- 23 Mart 2016
- 30.868
- 91.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.101
Ben atladım biraz ama siz yine depar atarsiniz tabiIftar bekliyorum.ip atlayayim dedim olmadi
Dün bende atladıydım baya da yok bugün olmadı kalkamadımIftar bekliyorum.ip atlayayim dedim olmadi
Evet Bugun cok siparisleri vardi5 çeşit mi hay maşallahafiyet olsun. Bende şimdi son rütuşlar için gircem mutfağa
Zorlama canim susarsin,iftara dogru ancaIftar bekliyorum.ip atlayayim dedim olmadi
Dozajı az haliyle benimkini anlattın sanki,uzulurum ama derim begenmiyosa kendin yap diye,benim kapasitem bu kadarEvet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok☹
Ben diyemem öyle. Desem onun diyeceği daha çokturDozajı az haliyle benimkini anlattın sanki,uzulurum ama derim begenmiyosa kendin yap diye,benim kapasitem bu kadar
emnis cim çok güzel olmuş bu ellerine sağlık671.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 0,88 ile @melita09
Takım sonuncusu -%0,30 ile @nrmyn
Yükselen yıldızlar
Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
@melita09
@kardelelen321
@pawlover
@Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
@birsevgi
balpamuk
@KuruPapatya
Bildirimsizler
@Umutumut82
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
Teşekkür ederim kaptanımemnis cim çok güzel olmuş bu ellerine sağlık
Ip de pek iddam yok benimBen atladım biraz ama siz yine depar atarsiniz tabi
5 cesit sey yapip ciktim mutfaktan, kadınlarin omru mutfakta geçiyor vesselam.
Napiyorsunuz kizlar?
Beğenmediysen yemek zorunda değilsin deBen diyemem öyle. Desem onun diyeceği daha çoktur
Ip de pek iddam yok benim
Kızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum
Hadi ya ac atlayamadım tokken de su sesleri geliyor midemden nasıl atlayacağım bilmiyorum.Rakip ben baya çalıştım kendimi öldürdüm haberin olsun. Ben aslında yokum
Hadi ya ac atlayamadım tokken de su sesleri geliyor midemden nasıl atlayacağım bilmiyorum.
Pazartesi boş canımKızlar ben yine sporun dibine vurdum. Yarın sakın kimse bana zıp zıp mıp mıp demesin lakin bacaklarımı kaybetmek üzereyimSporları ne zaman yazıyoruz artık? Yarın ne günü bu arada? Yürüyüş mü?
Of oyle bi anı bende de var.agzindan laf almak isteyen yengem sormuş cocuguma annen senle oynamıyomu,yoo annem hep mutfakta,sana kek mi yapiyo,yoooKızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm... Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Iyiyim emniscim evden çalışmaya devam sen nasılsın?Çok teşekkür ederim kaptanım günaydın ❤❤ nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?