Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa bu uyku düzeni ne olacak kızlar ben daha yarım saat önce çıktım yataktan gece de 5 te yattım
Eşim diyor ki acaba sahur yapmasak mi
Geröekten uyku düzenimiz bozuldu ya ben de sahurdan sonra namazı kılıp yatıyorum 5 oluyo saat. 10 gibi uyanıyorum ama yetmiyo tabi gece uykusunun yerini tutmuyor

Bence efsane olmuş ya tam insana hırs yaptıracak

Allahım bir liste daha spor listesi hedef listesi cumaya eksi gel baskısı şimdi birde karne Allahım ben nerelere düştüm. hangisine yogunlasayim ben. Off off atın beni denizlere ancak ayılacağım.

Liste şahane olmuş.. bence da kaçamak kraliçesi seçilebilir iyi olur

Ben 2 senedir sahur yapmıyorum hiç.. yesem de yemesem de acıkıyorum teravihten sonra meyve yoğurt kahve vs.. oluyor ya tamam o kadar yiyip yatıyorum. Gece kalkarsa su içiyorum belki bir iki hurma..

Program.1275 cikardi ama dün 900 küsur almışım nasıl sence ?

İyi aralık Esra’cım. Ben yazıo kullanıyorum. Günlük almam gereken kalori miktarını 1450’ye ayarladım. Bunu aşmamaya çalışıyorum. Bazen çok az geçsem de çok dert etmiyorum çünkü bazen de altında kalıyorum.

Ay bence harika. Resmen utandım, akşam yemeği yemesem mi diye düşünmeye başladım!

Aynen canım önemli olan haftalık ortalama bencede bir gun az bir gün çok .. sporlarlada haftalık 7000 kalori acik yaptık mı oldu bu iş

Aynen canım önemli olan haftalık ortalama bencede bir gun az bir gün çok .. sporlarlada haftalık 7000 kalori acik yaptık mı oldu bu iş

Ay hadi inşallah yaa çok istiyorum..... bu defa gerçekten kararlıyım. Hala kilom fazla çıksa da vücudumda değişim var ve bu beni mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…