- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.981
Bende de pek derman yok. Dün cam sildim ve güneşe aldanıp biraz üşütmüş olabilirim.akşam yemeğinden sonra başım ağrıyor diye uzandım şimdi kalktım 15 saate yakın uyumuşum ve şimdi de biraz ateşim var. Bir de sol kolu ekstra çalıştırınca sol göğsümdeki ağrı başlamış. Neden o kolumu koruduğumu hatırladım sabah sabah :) Gün içinde parça parça yapacağım. Çayı koydum başladım işte bakalım. Ama öyle devam etmek istemiyorum çünkü şu sporsuz vermiyorum sonra.Gozunu seveyim cosmaezeli rakibin paw oruçlu zaten ziplasada az zıplar
Evet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çokSende bir cevherle yaşıyorsun ama yapmaması daha iyi canım. Yaparsa yeme ihtimalin var. Yapmıyor yemiyorsun kendi düzeninde devam ediyorsun.
Oooo rakip çok dişli
Yaa bugün bende kıymalı pide yaptım.
Kızının doğum günü kutlu olsun canım
Çok iyi başladın canım maaşallah. İnşallah bu azimle güzel eksiler göreceksin.
Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpa
Afiyet olsun canım
Sende bir cevherle yaşıyorsun ama yapmaması daha iyi canım. Yaparsa yeme ihtimalin var. Yapmıyor yemiyorsun kendi düzeninde devam ediyorsun.
Bu hafta senin haftan mı olacak? Listede olmak sana fena yaradı sanki
Tm cnm bugün yarış var zaten. Ama kendini de çok yıpratma. Geçen hafta gibi olma. Dikkat et.Dün pek yapmadım kendimi bugüne sakladım canım. Bugün zıplama yarışması var ya
Cherry Mom 1500 adet ve 20 dakika bölgesel 750 ip dün için bugün ne olur göreceğiz..
Bende de pek derman yok. Dün cam sildim ve güneşe aldanıp biraz üşütmüş olabilirim.akşam yemeğinden sonra başım ağrıyor diye uzandım şimdi kalktım 15 saate yakın uyumuşum ve şimdi de biraz ateşim var. Bir de sol kolu ekstra çalıştırınca sol göğsümdeki ağrı başlamış. Neden o kolumu koruduğumu hatırladım sabah sabah :) Gün içinde parça parça yapacağım. Çayı koydum başladım işte bakalım. Ama öyle devam etmek istemiyorum çünkü şu sporsuz vermiyorum sonra.
Artık almak lazım canım. Ben de yarın adam akıllı yapıcam sporumu. Bugün çok zor geçti gözüm karardı, elim ayağım boşaldı. Bilmiyorum niye. Sahurda Yeşil çay içtim diye olmuş olabilir. Gece 2 defa tuvalete kalktım. Vücut aşırı susuz kaldı sanırım o yüzDen
Ellerine sağlııkOooo rakip çok dişli
Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpa
Gozunu seveyim cosmaezeli rakibin paw oruçlu zaten ziplasada az zıplar
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.Bende de pek derman yok. Dün cam sildim ve güneşe aldanıp biraz üşütmüş olabilirim.akşam yemeğinden sonra başım ağrıyor diye uzandım şimdi kalktım 15 saate yakın uyumuşum ve şimdi de biraz ateşim var. Bir de sol kolu ekstra çalıştırınca sol göğsümdeki ağrı başlamış. Neden o kolumu koruduğumu hatırladım sabah sabah :) Gün içinde parça parça yapacağım. Çayı koydum başladım işte bakalım. Ama öyle devam etmek istemiyorum çünkü şu sporsuz vermiyorum sonra.
günaydın kizlarben Leyla gibiyim gece bir yattikk bir kalktık bir o koltuk bir bu koltuk sabahı ettik
Doğum günü kutlu olsun kızının. Nice güzel yaşları olsun beraberce kutlayacağınız canım..Bugün kızımın doğum günü... Bugün müsaade isteyip yarın tam gaz devam edebilir miyim
İşler bittikten sonra giyiyorum taytımı her an spora hazırayakkabı da giyeyim de zıp zıp zorlar sonra aman geçen ki gibi 4 bin yapmam ya . Neydi o öyle mafetti beni
Teşekkürler canım. Öldürmeyen ama süründüren cinsten şikayetlerim var işte. Bugün mutfak dolaplarını silecektim koltukta boylu boyunca uzanıyorumGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
Teşekkürler canım..
Beni daha çok aşırı kiloluysam “ zaten dünyaları yemişsin daha ne canın bir şeyler çekiyor “ gibi cümleler motive ediyorYa şu nasılsa arasını biliyorum sonra yerim olayı bana hiç mantıklı gelmiyor...
Tadını bildiğim için zaten canım çekiyorhiç yemediğim bir şey olsa dönüp bakmam yani.. ama biliyorum can çekiyor nasıl yemeden durulur ki
Ne yedim derseniz fırında tavuklu pilav vardı.. üzümlü bademli pilavfazla kaçtı amma inşallah bütün gece süt olsun oğluma
Çok teşekkür ederim canım benimDoğum günü kutlu olsun kızının. Nice güzel yaşları olsun beraberce kutlayacağınız canım..
Sen bitanesinnnCanım iyiki dogmus kızın ❤❤nice güzel yaşları olsun sende dünkü kacamaklilara katıldin yani :))) ama dediğin gibi artık tam gaz devam etmeliyiz
Teşekkür ederim canımOooo rakip çok dişli
Evet benim de ilgimi çekiyorYaa çok eğlenceli gözüküyo
7 dakika kol egzersizi var geçen burada da paylaşmıştım. bu ara onu sabah öğlen akşam üç kere yapıyorum. 20 dakika bölgesel diyorum o yüzden..Kuzum 20 dakika ne yaptın ?cardiodur kesin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?