- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.641
Hoşgeldiniz öncelikle, inşallah dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. Biz burda çok motive bir ekibiz. Bazen motivemiz düştüğündeMerhaba sabah mesaideydim diye yazamadim
32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
Özeniyorum ya ne bileyim hiç eskisi gibi.degilim eski duzenimi arıyorum olmuyorBüyüyünce okursun sende ne dert ediyorsun kendine ya
Sever ama ben kendi kitabimi okuyayım sen buna bak işlemiyorEmre sevmiyo mu kitap bakmayı ? Birlikte okuyormuş gibi yapsanız
Hee o kötüymüşSever ama ben kendi kitabimi okuyayım sen buna bak işlemiyorkabul etmiyor onu yani
İradesizim diye kendinide beyninide etiketleme bence canım mutlaka altinda yatan psikolojik bir sebep vardır.hangimiz aç kaldığı için yedide kilo aldiki hep bir şeyleri fazla fazla yediğimiz üstüne yattigimiz için olduMerhaba sabah mesaideydim diye yazamadim
32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
Iyi aksamlar kızlar iftar sofrasindan bildiriyorum
Sahur domates peynir zeytin sitez ekmegi
Iftar 1dilim ekmek salata karniyarik
Birazdan cay yanina 1 kurabiye tuzlu
2.litre suyu tamamlarim.
Evi temizledim komple spor yok
Cherry Mom
İnşallah caanım kaptanımKizlar afiyetler olsun Allah kabul etsin oruçlarınızi ❤
Tartida eksi göremeyenler vucutlariniz yeni bir düzene adapte oluyor ondan farklılik olabilir diye düşünüyorum panik yok ama çabamız maksimum olsun ..
Menulerde artık kacamak kesinlikle gormeyelim aklımızda kalan şeyleri cuma gününe ödül olarak kendimize verelim olcusuz ve rastgele yedigimizde mutsuz oluyoruz bunu unutmayalım
O çocuk bi kere doğduktan sonra artık eski diye bişey yok isterse 40 yaşına gelsin yine de eski günlerine dönemeyeceksin.uykusu düzelecek kreş başlayacak kreş bitecek okul başlayacak okuduydu yazdıydı derken ödev yaplar kitap okular erken kalklar başlayacak sonra bunun ortaokulu lisesi ergenliği bin tane sınavı üniversitesi işi askerliği evliliği çocuğu karısı derken sen öleceksin. O yüzden ölmeyi bekleme anın tadını çıkar benden demesiÖzeniyorum ya ne bileyim hiç eskisi gibi.degilim eski duzenimi arıyorum olmuyor
Iyi aksamlar kızlar iftar sofrasindan bildiriyorum
Sahur domates peynir zeytin sitez ekmegi
Iftar 1dilim ekmek salata karniyarik
Birazdan cay yanina 1 kurabiye tuzlu
2.litre suyu tamamlarim.
Evi temizledim komple spor yok
Cherry Mom
Insallwh hepimiz ideal kilolaeimiza kavusuruz diyetisyenlerle illemeyince psikologa gideyim dedim belki altibda yatan nedenleri ofrenirim psikologda kovis doneminden dolayi ara verdiİradesizim diye kendinide beyninide etiketleme bence canım mutlaka altinda yatan psikolojik bir sebep vardır.hangimiz aç kaldığı için yedide kilo aldiki hep bir şeyleri fazla fazla yediğimiz üstüne yattigimiz için oldu
Buraya düzenli katilim yapar devamlı bizlerle paylaşımda bulunursan hem sana iyi gelecektir hemde bize ☺ inşallah bu sefer bizimle ilerler başarırsın
Hosbuldum umarim heoimiz bursa birbirimizi motive edip odeal kilolarimiza kavusabilirizHoşgeldiniz öncelikle, inşallah dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. Biz burda çok motive bir ekibiz. Bazen motivemiz düştüğündeCherry Mom Kaptanımız bize bir ayar çekiyor kendimize geliyoruz :) Spor yarışlarımız var onların takibini birsevgi arkadaşımız yapıyor ayrıca kendisi süper motive eder :) menü takiplerini ben yapıyorum her akşam menü paylaşımı yapıyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri bu sayfada
Bizimle kalırsanız kilo verebileceğinizi düşünüyorum :)
KizO çocuk bi kere doğduktan sonra artık eski diye bişey yok isterse 40 yaşına gelsin yine de eski günlerine dönemeyeceksin.uykusu düzelecek kreş başlayacak kreş bitecek okul başlayacak okuduydu yazdıydı derken ödev yaplar kitap okular erken kalklar başlayacak sonra bunun ortaokulu lisesi ergenliği bin tane sınavı üniversitesi işi askerliği evliliği çocuğu karısı derken sen öleceksin. O yüzden ölmeyi bekleme anın tadını çıkar benden demesi
Doğru kötü zamana denk gelmişsin umarim ihtiyaç duymadan kendi içinde halledersin ama halledemesende daha sonra gidersin hayırlısıylaInsallwh hepimiz ideal kilolaeimiza kavusuruz diyetisyenlerle illemeyince psikologa gideyim dedim belki altibda yatan nedenleri ofrenirim psikologda kovis doneminden dolayi ara verdi
İnşallah canım ekibin motivasyonu gerçekten iyi yeter ki bu paylaşımların içinde aktif olalım inan bazı şeyler insanın beynine beynine işliyor ne zaman buradan uzaklassak kilo alıp geri dönüyoruzHosbuldum umarim heoimiz bursa birbirimizi motive edip odeal kilolarimiza kavusabiliriz
Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi yaSabah : 1 bardak süt+2 hurma
Öğle: 1 dilim fırın makarna
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam : yarım tabak et sote+salata
Sen beni oldurcen kuzum valla hıkkk hıkkkk gitcem burdaYa ben aynı kiloya geldim yine offçok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam gece olsa da uyusam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?