- 23 Mart 2016
- 30.932
- 92.090
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.661
Cuma gününe.ayir kendine hatta Perşembe akşamı güzel bir eksi fotosu bize atarsan Perşembe yersin anlastikk miiiYa ben aynı kiloya geldim yine offçok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam gece olsa da uyusam bari
HoşgeldinInsallwh hepimiz ideal kilolaeimiza kavusuruz diyetisyenlerle illemeyince psikologa gideyim dedim belki altibda yatan nedenleri ofrenirim psikologda kovis doneminden dolayi ara verdi
Geçmiş olsun regl galibaKızlar ben hiç böyle olmamıştım. Resmen öldüm geri dirildim. Dün bugün spor yapamadım. Yarın hafif bir yürüyüşe çıkacağım. Bir kaç gün spor yapamazsam kızmayın bana. Çok sancılandım
Geçmiş olsun canım usuttun mu acaba ona denk geldiyse regliyle ikisi bir kötü ağrı yapıyor yarına rahatlarsın inşallahKızlar ben hiç böyle olmamıştım. Resmen öldüm geri dirildim. Dün bugün spor yapamadım. Yarın hafif bir yürüyüşe çıkacağım. Bir kaç gün spor yapamazsam kızmayın bana. Çok sancılandım
Şükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorumBu arada ben de yaptım sporumu
Akşama da ekstraları yaparım ziplamadır bölgeseldir
Ve bugün eksiye geçtim artık
Reglim de en geç yarın akşam biter. Tüm ödemlerimi iyice atmış olurum cumaya kadar
Haydii 5. Grup emektarlariazcik canlanalim lutfeenn
Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence3 gün boyunca sabit çıkıp bugün +300 olmakta ne biliym :) yemiyorum hiçbişey aç geziyorum iftardan sonra suya dayanıyorum yine de gitmiyor çünkü gün içinde hareketsizim oruçlu spor yapmak korkutuyor
Ne yapmalıyım kızlar
Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeenKocam da beni zorla lokumu gezdirmeye çıkardı hava alasım bile yok öyle uykusuzum ki
Uyumak için ne yapabilirsin acaba, kitap okumak uykunu getirir mi?Kocam da beni zorla lokumu gezdirmeye çıkardı hava alasım bile yok öyle uykusuzum ki
Benim de dolapta su böreği bana bakıyor ve çok severim.Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi yabeşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden
Aynen kuzum yersin dolapta uzunn süre duruyor Su böreği biseycikk olmazBenim de dolapta su böreği bana bakıyor ve çok severim.
Cnm annem sahurda ye diye yapmış.
Az daha bak dedim. Cuma iyi olursa Bi dilim yerim belkim
Eveettt. Annem hergün arayıp yedin mi diye soruyorAynen kuzum yersin dolapta uzunn süre duruyor Su böreği biseycikk olmaz
Spor gerçekten herşey iyi geliyor kuzumAynen kuzum yersin dolapta uzunn süre duruyor Su böreği biseycikk olmaz
Allah'tan anacigimdan uzağımEveettt. Annem hergün arayıp yedin mi diye soruyorçünkü biliyor kadın hemen yemediğimi.
bak ye Bi kutu daha var diyor
Yaa üzmedim demi, böyle yazdım düşünmedenAllah'tan anacigimdan uzağım
He geldi geldiKızlar herkes 1 GB hediyesini aldi.mi operatöründenalın alın buraya daha çok girin
SupersinnnSahur
1,5 haşlanmış yumurta, 1kk lor peynir, domates salatalık
İftar
4 yk yoğurt, 4 yk salata, 1 hurma ve taze nane
Su 3 litre olur sahura kadar
1000 ip, 1000 bölgesel(yarısını tamamladım, devam edeceğim ) 15 dk kardio
Cherry Mom
Yo yoYaa üzmedim demi, böyle yazdım düşünmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?