- 23 Mart 2016
- 30.851
- 91.952
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.061
Sen git bir kitap oku kafan dağılsınCidden yaramadı canım çikolatalar istiyoAma özellikle belirtmek isterim ki çikolataLAR
O zaman eklenecek bir şey yok bence ama bildirimsizlere de ceza verebilirizÖyle değilde amacım direk etap sonucunun karnesi olması yani paylaşımda girdiğimiz listesinin bir ozeti gibipawlover daha yuzdelerle net bir karne..
Ama kaçamak yaptı yapmadı takip edilebilir diyeceğim e onunda cezasını veriyoruz zaten daha da mı belasını verek
Lar lar larrrrCidden yaramadı canım çikolatalar istiyoAma özellikle belirtmek isterim ki çikolataLAR
Proje var ondan kaçtım geri ona dönmem lazımSen git bir kitap oku kafan dağılsın
Ben dün sahuru beklemeye üşendim 1 buçuk gibi yedim yattım galiba ondan ötürü dehşet açımLar lar larrrr
Ay bende bugün çok acıktım ya. Dün bu saatlerde ip bölgesel falan yapıyordum. Şuan mideme yastık bastırdım yatıyorum
Sen en iyisini bilirsin kuzum. Ben yabancıyım bu işlere. Bana bol yıldızlar koyun yeterÖyle değilde amacım direk etap sonucunun karnesi olması yani paylaşımda girdiğimiz listesinin bir ozeti gibipawlover daha yuzdelerle net bir karne..
Ama kaçamak yaptı yapmadı takip edilebilir diyeceğim e onunda cezasını veriyoruz zaten daha da mı belasını verek
Ooo çok erken yemişsin sen amaaBen dün sahuru beklemeye üşendim 1 buçuk gibi yedim yattım galiba ondan ötürü dehşet açım
Bunlar hep uykuya düşkünlüktenOoo çok erken yemişsin sen amaa
Gündüz bol uyuyup gece uyumasan mı acabaBunlar hep uykuya düşkünlükten
Bugün niyetim öyle ama bakalımGündüz bol uyuyup gece uyumasan mı acaba
Selam canım.eline sağlıkMerhabalar kızlarr
Ben de öyle canım, bugün zorlayıp başlayacağım tekrardanEvet canım vücut alışınca istiyo sürekli. Spor aslında hem ruha hem bedene iyi geliyo, hiç bırakmamak lazım da işte bi depresyon hallerine girince sürdüremiyorum ben.
Evet ya seni görünce bir azim geldiBen dün resmen sahne şovu yaptım sevgicim bugün de şova devam. Show must go on! diyorum
Bi regl yüzünden dikkat etmesi gerekenlerde yer almışım671.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 0,88 ilemelita09
Takım sonuncusu -%0,30 ilenrmyn
Yükselen yıldızlar
Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
melita09
kardelelen321
pawlover
Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
nrmyn
birsevgi
balpamuk
K KuruPapatya
Bildirimsizler
Umutumut82
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
Tşk ederim canım, sahura kadar oturdum gözlerim kayıyor yatağaSelam canım.eline sağlık ☺
Oyy minnoş ne güzelTşk ederim canım, sahura kadar oturdum gözlerim kayıyor yatağaBugün kızım da oruç tutuyor ilk orucuu
Tabi burda amac dikkat et bir daha regli olma değilBi regl yüzünden dikkat etmesi gerekenlerde yer almışım
Ahahahah sakin bir daha regl olma sevgiTabi burda amac dikkat et bir daha regli olma değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?