- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.921
Aynen deneyip görelim boş durmaktan iyidirBende bugün 21 günlük bir program indirdim. Onu yapacağım kardio ya ek olarak. Dediğine benzer muhtemelen bu da ama sonuç nasıl olur bilmiyorum
Oruçluyken kendimi yere attığım gibi kalıyorumNeden yapamıyorsun canım
Aynen ben her gün kardio yapıyorum. Yarışlar da var bide bu programı yaparsam ramazan boyu yeterli olur heraldeAynen deneyip görelim boş durmaktan iyidir
Çok pahalı biraz değilEvet ama biraz pahalı ya
Bunu yapanları gormustum faydalı olduğunu söylüyorlar bende indireyimBen bi program indirdim kızlar 30 gün fit adında ona başladım bugün. Daha önce kullanan var mı içinizde?
Kuzum 20 dakika ne yaptın ?Selam kızlar
Bir kaç gündür menü paylaşmıyorum ama kaçamak yaptığımı sanmayın.
Cherry Mom dünkü spor 20 dakika +1000 bölgesel, 750 ip
Bu arada kollarıma bakıyorum sağ kolumdaki toparlanma soldan fazla o nedenle bugün bölgeseli 1500 yapacağım sola ağırlık vereceğim :)
Dün boş değildi ya
Boşa spor sağlıktır demiyorlarUçuyorum şu anAma squatgirl canıma okudu. Eşim diyor ki seni ilk defa böyle gördüm artık yüzümün rengi nasıl değiştiyse kalp krizi geçiriyordum 30 dk anca yaptım Belki de o yüzden regl oldum. Normalde bir kaç gün oldum olacağım diye bekler bir türlü olamayız ya hani.... Onun için şok oldum yaa. Hiç beklemediğim anda bu kadar net ve kolay bir şekilde regl olamam yani squatgirl dengemi bozdu
Ehe cumaSahur
7 hurma
2yk yoğurt
2yk kabak
yemek yapcam diye niyetlenip uyuyakaldığım için aç kaldım
iftar
4yk kabak
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2 bardak şimdilik
Spor 750 bölgesel, 2000 zıplamaCherry Mom
Olsun olur öyleYüzüme yüzüme vurmaatamam kuzucum o siradakileri atlamışım niyeyse
Puanım eksiik cuma 400+75 olması lazım
İyi geceleeerİyi geceler kizlar Mehmet Emre bugün aksam 5 de koltukta sızdı kaldıo yuzden muhtemelen güne 4 de başlarız azıcık uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?