- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.121
Of oyle bi anı bende de var.agzindan laf almak isteyen yengem sormuş cocuguma annen senle oynamıyomu,yoo annem hep mutfakta,sana kek mi yapiyo,yooo
Uzuldum kirildim kizdim
Ya minnoş gülsen mi üzülsen mi bilememişsindirKızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm... Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Yok yook yapmaKızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum
Niye öyle oldu ki ya. Çok az yiyorsan ondan da çıkamıyor olabilirsinKızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum
Herşey dörtlük dörtlük yapmak istersek malesef mutfak yaşam alanına dönüşüyor. Ama bazen sallamak lazım sürekli aynı ritim de takılmayın bence bulaşık bir gün de geç yikansin yemek tek çeşit olsun çok yıpratmayın kendinizi kimse işten saymıyor bunları yoruldugumuzu bile anlamıyor kimse sallayın gitsinKızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm... Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Bizde de aynı çocukla evde cildirmacaIyiyim emniscim evden çalışmaya devam sen nasılsın?
Bence deNiye öyle oldu ki ya. Çok az yiyorsan ondan da çıkamıyor olabilirsin
Çok doğru bende hiç fazla yemek yapmam yapamam zaten oğlum bırakmıyor.ama biraksada yapmazdim kendime vakit ayirirdim 5 çeşitte olsa 2 çeşitte doyacaksin işteHerşey dörtlük dörtlük yapmak istersek malesef mutfak yaşam alanına dönüşüyor. Ama bazen sallamak lazım sürekli aynı ritim de takılmayın bence bulaşık bir gün de geç yikansin yemek tek çeşit olsun çok yıpratmayın kendinizi kimse işten saymıyor bunları yoruldugumuzu bile anlamıyor kimse sallayın gitsin
Aslında önceki kadar az yemiyorum ama bende anlamadım neden böyle olduğunuNiye öyle oldu ki ya. Çok az yiyorsan ondan da çıkamıyor olabilirsin
Ah neler denemedim sinemaki bile içtim ama nafileKefir veya keten tohumu yağı çok iyi geliyor kabızlığa.
Şimdi atlama canım en az 1 saat sonraKarnımız doydu çok şükür gözümüz açıldı ama nasıl atlayacağız şimdi
Karnında bir şişlik rahatsız edici bir ağrı falan yoksa yediklerinle alakalıdır büyük ihtimalle yani kabızlık gibi degil normal biseydirAslında önceki kadar az yemiyorum ama bende anlamadım neden böyle olduğunu
Neee bensiz nohut muuumenüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates salatalık 5 zeytin 1 dilim.ekmek
oglen 1 tabak.nohut yemeği
ara yarım elma 1 hurma
aksam 1 kase çorba ve salata
spor 1 saat bisiklet +500 bölgesel + ziplar
Istesemde atlayamam su anŞimdi atlama canım en az 1 saat sonra
Canim sanıyorum 2.gundur menülerinde sarma var hemde 20 tane flannAh neler denemedim sinemaki bile içtim ama nafile
Ceza isterizCanim sanıyorum 2.gundur menülerinde sarma var hemde 20 tane flannpirinç insanı kabız yapar zaten uzak durman lazim meyve göremedim bol bol lifli.seyler ye
Evet ya çok kalorili insanın kendinden soğutuyorCeylansnn bu arada ben sarmayı.yemekten saymaz löp löp yerdim takı bir tanesinin 92 kalori olduğunu ogrenene kadar sen 92*20 1840 kalori sadece sarmalardan almışın
EvetEvet ya çok kalorili insanın kendinden soğutuyor
Yaparken yağını azaltıyorum ben pirinç yerine bulgur kullanıyorum. Soğanını falanda bol koyuyor kalorisini düşürmek için baya uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?