Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşim ataerkil bi düşünceye sahip cnm.
Hıı o zaman sen bana uyma benimkinin aile de öyle ikizi de öyle ama benim şansıma düşünce yapısı gelişmiş düştü daha doğrusu ilk başlarda çok canımı burnuma getirdi ben ömrümü böyle geçirmek istemiyorum diye ağlama krizlerine girince baktı ciddiyim yontuldu epey

Tabbi birazda @bluuee yu zayiflat diyosuuunn birazda onu gazliyim
Seni gecti ya korktun tabii,sen nerdesin emnis hanim kimle yariscan
Calypso95 se ni nrmyn e havale ediyorum eski rakibem, o bu hafta iyi verir bence ona gore yani
Seninle de çok mutluydum ama nerminle de öyle olurum sanırım maksat kilolar gitsin yarıştan önce
Bakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi
Gün içinde mümkün değil susuzluğa dayanamam hiç dün gece yaptım eşim uyuyunca sahura kadar 2 lt su içmişim gece yarısından sahura
5.Takimmmm bugün günlerden Zipzippppp challengeeee
Haydi bakalım gün sonunda sonuçlar @birsevgi ye

**Oruçlu arkadaslarim kendinizi zorlayıp bayilmayin :))yarışmada benimde tuzum olsun derseniz 100 200 kâfidir
İİftardan sonra olduğu kadar yaparız
hişş var mı spor puanina itiraz edecek olan tekrar hesaplatirsaniz daha düşük cikiyor ona göre
Sıfırcı hoca gibisin ya itiraz edersin o da fazladan verdiğim puanları alırım varsa der oturur kalırsın
Hadi bunu da bilim adamları açıklasın
Yakilan kalori 2139 (uykuyu falan da program hesaplamış) alınan kalori 907 cuma günü giden kilo -100
Her giden 7000 kalori 1 kilo verdirir

:))) Kacamaklilar kervanına sende katıldın kuzum. Dün sozlesmisiz gibi herkes kaçamak yapmış ama sporunu da yapmış sende o eksik spor olmadığı için sana cezam 50 puan
Evet kuzum dün biraz oruç beni zorladı. Çok susuz mu kaldım bilemiyorum. Elim ayağım boşaldı gözüm karardı, bayılacak gibi oldum. Her gece en azından leslie yaparım diyordum hiç halim yoktu yapamadım maalesef. Bu akşam artık ekstra bişeyler yaparım...

Bakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi
Evet canım hali kalmıyor insanın bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor başım dönüyor üstüne 1 hafta oldu hala lavaboya çıkamadım onun şişkinliği ve gerilimi var. Bu belirtilerle evli olsam kesin hamileyim derim

Tamam kuzum dikkat et

Teşekkürler canım. Öldürmeyen ama süründüren cinsten şikayetlerim var işte. Bugün mutfak dolaplarını silecektim koltukta boylu boyunca uzanıyorum
Geçmiş olsun canım. Böyle şikayetler ancak dinlenme ile geçer. Bedenini dinle zaten aşırı zorluyorsun bazen onu, o da bu şekilde isyan ediyo.

K KuruPapatya sende 2 gündür spor yok mu kuzum aman Ramazan da olsa iftardan sonra yapmayı ihmal etme sen zaten o saatlerde spor yapiyordun rehavete kapılma canım
Var var dünkü sporum var ama paylaşımları tam ne zaman yapcaz ayak uyduramadım. Şimdi dünküleri paylaşcam mesela sahurla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…