- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.661
Şu yataktan bir kalksam çok pis sayı yapacağım da bacakları bulamıyorum
Geçmiş olsun canımBugün daha iyiyim canım teşekkür ederim. Sanırım çok aç bıraktım vücudumu ayrıca şu şeker hapıda midemi bulandırıyor hepsi üstüste gelince dün artık dinlen dedi bana vücut bende mecbur onu dinledim
Şimdi nasılsın canimDizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandımTekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
İnşallah geçerim
Kız tavuk gibi olmadan uyumuşum dün ben hem de sabah 6 buçuğa kadar
Cherry Mom 500 ip 500 bölgesel 30 dk leslie 30 dk da mat pilates yapmıştım
Hahaha yavrum yaBacak derken o tam olarak vücudun hangi bölümünde yer alıyor. Uyandım ama kalkmak için beynimden bacağıma giden komut çalışmıyor :)
Geçmiş olsun bugün nasılsın:)Günaydın kızlar nasılsınız kusura bakmayın dün giremedim doğru düzgün berbat haldeyim. Mide ağrısından bütün gün yattım
Oo kimleri görüyoruzzzGünaydın kizlar nasılsınız...işte yoğunluk ve depresyon hali artı birde yorgunluk olunca kendimde sizide ihmal ettim
Bugün ziplarim birazciiikkZıpla o zaman :) ama dikkat et tartı günleri geliyor çok da ödem olmasın.. şu an ayaklarım mayalı poğaça gibi olmuş :)
Valla benim de öyle özellikle sol dizime ne halt ettiysem gece uyutmadı yatmadan önce kremlenmiştim sabah 5 buçukta bida kremlendimŞu yataktan bir kalksam çok pis sayı yapacağım da bacakları bulamıyorum
Daha iyiyim canım hafif sızı kaldı sadeceŞimdi nasılsın canim
Cherry Mom bu sporla beraber geçtik mi no kiloyu geçtik miiiii
Hahaha yavrum yadelisiniz siz
Geçmiş olsun bugün nasılsın:)
Oo kimleri görüyoruzzz
Bugün ziplarim birazciiikk
Günaydın canımGünaydın kizlar nasılsınız...işte yoğunluk ve depresyon hali artı birde yorgunluk olunca kendimde sizide ihmal ettim
Kargocunun gününü de keyiflendirmiştir tam fındık kurdu ya :)AA yapalim Mehmet Emre bayılıyor kargolara
Gecen internetten oyuncak aldik kargocuyu rehin aldı o benim oyuncağım neden annemin adini soyluyorsun sen beni tanımadın mi diyor adama
Adım atsak suç ya kazan kaldıralım bence
No
Ben bugün protesto edip yürümücemAdım atsak suç ya kazan kaldıralım bence
Muhteşem bi kararBen bugün protesto edip yürümücem
Çünkü koşacamMuhteşem bi karar
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?Dizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandımTekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
Hafif sızı kaldı sabaha göre çok iyiyimmGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Valla hiç yürümeye dermanım yok ve yürüyesim de yok bugün. Napacam bilmem.Bunu hakettin
Benim için günün fıkrası oldu bu mesajKizlar bugün günlerden walllkkkk walkkk walkkk
Ben de asla yürüyemem bugün boşver yat sendeValla hiç yürümeye dermanım yok ve yürüyesim de yok bugün. Napacam bilmem.
Evet bence ikimizde dinlenelim bugünBen de asla yürüyemem bugün boşver yat sende
Bende bacaklarda sızı var ama asıl kalçamda bir yerde ağrı var bel fıtığından kaynaklı muhtemelen. Tanıdığım bir ağrı bu. kontrol altına alınmazsa dizimde ve belimde inanılmaz ağrılar başlıyor. Kas gevşetici sürüyorum akşamdan beri, az önce ağrı bandı da taktım. Yarına geçer.Hafif sızı kaldı sabaha göre çok iyiyimmsenin bacaklar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?