- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.081
Geröekten uyku düzenimiz bozuldu ya ben de sahurdan sonra namazı kılıp yatıyorum 5 oluyo saat. 10 gibi uyanıyorum ama yetmiyo tabi gece uykusunun yerini tutmuyorYaa bu uyku düzeni ne olacak kızlarben daha yarım saat önce çıktım yataktan gece de 5 te yattım
Eşim diyor ki acaba sahur yapmasak mi
Bence efsane olmuş ya671.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 0,88 ile @melita09
Takım sonuncusu -%0,30 ile @nrmyn
Yükselen yıldızlar
Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
@melita09
@kardelelen321
pawlover
Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
birsevgi
balpamuk
@KuruPapatya
Bildirimsizler
@Umutumut82
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
Sağol canım amacına ulaşır inşallahBence efsane olmuş yatam insana hırs yaptıracak
Benim 4 yıldır böyle varın siz düşününGeröekten uyku düzenimiz bozuldu ya ben de sahurdan sonra namazı kılıp yatıyorum 5 oluyo saat. 10 gibi uyanıyorum ama yetmiyo tabi gece uykusunun yerini tutmuyor
Allahım bir liste daha671.etap/5.takim karnesi
Yükselen yıldızlar
@melita09
@kardelelen321
pawlover
Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
birsevgi
balpamuk
@KuruPapatya
Bildirimsizler
@Umutumut82
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Sorma ya gece 2 saatte alacağım uykuyu gündüz 4 saatte alıyorumGeröekten uyku düzenimiz bozuldu ya ben de sahurdan sonra namazı kılıp yatıyorum 5 oluyo saat. 10 gibi uyanıyorum ama yetmiyo tabi gece uykusunun yerini tutmuyor
Ben birde ayılma listesi yapayımAllahım bir liste dahaspor listesi hedef listesi cumaya eksi gel baskısı şimdi birde karne Allahım ben nerelere düştüm. hangisine yogunlasayim ben. Off off atın beni denizlere ancak ayılacağım.
Program.1275 cikardi ama dün 900 küsur almışım nasıl sence ?
671.etap/5.takim karnesi
Yükselen yıldızlar
@melita09
@kardelelen321
pawlover
Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
birsevgi
balpamuk
@KuruPapatya
Bildirimsizler
@Umutumut82
En azından rakibimle aynı noktadayizAy bence harika. Resmen utandım, akşam yemeği yemesem mi diye düşünmeye başladım!
Yüzünüze yüzünüze vurcam gercekleriAy bence harika. Resmen utandım, akşam yemeği yemesem mi diye düşünmeye başladım!
Aynen canım önemli olan haftalık ortalama bencede bir gun az bir gün çok .. sporlarlada haftalık 7000 kalori acik yaptık mı oldu bu işİyi aralık Esra’cım. Ben yazıo kullanıyorum. Günlük almam gereken kalori miktarını 1450’ye ayarladım. Bunu aşmamaya çalışıyorum. Bazen çok az geçsem de çok dert etmiyorum çünkü bazen de altında kalıyorum.
Aynen canım önemli olan haftalık ortalama bencede bir gun az bir gün çok .. sporlarlada haftalık 7000 kalori acik yaptık mı oldu bu iş
Ohh geçmiş olsun5 cesit sey yapip ciktim mutfaktan, kadınlarin omru mutfakta geçiyor vesselam.
Napiyorsunuz kizlar?
5 çeşit mi hay maşallah5 cesit sey yapip ciktim mutfaktan, kadınlarin omru mutfakta geçiyor vesselam.
Napiyorsunuz kizlar?
Iftar bekliyorum.5 cesit sey yapip ciktim mutfaktan, kadınlarin omru mutfakta geçiyor vesselam.
Napiyorsunuz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?