Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de Manga severim sahnesi de iyiyidi Dorock ta gittim en son Manga’ya. Teoman’a da gittim bu sene Vadi İstanbul’da nefret ettim orayı hiç sevemedim zaten. Ben de geçen seneden beri sözde gitar öğreneceğim. Geçen sene özel derse başladım. Kızım çok hasta oldu. Sonra bademcik-geniz eti ameliyatı oldu kulaklarına tüp takıldı. Çok uğraştık. O süreçte ben gitardan bir koptum hala alamadım elime. Tabii dersler de yalan oldu ve çok üzüldüm. Şu karantinada bin defa geldi aklıma youtube dan başlasam çalışmaya diye ama bi alamadım gitarı elime, bi başlayamadım. Açıkçası biraz da ambale oldum. Nerden, nasıl başlayacağımı bilemedim. Sen nerden, kimden çalışıyorsun? Keman süper yalnız ve bence zor da. Çok özeniyorum böyle müzik aleti çalanlara. Kızıma piyano başlattım şimdi piyano çalıyor ama onun asıl isteği elektro gitar. yaşı küçük diye telli çalgı başlayamadık ama muhtemelen önümüzdeki sene başlar, çok hevesli çünkü. Konservatuara vermeyi istiyorum hafta sonları gitmesi için. Öğretmenleri hep çok yetenekli olduğunu söylüyor. Okulda da özellikle müzik öğretmeni sınıfın en iyisi müzikte diyor hep. Konservatuarı kaçırmazsam çok güzel olur.
Belki karşılaşırız dediğin gibi hatta belki sözleşip buluşuruz bir konserde neden olmasın.

Tam şu an hemen tartıldım geldim güncel 76.7
E 75e yakın değilsin ki tartılınca ne değişcek bırak sal kendini tartılma çabanı biliyoruz sonuçta kaçamaklar kraliçesi olsan strese girsen içimden oh derim ama sen çabalıyosun boştan yere strese sokma kendini senin canın sağolsun be

Deme be çok mu uzak değil be olur bence olmalı olacak başka yolu yok.

Ah kuzuya geçmiş olsun ben de 5 yaşımda geniz eti bademcik - tüp ameliyatı olmuştum sonra 8 yaşında tekrar tüp olmuştum. İleriydi benim kan geliyodu kulağımdan çok zorlu süreçler. Hemen geçsin gitsin inşallah başınızdan olur tabi çokta güzel olur ben bi kolejde 100% burslu okudum ilk okulda orada 4üncü sınıfta bi enstrüman öğrenmek mecburiydi kemanı o vesileyle öğrenmiştim güzel şey piyano çalabiliyosa diğer enstrümanlara çok rahat geçiş yapabilir hiç sıkmasın canını hemen öğrenir

Umarım tüp müp tekrarlamaz gerçekten çok zor işler. Genel olarakta hırslı bir yapısı var yapamayınca üzülüp geri çekiliyor ve ağlıyor. bu bir şey öğrenme süreçlerinde ben deliriyorum. Allah bana sabır versin artık. Ben de gitara başlayayım ya heveslendim bak yeniden. Yarın youtube dan araştırmalara girişiyorum hemen.

Ben baktığım videoyu bulup atayım birazdan sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…