Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gozunu seveyim cosma ezeli rakibin paw oruçlu zaten ziplasada az zıplar
Bende de pek derman yok. Dün cam sildim ve güneşe aldanıp biraz üşütmüş olabilirim.akşam yemeğinden sonra başım ağrıyor diye uzandım şimdi kalktım 15 saate yakın uyumuşum ve şimdi de biraz ateşim var. Bir de sol kolu ekstra çalıştırınca sol göğsümdeki ağrı başlamış. Neden o kolumu koruduğumu hatırladım sabah sabah :) Gün içinde parça parça yapacağım. Çayı koydum başladım işte bakalım. Ama öyle devam etmek istemiyorum çünkü şu sporsuz vermiyorum sonra.

Sende bir cevherle yaşıyorsun ama yapmaması daha iyi canım. Yaparsa yeme ihtimalin var. Yapmıyor yemiyorsun kendi düzeninde devam ediyorsun.
Evet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok

Dün dilim dışarda rengim bembeyaz koltukta yığıldım aralarda ama bağımlılık yaptı sanki bugün yine yapmak istiyorum aynı videoyu milyonlarca squat ve jumping jack yaptım bacaklarımın ağrısı gece çok fenaydı o kadar streching e rağmen. Ya yoga vücudumu çok rahatlatıyor aslında ama ben cardiodan önce yoga yapıyorum acaba bu sırayı mı değiştirsem? Cardioda da su gibi oluyorum. Duştan sonra yoga yapabilirim ancak öyle su gibi matın üstüne de yatamam Ne yapsam bilemedim ama yoga baya iyi geliyor bir de ka ın kaslarımı da farkettirmeden çalıştırdı resmen. Alt karnımda hissettim kasları ki en zor bölge. Oysa ki karın hareketi de yapmamıştım ama yoga çaktırmadan çalıştırmış kasları

Geçmiş olsun denizcim bünyeyi zorladıysan ondan da ateşin çıkmıştır. Dikkat et kendine. Bugün dinlen çok zorlama bari. Yarın kaldığın yerden devam edersin. Güç sende nasıl olsa!

Yeşil çay hem uykusuzluk yapıyor hem bende de bazen öyle mide bulantısı el titremesi yapar tansiyonumu düşürür. Belki sana da yaramıyordur.

Ellerine sağlıık
Netten videosunu izledim çok güzel ya bayıldım sokağa çıkar sokakta zıplarım
Gozunu seveyim cosma ezeli rakibin paw oruçlu zaten ziplasada az zıplar
dennisgo hedefin kaaaççç? İftardan sonra yapışırım yakana belki

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

İşler bittikten sonra giyiyorum taytımı her an spora hazır ayakkabı da giyeyim de zıp zıp zorlar sonra aman geçen ki gibi 4 bin yapmam ya . Neydi o öyle mafetti beni

Gece nasıl uyudun ben onu merak ediyorum. Benim her yerim sızladı bacaklarımın sızısından rahat uyuyamadım

Beni daha çok aşırı kiloluysam “ zaten dünyaları yemişsin daha ne canın bir şeyler çekiyor “ gibi cümleler motive ediyor

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…