Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandım Tekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
Şimdi nasılsın canim
İnşallah geçerim

Kız tavuk gibi olmadan uyumuşum dün ben hem de sabah 6 buçuğa kadar
Cherry Mom 500 ip 500 bölgesel 30 dk leslie 30 dk da mat pilates yapmıştım
Cherry Mom bu sporla beraber geçtik mi no kiloyu geçtik miiiii
Bacak derken o tam olarak vücudun hangi bölümünde yer alıyor. Uyandım ama kalkmak için beynimden bacağıma giden komut çalışmıyor :)
Hahaha yavrum ya delisiniz siz
Günaydın kızlar nasılsınız kusura bakmayın dün giremedim doğru düzgün berbat haldeyim. Mide ağrısından bütün gün yattım
Geçmiş olsun bugün nasılsın:)
Günaydın kizlar nasılsınız...işte yoğunluk ve depresyon hali artı birde yorgunluk olunca kendimde sizide ihmal ettim
Oo kimleri görüyoruzzz
Zıpla o zaman :) ama dikkat et tartı günleri geliyor çok da ödem olmasın.. şu an ayaklarım mayalı poğaça gibi olmuş :)
Bugün ziplarim birazciiikk

Şu yataktan bir kalksam çok pis sayı yapacağım da bacakları bulamıyorum
Valla benim de öyle özellikle sol dizime ne halt ettiysem gece uyutmadı yatmadan önce kremlenmiştim sabah 5 buçukta bida kremlendim bugün kol falan çalışırım anca galiba çünkü ben dün zıplama yetmiyomuş gibi pilates bacak hareketleri de yaptım

Şimdi nasılsın canim

Cherry Mom bu sporla beraber geçtik mi no kiloyu geçtik miiiii

Hahaha yavrum ya delisiniz siz

Geçmiş olsun bugün nasılsın:)

Oo kimleri görüyoruzzz

Bugün ziplarim birazciiikk
Daha iyiyim canım hafif sızı kaldı sadece

Hafif sızı kaldı sabaha göre çok iyiyimm senin bacaklar ne alemde
Bende bacaklarda sızı var ama asıl kalçamda bir yerde ağrı var bel fıtığından kaynaklı muhtemelen. Tanıdığım bir ağrı bu. kontrol altına alınmazsa dizimde ve belimde inanılmaz ağrılar başlıyor. Kas gevşetici sürüyorum akşamdan beri, az önce ağrı bandı da taktım. Yarına geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…