- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.621
Kardio kalp ritminin cok yuksek oldugu kan ter icinde soluk soluga yapilan yorucu ve zor diye tabir edebilirim.E pawcım bu tabloya göre en yüksek puan, 4 puan ile Cardio ve Koşu. Cardiodan kasıt ne?
Eliptik dksı 3 puan Eliptikte bu ikisinden aonra en yüksek. Cardiodan kasıt ne onu öğrenirsem ona göre yaparım.pawlover Cherry Mom
Ciddi bişey değildir inşallah canımDizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandımTekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
Eşim ve oğlum salonun ortasına örtü serdiler piknik yapiyorlar ben arkalarında bisiklet yapiorum
Ben yaptım kuzum ayran detoksu şişkinlik yaptı bana. Ben en çok kabak detoksunun seviyorum.Kizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesinkilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Birde sade ayran ve yanına hafif yemeklerle olanı var onu.mu yapsam
Kaybetme kendimi canım. Ne zorluklarla verdin. Emeklerini düşün. Cardio yaparken kan ter içinde kaldığın anları düşün. Zafere ulaşmadan geri adım atma. Başarmana az aldıHafta basinda baslayip denemek lazim bunyeye gore degisir. Bende sikinti olmuyor ama kimisinj sut yogurt kimisini bakliyat sisiriyor. Risk alma bildigin birseyi yap simdi sonra hafta basinda dene sonuca gore devam edersin. Bu arada ben koronadan ciktim ramazan psikolojisjne girdim gibj sanki bi daha yemek yiyemeyecekmisim gibi ozellikle de kahvaltida kendimj kaybetmenin esiginden donuyorum
İnşallah geçerim
Kız tavuk gibi olmadan uyumuşum dün ben hem de sabah 6 buçuğa kadar
Yaa inşallah kötü bişey olmamıştır. Dikkat et, geçmiş olsunDizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandımTekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
Ciddi bişey değildir inşallah canım
Sabahki ilaçtan sonra yumuşamış az ağrıyo kızlar sağolunYaa inşallah kötü bişey olmamıştır. Dikkat et, geçmiş olsun
Teşekkürleer
Oh şükürSabahki ilaçtan sonra yumuşamış az ağrıyo kızlar sağolun
Kizlar bugün günlerden walllkkkk walkkk walkkk
Ölçüldüm mü acabaTeşekkürleer
Ne kadar zamandır ip atlıyorsunuz siz yav.. bu kadar ip atlanabilemezİyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)
Aynen ben de öyle canım.. yediğine içtiğinde çok dikkat etmiyorum bi de ramazan geliyor diye bir salmışlık var..valla listeye girince daha bir asılacağım ben kendimi biliyorum. Listede olmayınca daha rahat takılıyorum çok sıkmıyorum kendimi. Hevesle bekliyorum.
Hala duramıyorum işte.. o 4 bin ip hem walk walk yapmamı engelledi hem kendi sporumu.. ağrısı anca geçiyor..ya ben bugün hiç durmadan 100 ip atladım az daha kalbim duruyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz 4000 zıp zıp falan. Sonrasında naaıl ayakta duruyorsunuz yahuuuu
Aldım ekran fotosunuLeyl-i-fer
Çikolata Tadında Yulaf Tarifi
-2yk yulaf
-1tk sirke
-1tk kakao
-2 tk pekmez
-yarım tk tahin
Karıştır ve yulaflar biraz şişene kadar beklet.
hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.
Hahah haklı tabii çocukAA yapalim Mehmet Emre bayılıyor kargolara
Gecen internetten oyuncak aldik kargocuyu rehin aldı o benim oyuncağım neden annemin adini soyluyorsun sen beni tanımadın mi diyor adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?