Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardio kalp ritminin cok yuksek oldugu kan ter icinde soluk soluga yapilan yorucu ve zor diye tabir edebilirim.

Eşim ve oğlum salonun ortasına örtü serdiler piknik yapiyorlar ben arkalarında bisiklet yapiorum

Çok güzel bi manzaran varmış kuzum

Ben yaptım kuzum ayran detoksu şişkinlik yaptı bana. Ben en çok kabak detoksunun seviyorum.

Kaybetme kendimi canım. Ne zorluklarla verdin. Emeklerini düşün. Cardio yaparken kan ter içinde kaldığın anları düşün. Zafere ulaşmadan geri adım atma. Başarmana az aldı

İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)
Ne kadar zamandır ip atlıyorsunuz siz yav.. bu kadar ip atlanabilemez
valla listeye girince daha bir asılacağım ben kendimi biliyorum. Listede olmayınca daha rahat takılıyorum çok sıkmıyorum kendimi. Hevesle bekliyorum.
Aynen ben de öyle canım.. yediğine içtiğinde çok dikkat etmiyorum bi de ramazan geliyor diye bir salmışlık var..
ya ben bugün hiç durmadan 100 ip atladım az daha kalbim duruyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz 4000 zıp zıp falan. Sonrasında naaıl ayakta duruyorsunuz yahuuuu
Hala duramıyorum işte.. o 4 bin ip hem walk walk yapmamı engelledi hem kendi sporumu.. ağrısı anca geçiyor..
Leyl-i-fer

Çikolata Tadında Yulaf Tarifi

-2yk yulaf
-1tk sirke
-1tk kakao
-2 tk pekmez
-yarım tk tahin

Karıştır ve yulaflar biraz şişene kadar beklet.
Aldım ekran fotosunu
hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.
Fit mit bir defa karbonhidratı çok fazla almış ve yağı abartmış hanmeli kuyunu kazıyorum şu anda

Ay deme kızzzz ben şekerli tatlı hiç yemem ama çok nadir ne yapsam hep fit işte onu da çok yiyorum ya onu dengeleme lazım.. dün sanırım kas ağrım çok olduğu için fazla yedim...
Bu sabahta fazla kaçtı.. artık gün sonuna doğru toplamam lazım..listede olmayınca böyle bir rahatlık oluyor.. neyse ki Ramazan geldi daha güzel menüler olur
AA yapalim Mehmet Emre bayılıyor kargolara
Gecen internetten oyuncak aldik kargocuyu rehin aldı o benim oyuncağım neden annemin adini soyluyorsun sen beni tanımadın mi diyor adama
Hahah haklı tabii çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…