- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.941
Evet hep cuma için endişemiz. Takım için. Değilse yavaş yavaş gitsin önemli değil diyorum bendeYa boşver öyle böyle zayifliyoruzhep kendime diyorum aman ne acelen var yarin düğünün mu olacak ? Cuma günleri sadece burdaki liste için stres oluyorum sonuçta girdiysek bu listeye hakkını vereceğiz bundan başkada bir kaygım yok. Hayatımı böyle devam ettiririm yani ne tatlı yemedigime üzülüyorum ne hamur...yiyince kusasim geliyor. Sadece spor kısmı böyle devam etmez ama onuda en az haftada 3 yine bisiklet yuruyus flann hallederim bu da kilo korumaya yeter diyorum
Ben de az yürüdüm lokumla çıktık yürüdük çok güzel hava corona olmasa iyi yürünürdüBu arada kayınvalidemdeyiz. Yani benim yürüyüş yalan oldu
Ahh ne güzel ne iyi olmuş cnm. Benim öyle Bi şansım da yokBen de az yürüdüm lokumla çıktık yürüdük çok güzel hava corona olmasa iyi yürünürdü
Geçmiş olsun dikkat etSelam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Benim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum benYa boşver öyle böyle zayifliyoruzhep kendime diyorum aman ne acelen var yarin düğünün mu olacak ? Cuma günleri sadece burdaki liste için stres oluyorum sonuçta girdiysek bu listeye hakkını vereceğiz bundan başkada bir kaygım yok. Hayatımı böyle devam ettiririm yani ne tatlı yemedigime üzülüyorum ne hamur...yiyince kusasim geliyor. Sadece spor kısmı böyle devam etmez ama onuda en az haftada 3 yine bisiklet yuruyus flann hallederim bu da kilo korumaya yeter diyorum
Aman neden öyle dedin. Allah korusun.Benim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum ben
Offf git bir tatlı ye beynine kan gitsinBenim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum ben
Allaahhh
Yarışma artık 12 de bitiyor vaktin varsa devam.et :)Bende 22.00 a kadar ne yürürsem artık :)
Sen çok kendini strese sokuyosun bence kilo vereceğim diye bakma olaya tartıyı da yoketBenim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum ben
Yarışma artık 12 de bitiyor vaktin varsa devam.et :)
75 olmadan o tatlıyı yemeyeceğim çok pis hırs yaptım.Offf git bir tatlı ye beynine kan gitsin
Kız bütün olay o başka nereye bakayım.Sen çok kendini strese sokuyosun bence kilo vereceğim diye bakma olaya tartıyı da yoket
Bakma işte ben siz sormasanız cumadan cumaya bakarım hiç çıkmıyorum tartıyaKız bütün olay o başka nereye bakayım.
Kuzum sal kendini yaaaa strese sokmaa diyetini yapıyosun, azıcık ta hareket et gider elbett kalıcı değiller korkma, güzel şeyler emek ister. Bende +300 ü gördüm bi saldım kendimiKız bütün olay o başka nereye bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?