- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.041
Kalori saymaya mı başladın canım günlük kaç kalori alıyorsun?Fat secret kalori takibi yapıyorum bu hafta bakalım
Program.1275 cikardi ama dün 900 küsur almışım nasıl sence ?Kalori saymaya mı başladın canım günlük kaç kalori alıyorsun?
Örtmenim kağıdımı görmek istiyorumhişş var mı spor puanina itiraz edecek olantekrar hesaplatirsaniz daha düşük cikiyor ona göre
Daha çok ye daha fazla spor yap diyorsunAlman gereken kalori senin kendi bazal metabolizma hızına göre belirleniyor ama 1000-1200ün altına düşmemelisin. 1275 gayet güzel bence canım o aralıklarda gezebilirsin
Maşallah canımSeninle de çok mutluydum ama nerminle de öyle olurum sanırım maksat kilolar gitsin yarıştan önce
Gün içinde mümkün değil susuzluğa dayanamam hiçdün gece yaptım eşim uyuyunca sahura kadar 2 lt su içmişim gece yarısından sahura
İİftardan sonra olduğu kadar yaparız
Sıfırcı hoca gibisin ya itiraz edersin o da fazladan verdiğim puanları alırım varsa der oturur kalırsın
Her giden 7000 kalori 1 kilo verdirir
Evet canım hali kalmıyor insanın bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor başım dönüyor üstüne 1 hafta oldu hala lavaboya çıkamadım onun şişkinliği ve gerilimi var. Bu belirtilerle evli olsam kesin hamileyim derim
Aaa yıldızlı bennn671.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 0,88 ilemelita09
Takım sonuncusu -%0,30 ilenrmyn
Yükselen yıldızlar
Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
nrmyn
birsevgi
balpamuk
K KuruPapatya
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
Baya guzel olmus canim..benim mesela baya moralim bozuldu671.etap/5.takim karnesi
Yükselen yıldızlar
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
nrmyn
birsevgi
balpamuk
K KuruPapatya
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Ayy üzgünümBaya guzel olmus canim..benim mesela baya moralim bozulduumarim motivasyon olur bana
Güzel fikir olmuş671.etap/5.takim karnesi
Yükselen yıldızlar
Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
melita09
kardelelen321
pawlover
Calypso95
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
nrmyn
birsevgi
balpamuk
K KuruPapatya
Başka eklememiz gereken bir şey var mı acabaGüzel fikir olmuş
En çok kaçamak yapanBaşka eklememiz gereken bir şey var mı acaba
Ayy bence de süper olurrrrEn çok kaçamak yapanhiç kaçamak yapmayan olabiler belki
Kaçamaklar kraliçesine de o hafta 1000 puanlık spor cezasıAyy bence de süper olurrrr
Öyle değilde amacım direk etap sonucunun karnesi olması yani paylaşımda girdiğimiz listesinin bir ozeti gibiAyy bence de süper olurrrr
Abooo oruç sana yaramadı.Kaçamaklar kraliçesine de o hafta 1000 puanlık spor cezası
Cidden yaramadı canım çikolatalar istiyoAbooo oruç sana yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?