- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.121
Kaçsın şuan75 i gösterse azaltacagim ama yok göstermiyor
Ne özürü yine de hoşgeldinAyy yanlış takıma yazmışım yaa özür dilerim
Ben manganın sahnesini çok seviyorum, teoman ve athena dehşet iyi geçiyo. Kurban bi manyaktı yere indi çimlerle sevişerek şarkı söyledi çok sarhoştu galibaBi gün bi festivalde denk gelir eğleniriz belkiii ben de en son athenaya gitmiştim ama aralıkta filandı çok oldu kızına maşallah öğrenir inşallah bende keman çalıyorum bi çocuğun enstrüman çalması mükemmel bişey bu ara youtubedan gitar öğreniyorum biraz biraz
E 75e yakın değilsin ki tartılınca ne değişcek bırak sal kendini tartılma çabanı biliyoruz sonuçta kaçamaklar kraliçesi olsan strese girsen içimden oh derim ama sen çabalıyosun boştan yere strese sokma kendini senin canın sağolsun beTam şu an hemen tartıldım geldim güncel 76.7
Hoş buldukNe özürü yine de hoşgeldin
Deme be çok mu uzak değil be olur bence olmalı olacak başka yolu yok.E 75e yakın değilsin ki tartılınca ne değişcek bırak sal kendini tartılma çabanı biliyoruz sonuçta kaçamaklar kraliçesi olsan strese girsen içimden oh derim ama sen çabalıyosun boştan yere strese sokma kendini senin canın sağolsun be
Ah kuzuya geçmiş olsun ben de 5 yaşımda geniz eti bademcik - tüp ameliyatı olmuştum sonra 8 yaşında tekrar tüp olmuştum. İleriydi benim kan geliyodu kulağımdan çok zorlu süreçler. Hemen geçsin gitsin inşallah başınızdanBen de Manga severim sahnesi de iyiyidi Dorock ta gittim en son Manga’ya. Teoman’a da gittim bu sene Vadi İstanbul’da nefret ettim orayı hiç sevemedim zaten. Ben de geçen seneden beri sözde gitar öğreneceğim. Geçen sene özel derse başladım. Kızım çok hasta oldu. Sonra bademcik-geniz eti ameliyatı oldu kulaklarına tüp takıldı. Çok uğraştık. O süreçte ben gitardan bir koptum hala alamadım elime. Tabii dersler de yalan oldu ve çok üzüldüm. Şu karantinada bin defa geldi aklıma youtube dan başlasam çalışmaya diye ama bi alamadım gitarı elime, bi başlayamadım. Açıkçası biraz da ambale oldum. Nerden, nasıl başlayacağımı bilemedim. Sen nerden, kimden çalışıyorsun? Keman süper yalnız ve bence zor da. Çok özeniyorum böyle müzik aleti çalanlara. Kızıma piyano başlattım şimdi piyano çalıyor ama onun asıl isteği elektro gitar.yaşı küçük diye telli çalgı başlayamadık ama muhtemelen önümüzdeki sene başlar, çok hevesli çünkü. Konservatuara vermeyi istiyorum hafta sonları gitmesi için. Öğretmenleri hep çok yetenekli olduğunu söylüyor. Okulda da özellikle müzik öğretmeni sınıfın en iyisi müzikte diyor hep. Konservatuarı kaçırmazsam çok güzel olur.
Belki karşılaşırız dediğin gibi hatta belki sözleşip buluşuruz bir konserde neden olmasın.
Çok uzak değil de 5 dk da bir tartıya çıkcak kadar da yakın değil ama cumaya yakınDeme be çok mu uzak değil be olur bence olmalı olacak başka yolu yok.
Kız 75 bu cuma olmaz gibi şevkini kirmayayim ama75 i gösterse azaltacagim ama yok göstermiyor
Yaaa tatlis şeyLokum olmasa çok pis uyurum amaderdimiz var bide üstüne regl oldu uğraşıp duruyom
Evet valla bebek üzgünlüğümü alıyo sağolsun güzel kızımKız 75 bu cuma olmaz gibi şevkini kirmayayim ama
Yaaa tatlis şeyonların sorumluluğu da ayrı güzel:))
Ah kuzuya geçmiş olsun ben de 5 yaşımda geniz eti bademcik - tüp ameliyatı olmuştum sonra 8 yaşında tekrar tüp olmuştum. İleriydi benim kan geliyodu kulağımdan çok zorlu süreçler. Hemen geçsin gitsin inşallah başınızdanolur tabi çokta güzel olur ben bi kolejde 100% burslu okudum ilk okulda orada 4üncü sınıfta bi enstrüman öğrenmek mecburiydi kemanı o vesileyle öğrenmiştim güzel şey piyano çalabiliyosa diğer enstrümanlara çok rahat geçiş yapabilir hiç sıkmasın canını hemen öğrenir
Ben baktığım videoyu bulup atayım birazdan sanaUmarım tüp müp tekrarlamaz gerçekten çok zor işler. Genel olarakta hırslı bir yapısı var yapamayınca üzülüp geri çekiliyor ve ağlıyor.bu bir şey öğrenme süreçlerinde ben deliriyorum. Allah bana sabır versin artık. Ben de gitara başlayayım ya heveslendim bak yeniden. Yarın youtube dan araştırmalara girişiyorum hemen.
Ben baktığım videoyu bulup atayım birazdan sana
ne bebek üzgünlüğü canım özel degilseEvet valla bebek üzgünlüğümü alıyo sağolsun güzel kızım
Sağol canim geçecek insallahGeçmiş olsun
Genelde böyle ama bu ay ilk defa böyle şancı çektim. Kansızlığım var ciddi şekilde ama şu virüs nedeniyle doktora da gidemiyorum.Aaaaa ne diyorsun canım niye öyle yoğun oldu ki hep mi böyle yoksa
Çok üzüldüm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?