ve birkac devlet dairesi geziyorum cok stresli
İşten yeni ayrıldım hazır evdeyken spor salonuna saz kursuna ve zumba ya yazıldım ama karantina yüzünden kapandı maalesefOlur olur daha iyisini yaparsın sen
Karantina bittiğinde manken gibi olacağız inşallah
Sen normalde çalışıyor musun canim ? Yazdın belki unuttum kusura bakma
Hay maşallah herşeye yazilmissinİşten yeni ayrıldım hazır evdeyken spor salonuna saz kursuna ve zumba ya yazıldım ama karantina yüzünden kapandı maalesef
Maşallah adımlar süper. Ben 74 ile başlayıp 57ye kadar verdim. 57 ile de buraya başladım inşallah hedef 51. Şuan 52.2 kilom tabi bugünkü artıyı saymazsakSelam kızlar 10 bin 500 adım tamam biraz dinlenip tekrar bir kaç bin adım daha atmak istiyorum gerisi de gece hazır 6 lı rakamları görmüşken vazgeçmek yok. Bu arada sizi kilolar kaç hiç birinizin kilosunu bilmiyorum yavaş yavaş tanışırsın diyorum ama acele ediyorum
Akşam yapıyorum genelde aynenDün baya spor yapmışsın canım ondandır akşam yaptın galiba birde o ertesi güne kalıyor
Sıkıntıları vardıya nişanlısından ayrılmıştı. Ondan belki giremiyoU Umudumvar07 sen ne dersi çalışıyorsun canim.? Bugün tam sana laf atacaktım çoluk yok çocuk yok bizimki.gibi başında koca yok niye girmiyor bu kız diyemenüde ders yazınca ondan mı gecelri giriyorsun ?
Benim bölgeseli ekledin değil miKizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? @bluuee @arasveannesikardelelen321 Umutumut82
Eki Görüntüle 2622545
Of bugün tatil yapacaktım yine spor yapacağız desene :)Amaaa olmaz kii yaaa. Hadi kızlarrrr bakın gerideyiz no kilo
Hallederiz sen bize güven :)Çok fark.yok 510 puancik ☺
İnşallaaahpawlover kuzum kan sonuçların iyi çıkar inşallah. Çok geçmiş olsun.
BBu arada zıp zıp birincisi olmuşsun helal olsuuuun.
Katmadim galiba bakıyorum hemenBenim bölgeseli ekledin değil miCherry Mom ? Akşamdan arttırdım sabah üstüne yaptım dün yazdım sana.. menüden ayrı spordan ayrı yazdım :)
Buraya yazdığın için görmemisim bak birde no kilodasin görmem diye boşa demedim
Sonuçlar ne zaman çıkacak canım? Doktorla görüşebildin mi? Daha doğrusu mailleşebildin mi ?Benim başım yine çatlıyo ağlicam şimdi
Sanmıyorum ya iyidirSıkıntıları vardıya nişanlısından ayrılmıştı. Ondan belki giremiyo
İki gece önceki 500 bölgeselimin peşindeyim ben de :) bize çok puan lazım :)Buraya yazdığın için görmemisim bak birde no kilodasin görmem diye boşa demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?