Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben aynı kiloya geldim yine off çok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam gece olsa da uyusam bari
Cuma gününe.ayir kendine hatta Perşembe akşamı güzel bir eksi fotosu bize atarsan Perşembe yersin anlastikk miii

Kızlar ben hiç böyle olmamıştım. Resmen öldüm geri dirildim. Dün bugün spor yapamadım. Yarın hafif bir yürüyüşe çıkacağım. Bir kaç gün spor yapamazsam kızmayın bana. Çok sancılandım

Geçmiş olsun canım usuttun mu acaba ona denk geldiyse regliyle ikisi bir kötü ağrı yapıyor yarına rahatlarsın inşallah
Hafif yürüyüş iyi gelir

Şükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorum iki gündür zıplama çalışıyorum vücut alışsın diye azcık yapınca bile nefesim kesiliyo çünkü beni zorluyor o yüzden onu yapmak hoşuma gidiyor
Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence
Kocam da beni zorla lokumu gezdirmeye çıkardı hava alasım bile yok öyle uykusuzum ki
Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeen

Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi ya beşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden
Benim de dolapta su böreği bana bakıyor ve çok severim.
Cnm annem sahurda ye diye yapmış.
Az daha bak dedim. Cuma iyi olursa Bi dilim yerim belkim

Supersinnn
Spor iyi gelmez mi ya hem kafan dagiliyor hem kendimiz için bir şey yapıyor olmanın ferahlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…