- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.941
Ok canim ... Benim minikler cok yoruyorlar ve depresyon halim beni dibe çekti ve bu kilomada yansıdı...inşallah bu hafta güzel sonuç alirimCanım eline sağlık ne guzel yapıyorsun listeyi icim açıldı
Kizlar menüleri aksatmayalim ramazan riskli olabilir o yüzden menü yazmayı asla birakmamaliyiz
arasveannesi @melita09 kizlar sizde işe güce gitmediginiz günlerde mutlaka yazın tamamen yazmamazlik olmasin..
Ben yarın başlıcam tekrar etkili spora
Ben bugün başladım bileBen yarın başlıcam tekrar etkili sporaherhalde bugünkü kadar ağrım olmaz artık yes fit kızlarııı pawlover C Cagrihilal1 Calypso95 nrmyn balpamuk U Umudumvar07 Umutumut82 Leyl-i-fer Cherry Mom huu huuuu
Yarın dönelim sahalaraa
Maşallah bize.. Helal be no kilo
Evet şaştı biraz düzenimizBen bugün başladım bileramazan düzenine alışmaya başlıyorum
kardelelen321 yeni takipçim valla benim reglimin bittiği bir hafta olacak ona göre
73.6 ydim 72.9 u görmeyi hedefliyorum bu hafta
Oooo rakip çok dişliAcaba biraz yüksek mi tutsam 72.5 falan mı desem,
Yaa bugün bende kıymalı pide yaptım.Kocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni Cherry Mom
Kızının doğum günü kutlu olsun canımBugün kızımın doğum günü... Bugün müsaade isteyip yarın tam gaz devam edebilir miyim
Çok iyi başladın canım maaşallah. İnşallah bu azimle güzel eksiler göreceksin.Bugün aldığım kalori 1354 kalori. Yaktığımı da hesaplarsak baya iyi bir gün geçirmişim.Darısı diğer günlerime. Cherry Mom pawlover kardelelen321
Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpaYaa çok eğlenceli gözüküyo
Valla bu rakip yarın ipin ucunu eline aldı aldı, yoksa kaçacakOooo rakip çok dişli
Yaa bugün bende kıymalı pide yaptım.
Kızının doğum günü kutlu olsun canım
Çok iyi başladın canım maaşallah. İnşallah bu azimle güzel eksiler göreceksin.
Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpa
Artık almak lazım canım. Ben de yarın adam akıllı yapıcam sporumu. Bugün çok zor geçti gözüm karardı, elim ayağım boşaldı. Bilmiyorum niye. Sahurda Yeşil çay içtim diye olmuş olabilir. Gece 2 defa tuvalete kalktım. Vücut aşırı susuz kaldı sanırım o yüzDenValla bu rakip yarın ipin ucunu eline aldı aldı, yoksa kaçacak
Aa olabilirrArtık almak lazım canım. Ben de yarın adam akıllı yapıcam sporumu. Bugün çok zor geçti gözüm karardı, elim ayağım boşaldı. Bilmiyorum niye. Sahurda Yeşil çay içtim diye olmuş olabilir. Gece 2 defa tuvalete kalktım. Vücut aşırı susuz kaldı sanırım o yüzDen
Bende de öyle oldu ya ramazan gelince hareket etmedim bugün edince bi rahatlık oldu insan alışıyo gerçektenAa olabilirrdikkat et canım iftardan 1 saat sonra falan iç öyle spor yap. Sahurda da biraz yoğurt yemeni tavsiye ederim mideyi çok rahatlatıyor
Benim bu ay regl sürecim sıkıntılı geçti. 3 gün tatlı diye kivrandim ama iyi atlattım şükürartık yarın kaldığım yerden devam, sporu sadece bugün yapmadım ama günlerdir yapmıyormus gibi hissettim ne kadar alışmış vücut harekete
Evet canım vücut alışınca istiyo sürekli. Spor aslında hem ruha hem bedene iyi geliyo, hiç bırakmamak lazım da işte bi depresyon hallerine girince sürdüremiyorum ben.Aa olabilirrdikkat et canım iftardan 1 saat sonra falan iç öyle spor yap. Sahurda da biraz yoğurt yemeni tavsiye ederim mideyi çok rahatlatıyor
Benim bu ay regl sürecim sıkıntılı geçti. 3 gün tatlı diye kivrandim ama iyi atlattım şükürartık yarın kaldığım yerden devam, sporu sadece bugün yapmadım ama günlerdir yapmıyormus gibi hissettim ne kadar alışmış vücut harekete
Çok teşekkür ederim kaptanım günaydınGünaydın 5. takımm!
Cherry Mom canım hayırlı olsun kaptanlığın çok sevindim bu işi layığıyla yapacağına inancım tam
toplight kaptanım paylaşım alanında da konuşulmuş, ayrılmayacağını bildiğim için ona da ayrıca sevindim
:))) Kacamaklilar kervanına sende katıldın kuzum.25.04.2020
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Yeşil çay
2 lt su
- 1 tane kıymalı pide (hamuru çok inceydi)
- Ayran
- 2 top dondurma (tatlı krizi
) (gelsin cezalar) Cherry Mom @Tempus
Canım iyiki dogmus kızınBugün kızımın doğum günü... Bugün müsaade isteyip yarın tam gaz devam edebilir miyim
Bakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil miOruçluyken kendimi yere attığım gibi kalıyorumsonra Bi bakmışım uyumuş kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?