Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba sabah mesaideydim diye yazamadim

32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
Hoşgeldiniz öncelikle, inşallah dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. Biz burda çok motive bir ekibiz. Bazen motivemiz düştüğünde Cherry Mom Kaptanımız bize bir ayar çekiyor kendimize geliyoruz :) Spor yarışlarımız var onların takibini birsevgi arkadaşımız yapıyor ayrıca kendisi süper motive eder :) menü takiplerini ben yapıyorum her akşam menü paylaşımı yapıyoruz

5.Takım Menü ve Spor Listeleri bu sayfada

Bizimle kalırsanız kilo verebileceğinizi düşünüyorum :)

Merhaba sabah mesaideydim diye yazamadim

32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
İradesizim diye kendinide beyninide etiketleme bence canım mutlaka altinda yatan psikolojik bir sebep vardır.hangimiz aç kaldığı için yedide kilo aldiki hep bir şeyleri fazla fazla yediğimiz üstüne yattigimiz için oldu
Buraya düzenli katilim yapar devamlı bizlerle paylaşımda bulunursan hem sana iyi gelecektir hemde bize inşallah bu sefer bizimle ilerler başarırsın

Kizlar afiyetler olsun Allah kabul etsin oruçlarınızi
Tartida eksi göremeyenler vucutlariniz yeni bir düzene adapte oluyor ondan farklılik olabilir diye düşünüyorum panik yok ama çabamız maksimum olsun ..
Menulerde artık kacamak kesinlikle gormeyelim aklımızda kalan şeyleri cuma gününe ödül olarak kendimize verelim olcusuz ve rastgele yedigimizde mutsuz oluyoruz bunu unutmayalım

Iyi aksamlar kızlar iftar sofrasindan bildiriyorum

Sahur domates peynir zeytin sitez ekmegi

Iftar 1dilim ekmek salata karniyarik

Birazdan cay yanina 1 kurabiye tuzlu

2.litre suyu tamamlarim.
Evi temizledim komple spor yok

Cherry Mom

Kuzum bu tuzlu kurabiye nezamann bitecek dört gozle bekliyorum. Yemesen şahane olacak 1 2 hergun gidiyor
1 adet kurabiye 125 kalori ve bize hiç bir faydasi yok

İnşallah caanım kaptanım

Özeniyorum ya ne bileyim hiç eskisi gibi.degilim eski duzenimi arıyorum olmuyor
O çocuk bi kere doğduktan sonra artık eski diye bişey yok isterse 40 yaşına gelsin yine de eski günlerine dönemeyeceksin.uykusu düzelecek kreş başlayacak kreş bitecek okul başlayacak okuduydu yazdıydı derken ödev yaplar kitap okular erken kalklar başlayacak sonra bunun ortaokulu lisesi ergenliği bin tane sınavı üniversitesi işi askerliği evliliği çocuğu karısı derken sen öleceksin. O yüzden ölmeyi bekleme anın tadını çıkar benden demesi

Iyi aksamlar kızlar iftar sofrasindan bildiriyorum

Sahur domates peynir zeytin sitez ekmegi

Iftar 1dilim ekmek salata karniyarik

Birazdan cay yanina 1 kurabiye tuzlu

2.litre suyu tamamlarim.
Evi temizledim komple spor yok

Cherry Mom
Cherry Mom kurabiyelere laf etmiş ben de karnıyarığa etmeye geldim kızartma mı yaptın?

Insallwh hepimiz ideal kilolaeimiza kavusuruz diyetisyenlerle illemeyince psikologa gideyim dedim belki altibda yatan nedenleri ofrenirim psikologda kovis doneminden dolayi ara verdi

Hosbuldum umarim heoimiz bursa birbirimizi motive edip odeal kilolarimiza kavusabiliriz

Kiz helvamida kavur bari tam olsun ama yeme diyettesin unutma

Insallwh hepimiz ideal kilolaeimiza kavusuruz diyetisyenlerle illemeyince psikologa gideyim dedim belki altibda yatan nedenleri ofrenirim psikologda kovis doneminden dolayi ara verdi
Doğru kötü zamana denk gelmişsin umarim ihtiyaç duymadan kendi içinde halledersin ama halledemesende daha sonra gidersin hayırlısıyla

Hosbuldum umarim heoimiz bursa birbirimizi motive edip odeal kilolarimiza kavusabiliriz
İnşallah canım ekibin motivasyonu gerçekten iyi yeter ki bu paylaşımların içinde aktif olalım inan bazı şeyler insanın beynine beynine işliyor ne zaman buradan uzaklassak kilo alıp geri dönüyoruz

Kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etmiş miydin ben mi kaçırdım birde hedef kilon nedir acaba

Ya ben aynı kiloya geldim yine off çok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam gece olsa da uyusam bari

Sabah : 1 bardak süt+2 hurma
Öğle: 1 dilim fırın makarna
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam : yarım tabak et sote+salata
Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi ya beşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden

Ya ben aynı kiloya geldim yine off çok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam gece olsa da uyusam bari
Sen beni oldurcen kuzum valla hıkkk hıkkkk gitcem burda
Önce geliyorsun 1.kg eksiyim diyorsun sonra 1 kg geri geldi diyorsun duygularimla oynuyorsun
-1 regli öncesi miydi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…